Προς το περιεχόμενο

Sound Blaster X-Fi

The Punisher

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είμαι κάτοχος μιας Sound Blaster X-Fi (Creative) και ηχείων 5.1 Logitech Z-5500, λοιπόν το πρόβλημα μου έχει ως εξής, αφού τελείωσα με τα σχετικά (τοποθέτηση κάρτας , καλωδίων και software instalation) φτάνοντας στην φάση να κάνω calibrate τα ηχεία, δεν λειτουργεί τίποτα σωστά, πιο συγκεκριμένα αλλού βλέπει τα front αλλού τα center, rear κ.λ.π. όλα αυτά συμβαίνουν ενώ τα καλώδια και των ηχείων αλλά και των καλωδίων του ήχου είναι σωστά τοποθετημένα. Τώρα, τρέχοντας ένα demo απο την dolby σε μορφή .vob όλα τα ηχεία και το subwoofer δουλεύουν άψογα με λίγα λόγια έχω μπερδευτεί :rolleyes:

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για οποία βοήθεια.

Δημοσ.

Μην σε πιανει πανικος. Με το που κανεις calibrate το PC σου απο μονο του θα σου κανει re-route για το που βρισκονται τα ηχεια ξεχωριστα. Μετα το calibration κανει και ενα diagnose και αφου το κανεις και αυτο τρεξε και το creative audio console και κανε οτι ρυθμισεις χρειαζεται.

Μην μπαινεις στην διαδικασια να αλλαζεις καλωδια πισω απο το PC σου καν, ολα αυτοματα θα γινουν μολις τρεξεις τα utilities. Ελπιζω να δεις προκοπη γιατι τα ηχεια που εχεις σκιζουν.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...