Προς το περιεχόμενο

Βοήθεια με Paypal

dermitzos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά γειά σας, μπορεί να έχει ξαναειπωθεί, αλλά έχω το εξής πρόβλημα:

Προσπάθησα να κάνω έναν λογαριασμό paypal με μία προπληρωμένη κάρτα της eurobank, αλλά μου βγάζει το εξής μήνυμα όταν πηγαίνω να προσθέσω την κάρτα:

This credit card has been denied by the bank that issued your credit card. For details on why your card was denied, please contact your credit card issuer's customer service department. Or, you may want to try adding a different credit card.

Μπορείτε να με βοηθήσετε???

Δημοσ.

Λέει ότι απορρίφθηκε από την τράπεζα, όχι από το PayPal. Λέει να επικοινωνήσεις με την τράπεζα για περεταίρω πληροφορίες.

Δημοσ.

Για να λειτουργήσει η κάρτα θα πρέπει να την έχεις φορτίσει (κοινώς να έχει χρήμα μέσα) αλλιώς δεν στη δέχεται το PayPal.

Χωρίς να έχεις κάνει την πρώτη φόρτωση η κάρτα είναι ανενεργή.

Δημοσ.

Το paypal για να αναγνωρίσει την κάρτα την χρεώνει με 1.5 ευρώ το οποίο στο επιστρέφει με την πρώτη αγορά σου.Οπότε πρέπει να έχει το λιγότερο 1.5 ευρώ μέσα

Δημοσ.
Το paypal για να αναγνωρίσει την κάρτα την χρεώνει με 1.5 ευρώ το οποίο στο επιστρέφει με την πρώτη αγορά σου.Οπότε πρέπει να έχει το λιγότερο 1.5 ευρώ μέσα

Τα λεφτά όντως δεν τα χάνεις είναι απλα ένα τυπικό check της Paypal.

Δοκίμασε να επικοινωνήσεις με την Eurobank,ενδέχεται η κάρτα αυτη να μην της έχεις ενεργοποιήση κάποια υπηρεσία.

Δημοσ.

Η καρτα πανω εχει ημερομηνια ληξης Η δικια μου εληξε προχθες εχει καποια λεφτα αλλα ειναι ακυρη.Πρεπει να παω στην τραπεζα να την αλλαξω και να μεταφερω σε αυτη τα λεφτα απο την προηγουμενη

Δημοσ.

Ε δεν νομίζω ρε παιδιά να έβαλε άδεια και ληγμένη κάρτα. Όπως λέει και το μήνυμα, φταίει η τράπεζα. Εκεί πρέπει να απευθυνθεί.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...