Προς το περιεχόμενο

Αγορα καρτασ γραφικων

leo6diam

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας.σκεφτομαι να αγορασω καρτα γραφικων και ειμαι ετοιμοw για την MSI N9800GTX T2D512ΜΒ.παντα nvdia καρτες γραφικων ειχα.θελω την αποψη σας για αυτην την καρτα.

ενας φιλος μου ειπε να μη την παρω και να περιμενο την ATI 4870 γιατι ειναι πολυ καλυτερη και φθηνοτερη,αλλα εγω ειμαι λιγο καχυποπτος με την ATI διοτι εχω ακουσει για ασυμβατοτητες με games.

ευχαριστω.

Δημοσ.

Φίλε αν είναι να πάρεις καρτούλα τώρα, όσο και αν προτιμάς Nvdia η 4870 είναι κατά πολύ ανώτερη , καλύτερη ακόμα και απο την GTX260 η οποία έχει 350 ευρώ και κοντά στην GTX280 που έχει 520 ευρώ. Επειδή έχω Ati εδώ και 2,5 χρόνια , ασυμβατότητα στο game ετσι όπως το θέτεις δεν υπάρχει.Μια χαρά έπαιζα τόσο καιρό και δεν είχα ποτέ σχεδόν πρόβλημα. Αν είσαι να πάρεις όμως σοιν και καλά Nvdia πάρε καμιά GTX260 ή να περιμένεις λίγο να πέσει και στο Ελλάδα η 9800GTX στα 200 ευρώ, και οι δύο είναι αξιόλογες καρτούλες (αλλά οι Ατι καλύτερες)

• Super Moderators
Δημοσ.
ή να περιμένεις λίγο να πέσει και στο Ελλάδα η 9800GTX στα 200 ευρώ

η 9800GTX έχει πέσει στα 199$ στο εξωτερικό, δλδ τιμή ίδια με αυτή της 4850 η οποία στην Ελλάδα κάνει 145 euro...

πώς είναι δυνατόν να "πέσει" στα 200 euro λοιπόν? :o

πάντως ακόμα και την 4850 να πάρεις leo6diam, καλύτερα θα είναι από την 9800GTX (ακόμα και με την μειωμένη τιμή)

Δημοσ.
η 9800GTX έχει πέσει στα 199$ στο εξωτερικό, δλδ τιμή ίδια με αυτή της 4850 η οποία στην Ελλάδα κάνει 145 euro...

πώς είναι δυνατόν να "πέσει" στα 200 euro λοιπόν? :o

)

Sorry my mistake, μπέρδεψα τα euro με τα dollars

• Super Moderators
Δημοσ.
Χθες στο πλαίσιο ξεστοκάρανε πολλές 9800GTX γύρω στα 130 ευρώ πάντως. Προσφορά που δε βγήκε ποτέ στο site.

θα φέρουν και άλλες και θα γίνει μόνιμη τιμή...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...