Προς το περιεχόμενο

ATI HD 4850

Azerothe

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ει!ρε παιδια μολις διαβασα τα reviews της 4850,μιλαμε οτι η καρτα χτυπαει στα ισια την 9800gtx και κανει μολις 150 ευρω στο πλαισιο που την ειδα.λεω να τρεξω να την αγορασω και να αντικαταστησω την παλια μου 9600gt.μου φαινεται τρελη ευκαιρια.εσεις τι λετε να την παρω η να μην βιαστω????:-D

• Super Moderators
Δημοσ.

την "παλιά" κιόλας 9600GT :P

τι εννοείς να αντικαταστήσεις? θα δώσεις πίσω την 9600GT και θα σου δώσουν την 4850?

Δημοσ.

οχι ρε παιδια,δεν εχω κανενα παραπονο απο την 9600gt ,ισσα -ι σσα ολλα τα παιχνιδια τα εχει παιξει πολλυ καλα και σε μια χαρα αναλυσεις.απλα η 4850 μου φαινεται πολλυ καλη ευκαιρια...λετε να μην την παρω και να περιμενω και αλλο????

Δημοσ.
οχι ρε παιδια,δεν εχω κανενα παραπονο απο την 9600gt ,ισσα -ι σσα ολλα τα παιχνιδια τα εχει παιξει πολλυ καλα και σε μια χαρα αναλυσεις.απλα η 4850 μου φαινεται πολλυ καλη ευκαιρια...λετε να μην την παρω και να περιμενω και αλλο????

Βασικά φίλε η καρτούλα σου οπως την κόβω εγώ σου κρατάει χαλαρά ένα εξάμηνο ακόμα. Ώς τότε η 4870 θα είναι λογικά στα λεφτά της 4850 και θα μπορέσεις να κάνεις super αναβαθμιση με πολύ νορμαλ λεφτα. Σε συμβουλεύω να κάνεις υπομονή. Μη παρασέρνεσαι απο την βαβούρα που γίνεται τώρα, εκτός και άν είσαι πολύ απαιτητικός gamer.

Δημοσ.

παιδια μολις παραγγειλα την 4850 απο πλαισιο.εκανα καλα?παντω τα reviews λενε οτι ειναι super καρτουλα....ακουω αποψεις....

Δημοσ.

εχεις δικιο thresh sorry.τελοσ παντων ακουσα ομως κατι για προβλημα με τις θερμοκρασιες,αληθευει τελικα????

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...