hacker5001 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Καλησπερα ! Θα ηθελα να μου πειτε αν αυτος ο δισκος ειναι καλος-γρηγορος-και αν υπαρχει προβλημα με θερμοκρασιες ο δισκος ειναι αυτος <1TB My Book Home USB-FW- Esata-WD> γιατι θελω να τον αγορασω αλλα θελω και αλλες γνωμες ετσι ωστε να κανω σωστη αγορα !! Ευχαριστω
Technology fan Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Λοιπον εγω εχω τέτοιο και δεν εχω συναντήσει κανενα πρόβλημα, είμαι πολύ ικανοποιημένος, Το μόνο που δε μ'άρεσε που είναι αμεληταίο σχετικά μ αυτά που δίνει είναι οτι για να το συνδέσεις μεσω e-sata πρεπει να κλείσεις τον υπολογιστή να ανοιξεις τον δίσκο και μετα να ανοίξεις τον υπολογιστή, αν όμως πας μέσω e-sata παει πολύ γρήγορα αλλα σου συνιστώ να το χρησιμοποιείς απο 100 gb και μετα! Απο εκεί και πέρα οι άλλες θύρες δουλεύουν κανονικά!
jsmith6 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 1 terabyte... Πόση ώρα έκανε για να τελείωσει το format; :-P
xania4ever Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 1 terabyte... Πόση ώρα έκανε για να τελείωσει το format; :-P Δεν νόμιζω να χρησιμοποίησε 1 tb για τα windows.Κάνεις φορμάτ 50gb partition για τα win.ΚΑι τα υπόλοιπα τα κάνεις με quick.
antonl Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 [offtopic] Δεν νόμιζω να χρησιμοποίησε 1 tb για τα windows.Κάνεις φορμάτ 50gb partition για τα win.[...] Για εξωτερικό δίσκο μιλάει... edit: Για να μη spamάρω με offtopic Differences between a Quick format and a regular format [/offtopic]
jsmith6 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Δεν νόμιζω να χρησιμοποίησε 1 tb για τα windows.Κάνεις φορμάτ 50gb partition για τα win.ΚΑι τα υπόλοιπα τα κάνεις με quick. Αν μπορείς με την μία σε κάποιο μέρος του δίσκου με quick τότε γιατί όχι όλο με quick; Είμουν με την εντύπωση πως το quick είναι αφού είχες φορμάρει τον δίσκο μια φορά τουλάχιστον με full (το αργό).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.