jason_rethymno Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Γειά σας, λοιπόν πάνω που νόμιζα οτί είχα γρήγορο υπολογιστή για παιχνίδια εγκατέστησα ένα παιχνίδι: το Lost the game και σερνότανε.Ο υπολογιστής είναι TurboX. Έχω τα εξής: Επεξεργαστή : Intel® Core 2 CPU 6400 @ 2,13Hz RAM : 1,00 GB Κάρτα γραφικών : NVIDIA GeForce 7600 GT 256 MB PS.:Τη μητρική κάρτα από πού την βλέπεις?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 cpu-z, everest etc etc more ram, άλλη κάρτα γραφικών, overclocking στον 6400 και είσαι μια χάρα
jason_rethymno Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 cpu-z, everest etc etc more ram, άλλη κάρτα γραφικών, overclocking στον 6400 και είσαι μια χάρα Τι σημαίνει overclocking?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 http://en.wikipedia.org/wiki/Overclocking http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=211171&highlight=%EF%E4%E7%E3%EF%F2
Mystirios Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Να υποθέσω οτι έχεις vista εγκατεστημένα? Απο μόνα τους τρώνε κανα Giga RAM. Και XP να χες 2G RAM πιστεύω οτι χρειάζονται αν θες να παίζεις και παιχνίδια... (φτήνη είναι , πάρε άλλο ένα stickακι) Τον επεξεργαστή μην τον σπρώξεις - δε νομίζω οτι σου δημιουργεί αυτός πρόβλημα
million_voices Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 1gb με XP ειναι οκ αν εχει XP βεβαια κατι αλλο παιζει απο θερμοκρασιες πως τα πας? γιατι αν ειναι καμινι ειναι πολυ φυσικο να πεφτει αυτοματα η συχνοτητα της CPU για να δροσισει λιγο αλλιως αναβαθμιση bios επανεγκαταση win με latest drivers
jason_rethymno Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 1gb με XP ειναι οκ αν εχει XP βεβαια κατι αλλο παιζει απο θερμοκρασιες πως τα πας? γιατι αν ειναι καμινι ειναι πολυ φυσικο να πεφτει αυτοματα η συχνοτητα της CPU για να δροσισει λιγο αλλιως αναβαθμιση bios επανεγκαταση win με latest drivers Τελικά είχα το παιχνίδι σε υψηλή ανάλυση για αυτό σερνοτανε .Τώρα το έβαλα 640χ480 και παίζει καλά.Αλλα λίγη RAM θα τη χρειαστεί.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Moderators Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Συγνωμη αλλα με αναλυση 640x480 παιζει και το pc της γιαγιας μου παιχνιδια... Και δεν ειναι καθολου απολαυση σε αυτη την αναλυση, ισα ισα το αντιθετο θα ελεγα...
million_voices Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Συγνωμη αλλα με αναλυση 640x480 παιζει και το pc της γιαγιας μου παιχνιδια... Και δεν ειναι καθολου απολαυση σε αυτη την αναλυση, ισα ισα το αντιθετο θα ελεγα... ++++ δες με Everest πως τα πας απο θερμοκρασιες τον κοβω οτι μπορεις να τον μετατρεψεις και σε φουρνο πιτσαριας:-D
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.