Προς το περιεχόμενο

Απενεργοποίηση της αυτόματης αναζήτησ για οδηγούς σε νέες συσκευές σε Vista

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω μια Realtrek HD κάρτα ήχου στο Toshiba satellite P200D φορητό μου.

Το πρόβλημά μου είναι πώς ενώ πριν εγκαταστήσω το service pack 1 των vista, αναγνώριζαν την συσκευή μου κανονικά (Κάρτα ήχου Realtrek και Ati συσκευή ρύθμισης ήχου).Μετά το SP1, δεν αναγνωρίζει την Ati...

Κατέβασα τους οδηγούς, αλλά... Πριν εγκατασταθούν οι νέοι οδηγοί, απεγκαθηστά τους παλιούς και κάνει επανεκίνηση.Κατά την επανεκίνηση τα vista αναγνωρίζουν την κάρτα ήχου και εγκαθιστούν τους παλιούς(και Λάθος) οδηγούς ΞΑΝΑ.

Πως μπορώ να σταματήσω τα vista να εγκαταστάνε τούς οδηγούς για της νέες συσκευές αυτόματα;

Στα προηγούμενα windows υπήρχε κουμπι cancel νομίζω...

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Νομίζω και στα Vista υπάρχει cancel.

Αν πατήσεις στο εικονίδιο που εμφανίζεται στο tray τότε σου πετάει ένα παραθυράκι και μπορείς να κάνεις cancel.

Επίσης ακόμα και τους drivers να έχουν περάσει τα Vista εσύ μπορείς πάλι να εγκαταστήσεις τους δικούς σου drivers έτσι και αλλιώς.

Δημοσ.
Νομίζω και στα Vista υπάρχει cancel.

Αν πατήσεις στο εικονίδιο που εμφανίζεται στο tray τότε σου πετάει ένα παραθυράκι και μπορείς να κάνεις cancel.

Επίσης ακόμα και τους drivers να έχουν περάσει τα Vista εσύ μπορείς πάλι να εγκαταστήσεις τους δικούς σου drivers έτσι και αλλιώς.

Μπα,δεν υπάρχει cancel στα Vista. Ούτε μπορώ να βάλω τους δικούς μου drivers επειδή ζητάει επανεκίνηση και με κάθε επανεκίνηση μου βάζουν τα vista τους δικούς τους.

Δημοσ.

οταν τα vista βαλουν τουσ δικους τους drivers πηγαινε μεσα στο device manager επελεξε την συσκευη που θελεις να αλλαξεις τον driver και εγκατεστησε τους αλλους drivers χειροκινητα

Δημοσ.

Τελικά τους έβαλα τους οδηγούς,αλλά δεν δουλεύουν με τίποτα με το sp1,θα βγάλω το sp1 τελικά,μόνο έτσι θα γίνει...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...