Sephir Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 υπαρχει περιπτωση σε 5-6 μηνες π.χ να σου τυχει τετοια στραβη χωρις ιδιαιτερο λιωσιμο της κονσολας? Εμένα χτες το δικό μου (Premium) "ψόφησε" ύστερα από 8 μήνες λειτουργίας χωρίς κανένα τρομερό λιώσιμο, αν εξαιρέσει κανείς κάτι 4ωρα πάνω σε GTA IV, Mass Effect, Lost Odyssey, Blue Dragon παλαιότερα κλπ. Ιδίως χτες που χάλασε είχα να το ανάψω τρεις μέρες και ύστερα από 5 λεπτά Ninja Gaiden 2...καπούτ. Βέβαια το συγκεκριμένο μοντέλο δεν ξέρω αν ήταν από τις καινούριες παρτίδες, γιατί είχε μεν HDMI, αλλά ήταν στα 203W και όχι στα 175W, όπως είναι τα Xbox με το Falcon chipset. Οπότε καλό είναι να το κοιτάξεις αυτό όταν αγοράσεις την κονσόλα (υπάρχει σχετικό αυτοκόλλητο πάνω στο κουτί) και ελπίζουμε τον Αύγουστο να βγει τελικά το νέο chipset Jasper μήπως εξαλειφθεί το πρόβλημα του RROD μια και καλή...
cd2matheos Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 που ειναι παντως τα παλια καλα χρονια???? playstation 1 το αγορασα το 1996 το λιωνα με pro και resident μια τετραετια μετα το πιασε στα χερια του ο αδελφος μου και τωρα εδω και 3 χρονια το εχω χαρισει σε κατι γειτονοπουλα ηλικιας 8,10 και 13 ο ενας το αφηνει και το πιανει καπακι ο αλλος. ....και ομως δουλευει ΑΚΟΜΗ.
giorgos147 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 αν και δε διάβασα παιδιά τι λέτε εσείς επειδή δεν έχω xrono.to ps3 σε διάρκεια ζωής του δίνουν γύρο στα 8-10 χρονια για το x-box 360 γύρο στα 6-7 αν δε κάνω λάθος...η και πιο λίγο δε θυμάμαι καλά για x-box.an ρωτούσες αυτό.αλλα έχει σχέση και ποσο το μεταχειρίζεσαι γιατί αν το μεταχειρίζεσαι 24 ώρες το 24-ορο λογικό είναι να φτύσει πολύ νωρίς
Bourdoulas Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Κοίταξε εγώ που μίλησα με τον Μωάμεθ πριν λίγο με ενημέρωσε ότι το PS3 θα κρατήσει περισσότερο γιατί έχει κρυμμένους άσσους στο κουτί του. Αναμένεται στο μέλλον αναβάθμιση του firmware απο την Sony που θα δίνει τη δυνατότητα στην κονσόλα να ψήνει καφέ! Επίσης σε κατ' ιδίαν συνομιλία με τον Νώε έμαθα ότι το Xbox360 έχει δεν έχει μερικούς μήνες ακόμη. Άλλωστε κυκλοφόρησε το 2005... Και για να σοβαρευτούμε: Κοίταξε όσον αφορά το 360 υποτίθεται ότι το ποσοστό RROD είναι αρκετά μικρό, αλλά προσωπικά γνωρίζω αρκετά άτομα που πήραν από την πρώτη φουρνιά (συμπεριλαμβανομένου κι εμένα) και τους έβγαλε πρόβλημα. Αν είναι να αγοράσεις 360, τότε προτίμησε τις νέες κονσόλες με το Falcon αν δεν κάνω λάθος (όπως ανέφερε και κάποιος πιο πάνω). Τώρα για PS3 δεν έχω ακούσει για κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα... Πάντως είναι απαράδεκτο μετά από 3 χρόνια κι ακόμα να ταλαιπωρούμαστε από αυτό το πρόβλημα....μετά από 10 revisions ίσως το λύσουν! Edit 1: Ξέχασα να αναφέρω ότι ένας ακόμα άσος του PS3 είναι η τέταρτη διάσταση,οπότε...
lup0 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Όπως όλες οι ψηφιακές συσκευές, εφόσον δεν έχουν απο το εργοστάσιο κάποιο κατασκευαστικό λάθος, αν τις προσέχεις έχουν "απεριόριστο χρόνο ζωής". To RRoD του Xbox360 προκαλείται απο κατασκευαστικό λάθος που πλέον με τις νεότερες παρτίδες έχει εξαλειφθεί. Συνεπώς όπως χιουμοριστικά λέει και ο Bourdoulas το να λέμε 5-6-10-20-200 χρόνια ζωής είναι τελείως άτοπο. Είτε πάρει κάποιος καινούριο Xbox360 είτε PS3 και αυτό δεν του βγεί ελλατωματικό, θα το βαρεθεί ή θα ξεπεραστεί πολύ πριν αρχίσει να μετράει μέρες ζωής.
zousgr Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Όλα τα μηχανήματα πάσης φύσεως κάποια στιγμή χαλάνε. Από αμάξια μέχρι κινητά. Τώρα, αν χρησιμοποιείς τις κονσόλες με τις προδιαγραφές που δίνουν οι κατασκευαστές λογικό είναι να ''ζήσουν'' περισσότερο. Και πάλι αφού σου δίνουν 2-3 χρόνια εγγύηση δεν νομίζω ότι έχει και ιδιαίτερο νόημα η συζήτηση. Κι αν σου χαλάσει μετά από μια τριετία, η τιμή του θα είναι πλέον εξευτελιστική.
freddy adu Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Παιδια τι ειναι το prod?Τα 360 elite το εχουν αυτο το προβλημα?
jowl_tnt Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Όλα τα 360 ίδια είναι. Το μόνο που αλλάζει στις 3 εκδόσεις τους είναι τα χρώματα και τα περιφερειακά στη συσκευασία...
freddy adu Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Δεν νομιζω να ειναι τα ιδια φιλε μου!Καποια διαφορα θα εχουν τα 360 elite απο τα πρωτα 360 πανω στην μητρικη τους!Τουλαχιστον αυτο εχω καταλβει απο αυτα που διαβαζω!
jowl_tnt Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Αυτή τη στιγμη είναι όλα ίδια. Έχουν αλλάξει 3φορές μητρική μέχρι να φτάσουν στη σημερινή Falcon. Αλλά, όλα, πια, είναι αντικατεστημένα και έχουν όλα την ίδια μητρική. Είτε είναι Arcade, είτε Premium, είτε Elite. Είναι ακριβός η ίδια κονσόλα με ακριβός το ίδιο Hardware. Αλλάζουν όπως σου είπα τα περιφερειακά και οι χρωματισμοί. Arcade= κάρτα μνήμης 256mb, composite-scart καλώδιο, άσπρο tray στο dvdrom. Premium= σκληρός 20GB, component καλώδιο, νίκελ tray στο dvdrom, ακουστικά για Live. Elite= σκληρός 120GB, component και HDMI καλώδιο, ολόμαυρο με νίκελ tray στο dvdrom, ακουστικά για Live.
jason_rethymno Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Το κινητό μου το πήρα πρίν 3 χρόνια και το τότε έλεγα θα το κρατήσω 10 χρόνια και τώρα ετοιμάζομαι να πάρω καινούργιο.
zousgr Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Δεν νομιζω να ειναι τα ιδια φιλε μου!Καποια διαφορα θα εχουν τα 360 elite απο τα πρωτα 360 πανω στην μητρικη τους!Τουλαχιστον αυτο εχω καταλβει απο αυτα που διαβαζω! Για πες και μας τι διαβάζεις
Ogami Itto Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Παιδια τι ειναι το prod?Τα 360 elite το εχουν αυτο το προβλημα? http://www.gameover.gr/default.php?pid=6&cat_id=11&cat=X360&art_id=5367
p3tran Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 http://www.gameover.gr/default.php?pid=6&cat_id=11&cat=X360&art_id=5367 αυτο το αρθρο ειναι αποδειξη οτι μερικοι ...κοιμουνται με τα τσαρουχια.. !! το 1 δις δολλαρια ειναι ...περσινα news εποχης peter moore (και εχει ΗΔΗ χρεωθει προκαταβολικα για ΟΛΗ τη διαρκεια ζωης των 360), ενω φυσικα ΟΛΕΣ οι κονσολες που κυκλοφορουν εδω και αρκετους μηνες στην αγορα, ειναι τα λεγομενα 173αρια (watt) και μεχρι στιγμης, δεν υπαρχουν αναφορες βλαβων αξιες λογου... βαλε και την εγγυηση η οποια παραμενει στα 3 χρονια.... οποτε freddy, απλα κοιτα να λεει 173watt η ουγια και παπαλα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.