Προς το περιεχόμενο

Περίπτωση laptop

ffseriespower

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους,

αυτές τις μέρες σχεδιάζω την αγορά ενός καινούργιου φορητού υπολογιστή και θα ήθελα να καούσω την άποψη όλων σχετικά με τον πιο νομίζετε γενικά καλύτερο (διαθέτω το πολύ 2500 Ευρώ).

Ευχαριστώ εκ των προταίρων.

Δημοσ.

η δικη μου αποψη ειναι πως τα 2500 που λες ειναι παρα πολυ μεγαλο ποσο και κανενα λαπτοπ δεν αξιζει τοσο πολυ..

παρε κατι σε τοσιμπα κατα τη γνωμη μου και μην δωσεις πανω απο 1300-1400 ευρω (το πολυ και αναλογα τις αναγκες)

Δημοσ.

Οι φορητοί υπολογιστές έχουν ημερομηνία λήξης και η αναβάθμισή τους δε συμφέρει όταν θέλεις να την κάνεις για να ακολουθήσεις την εξέλιξη. Σου προτείνω να δώσεις χρήματα για κάτι που καλύπτει τις ανάγκες σου με τα λιγότερα χρήματα. Έχω acer εδώ και πέντε χρόνια. Ακόμα δουλεύει και κάνει ότι έκανε και τότε τίποτα περισσότερο. Για κάθε νέο σταθερό για φθηνή και εύκολη αναβάθμιση. Δες τις ανάγκες σου με τα λιγότερα χρήματα. Καλή αγορά

Δημοσ.

Βασικά δώρο του αδερφού μου το θέλω ο οποίος γίνεται φοιτητής και το θέλει για δουλειές του πανεπιστημίου και τέτοια (μηχανολογία θα πάει).

Δημοσ.

και εγω μηχανολογος μηχανικος σπουδαζω, και θελω και εγω να παρω ενα δυνατο λαπτοπ για παιχνιδια,για εργασιες οπου στις εργασιες μπορει να εχω 3 pdf ανοιχτα 3-4 excel αλλα 2-3 Word και να ψαχνω και στο ιντερνετ διαφορα και να μιλω και msn με κανα συμφητητη.

λιπον σαν εγω το θελω γρηγορο να αντεξει στο χρονο να παιζω καινουρια παιχνδια και να μαθω AutoCAD και Inventor.

Εγω αποφασισα να παρω το A300-15D της TOSHIBA.

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=21&product=1116738

αν θελεις με ακολουθας... αν θες να δωσεις κιαλλα χρηματα...κανε του κανενα επιπλεον δωρο...σαν ασπουμε μια τιμονιερα να παιζει κανενα παιχνιδι...τι να σου πω...

ελπιζω να βοηθησα..

εγω αυτο λεω να παρω που σου ειπα παντως.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...