Προς το περιεχόμενο

problem sto playback se SVCD kai DivX apo CD

faitas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Loipon antimetopizw to eksis problima. Otan paizw SVCD format tainia (apo to HD) paizei me kapies ka8isteriseis stin eikona, san na kompiazei ligo ... ( de kserw pws na to eksigisw pistevw na katalabate) kati to opoio paratirw kai otan paizw DivX apo to CD rom mou. Otan paizw DivX apo to HD (skliros) den exw problima. Prepei na dimiourgite kapoia ka8isterisi kapou alla ti akribws de borw na katalabw. exw ena P3 sta 450 oveclocked sta 504Mhz. To controller sto MB einai ATA33 frown.gif" border="0 kai trexw win2000.<p>As boi8isei kanas xristianos bas kai dw kamia tainioula san an8ropos!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το πρόβλημα σου είναι ότι έχεις αργό επεξεργαστή...Δοκίμασε πάντως να θέσεις το post processing level στο 0 όταν παίζεις την ταινία. ʼλλο πρόβλημα μπορεί ακόμα να είναι και η ανάλυση της εικόνας για τον επεξεργαστή σου (έχω τον ίδιο επεξεργαστή και αντιμετώπιζα το ίδιο πρόβλημα),άρα δοκίμασε να την ελαττώσεις (έχει σημασία το πόσα block έχει μια ανάλυση..π.χ 720*576=1620,δηλαδή 16*16=1 block,δοκίμασε να το κατεβάσεις γύρω στα 1000 block)Tέλος εμένα το πρόβλημα μου (άρα μάλλον και το δικό σου) λύθηκε όταν χρησιμοποίησα τονbsplayer...με οποιδήποτε άλλο player είχα το πρόβλημα που ανέφερες....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...