NiCk_ Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Μπα, όχι τόσο .. Γύρω στα τέλη Αυγούστου, αρχές Σεπτεμβρίου αναμένοντε αναβαθμίσεις .. Τώρα κατά πόσο θα είναι και ανασχεδιασμένα μοντέλα, αυτό είναι άγνωστο ..
apostolisd Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας..Ας ελπίσουμε πάντως να έρθουν σύντομα!..
Siroko Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Αμα θες να παρεις παιρνεις.. Οταν βγουν τα "αναβαθμισμενα" θα βγουνε φημες για καινουρια αναβαθμηση.. Συνεχεια ετσι γινεται.. Δες ποτε θα σε συμφερει να το παρεις.. Κυριως οικονομικα..
kpartsi Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Το θέμα είναι ότι ήδη έχουν κλείσει πάνω από δύο χρόνια σχεδιαστικά και το Macbook και το Macbook Pro και αναμένεται σύντομα μια ανασχεδίασή τους. Υπάρχουν rumors ότι τα νέα Macbook θα είναι και αυτά αλουμινένια. Γεγονός είναι ότι το πλαστικό case των Macbook δεν είναι και ότι καλύτερο υπάρχει και έχει δημιουργήσει και προβλήματα, οπότε λογικό είναι να έχουμε σύντομα μιά ανανέωση. Αν είναι αλήθεια ή όχι θα το ανακαλύψουμε σε 1-2 μήνες.
haHa Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Ερχεται η montevina platform της intel αρχες Ιουλιου.. Οποτε θα πρεπει να παει η apple σε αυτην την πλατφορμα...(Ισως αρχες Αυγουστου-Σεπτεμβριου) Ταυτοχρονα ακουγονται φημες πως θα ανανεωσουν εξωτερικα τα macbook pro που εδω και 2 χρονια ειναι ιδια.. Γνωμη μου ειναι να περιμενεις..
UmbertoJeco Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Ναι ειναι σιγουρο πως θα ακολουθησει design update. Εγω τρεφω και φρουδες ελπιδες πως τα νεα MacBook Pro θα ειναι απο carbon-fibre καθως αν θυμαστε πριν καιρο εψαχναν για μηχανικους που να γνωριζουν να επεξεργαζονται αυτο το υλικο.
pantnick Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Παρατραβηγμένο μου ακούγεται. το thread αυτό κάτι μου θυμίζει... http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=258921
haHa Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 ...απο carbon-fibre καθως αν θυμαστε πριν καιρο εψαχναν για μηχανικους που να γνωριζουν να επεξεργαζονται αυτο το υλικο. Μακαρι....
NiCk_ Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 ...απο carbon-fibre καθως αν θυμαστε πριν καιρο εψαχναν για μηχανικους που να γνωριζουν να επεξεργαζονται αυτο το υλικο. Lovin' It ! :o:o
iced Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Ας επλισουμε καπως ετσι να ειναι στα πιτ καποιας εταιριας και οχι των σπιτιων!
silverthan Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Δηλαδή εγώ που ψήνομαι για αγορά άμεσα, να περιμένω?
@_zerocool Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Αυτό που βλέπω στην φοτο δεν μου αρέσει και πολύ..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.