firewalker Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Ένας φίλος ενδιαφέρεται για το Dell Latitude™ D630 ATG. Το έχει κανείς; Είναι καλό; Αν αποφασίσει να το αγοράσει υπάρχει κάποιο κατάστημα που να το έχει για να το δούμε και να αποφύγει την οnline παραγγελία; (eshop και plaisio δεν βρήκα Dell);
Ros_Original Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Εγώ έχω το D630c και από ποιότητα κατασκευής και στιβαρότητα είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Το μέγεθος του είναι ιδανικό για μένα μιας και δεν είναι ούτε πολύ μικρό ούτε πολύ μεγάλο! Και από επιδόσεις δεδομένου ότι ήταν custom παραγγελία από την Dell πηγαίνει πολύ καλά. Γιατί όμως θέλει να αποφύγει την online παραγγελία? Η εξυπηρέτηση τους είναι άψογη και έγινε και κάποι σκόντο στην τιμή...
firewalker Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Θέλει να το έβλεπε από κοντά. Αν δεν γίνετε θα γίνει on line παραγγελία. Κάτι άλλο που με προβληματίζει είναι τα Vista. Μπορεί να το ζητήσει με Xp. Το laptop θα χρησιμοποιηθεί για την παραμετροποίηση κινητήρων σε σκάφη και το πρόγραμμα της εταιρίας δεν τρέχει σε Vista... Στην σελίδα τους δεν υπάρχει επιλογή για Xp.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.