Προς το περιεχόμενο

Ποσο ζουν?

freddy adu

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πόσο χρόνο ζωής ως προς τί?

-Πόσο καιρό έχουν μέχρι να βγούν οι κονσόλες-διάδοχοι?

-Πόσο καιρό αντέχει το μηχάνημα εντατικό gaming πρίν τα φτύσει?

Δημοσ.

μαλλον για διάρκεια αξίας θα ρωτάει. μέχρι να βγουν νέες.

αν ναι. μια 5ετία+ εγώ τη δίνω.

ακομα δεν έχει σπάσει το Ps3. οποτε υπάρχει πολύ ψωμί μπροστά.

Δημοσ.

Κάπου εκεί πρέπει να είναι για το PS3. Δεν θα έλεγα το ίδιο όμως για το ΧΒΟΧ360.

Για το δεύτερο θα δούμε διάδοχο σε κάνα 1,5 - 2 χρόνια πάνω κάτω...

Δημοσ.

@panther_512

Λιγο νωρίς δεν είναι ,αν σκεφτείς οτι το 360 ακόμα πουλάει και η m$ έχει ακόμα κέρδη απο αυτό δέν νομίζω οτι σε τόσο λίγο καιρό θα βγεί η νέα κονσόλα.

Μακάρι να βγώ ψέφτης γιατι θα ήθελα πολύ να δώ 8η γενιά κονσολών ,πως θα είναι και τι γραφικά θα έχει :whistle:.

@Socratis_g

Αν εξαιρέσουμε το ενδεχόμενο υψηλότερων πολήσεων το modaρισμα της κονσόλας τι ρόλο παίζει στο χρονο ζωής??? (για διαθεση νεας κονσολα μιλάμε παντα)

[off-topic]Ενα καλό mod θα είναι να φοτρώνει παιχνίδια απο σκληρό αλλαζοντας το f/w ή φτιαχνωντας ένα κλονο του sony os και φορτώνοντας τον σαν 2ο λειτουργικό όπως βαζεις yellow dog λινουξ ;).

Δημοσ.
Αν εξαιρέσουμε το ενδεχόμενο υψηλότερων πολήσεων το modaρισμα της κονσόλας τι ρόλο παίζει στο χρονο ζωής??? (για διαθεση νεας κονσολα μιλάμε παντα)

μα ακριβως για τις πωλησεις παιζει ρολο το τσιπαρισμα,αφου αυτοματως γινετε η κονσολα πιο προσητη σε περισοτερους,ανεβαινουν οι πωλησεις

και δεν συμφερει την εκαστοτε εταιρεια να αποσηρει ενα προιον που της αποφερει κερδη.

το αν παιζει αντεγραμενα η οχι μια κονσολα ειναι το βασικοτερο "spec" για το αν θα την αγορασεις η οχι.

Δημοσ.

φιλε καλημερα, δεν πανε ετσι ακριβως τα πραγματα. :)

αφου ομως το βασικοτερο spec για σενα ειναι το σπασιμο => wii ή 360

Δημοσ.

petran ναι δεν ειναι απολυτο αυτο,

αλλα εγω ποτε δεν θα επαιρνα μια κονσολα που δεν τσιπαρετε-μονταρετε

και νομιζω οτι η πλειοψηφια ετσι σκεφτετε αφου δεν εχουν ολοι τη δυνατοτητα να δινουν 70 ευρω για καθε παιχνιδι.

στα σχεδια μου ειναι η αγορα wii. :)

ontopic τωρα,πιστευω οτι η MS θα αναγκαστει να κανει μια ανανεωση σε 2-3 χρονια οταν οριμασει λιγο το PS3 και δειξει τις δυνατοτητες του περισοτερο.

Δημοσ.

Εγώ παιδιά πιστεύω πως το Playstation 3 έχει πολύ ψωμί ακόμα(τουλάχιστον 5 6 χρόνια) όπως και το PS2.Tώρα για το Xbox360 πιστεύω πως είναι λιγότερο συμπεριλαμβανομένου οτι είναι ήδη απο τα τέλη του 2005 στην αγορά.

Δημοσ.
petran ναι δεν ειναι απολυτο αυτο,

αλλα εγω ποτε δεν θα επαιρνα μια κονσολα που δεν τσιπαρετε-μονταρετε

και νομιζω οτι η πλειοψηφια ετσι σκεφτετε αφου δεν εχουν ολοι τη δυνατοτητα να δινουν 70 ευρω για καθε παιχνιδι.

στα σχεδια μου ειναι η αγορα wii. :)

ontopic τωρα,πιστευω οτι η MS θα αναγκαστει να κανει μια ανανεωση σε 2-3 χρονια οταν οριμασει λιγο το PS3 και δειξει τις δυνατοτητες του περισοτερο.

ακόμη λίγο θα ακούσουμε ότι το ps2 ήταν ποιο δυνατό από το XBOX γιαυτό άντεξε τόσα χρόνια στη αγορά...

Δημοσ.

Παιδια δεν ρωτησα αυτο! Αλλα και αυτα που λετε ειναι πολυ ενδιαφεροντα! Φιλε μου anamenos εγω πιστευω οτι το ps2 δεν επιανε το xbox ουτε στο μικρο του δακτυλακι! Αυτο που ρωτησα ειναι το ποσο αντεχουν οι κονσολες σε εντατικο gaming? πχ to 360 elite ποσο χρονο ζωης gaming εχει ? Ευχαριστω παρα πολυ για το χρονο που διαθεσατε για μενα!

Δημοσ.
μα ακριβως για τις πωλησεις παιζει ρολο το τσιπαρισμα,αφου αυτοματως γινετε η κονσολα πιο προσητη σε περισοτερους,ανεβαινουν οι πωλησεις

και δεν συμφερει την εκαστοτε εταιρεια να αποσηρει ενα προιον που της αποφερει κερδη.

το αν παιζει αντεγραμενα η οχι μια κονσολα ειναι το βασικοτερο "spec" για το αν θα την αγορασεις η οχι.

Οι κονσόλες σαν μηχανήματα/hardware και μόνο μέχρι και αρκετό καιρό μετά το λανσάρισμα τους πωλούνται χαμηλότερα απο το κόστος κατασκευής τους συνεπώς το κέρδος από άτομα που παίζουν αποκλειστικά με κόπιες είναι μηδέν/αρνητικό(ζημιά).

Κατανοώ ότι δεν έχουν όλοι την οικονομική δυνατότητα να αγοράζουν αυθεντικά αλλά ήμαρτον μη παρουσιάζεις την πειρατία σαν αγαθοεργία και καλή θέληση προς αυτούς που αγοράζουν αυθεντικά και τις εταιρίες γενικότερα.

freddy αν εννοείς πόσο ανθεκτικές είναι απο κατασκευαστική άποψη, ότι μοντέλο Xbox360 ή PS3 κυκλοφορεί στο εμπόριο αυτή τη στιγμή έχει πολύ χαμηλό ποσοστό αστοχίας και εκτός και αν είσαι μεγάλος γκαντέμης θα σου δουλεύει μια χαρά πολύ πιο μετά απο όταν θα το έχεις ήδη βαρεθεί μετά απο χρόνια.

Δημοσ.
ακόμη λίγο θα ακούσουμε ότι το ps2 ήταν ποιο δυνατό από το XBOX γιαυτό άντεξε τόσα χρόνια στη αγορά...

to xbox βγηκε στην αγορα 1.5 χρονο μετα το playstation2 και μετα απο 6 χρονια κυριαρχιας του playstation1.ακομα και ας ηταν ανωτερο σε hardware φυσικο ειναι να μην καταφερει να πιασει το playstation2.

Οι κονσόλες σαν μηχανήματα/hardware και μόνο μέχρι και αρκετό καιρό μετά το λανσάρισμα τους πωλούνται χαμηλότερα απο το κόστος κατασκευής τους συνεπώς το κέρδος από άτομα που παίζουν αποκλειστικά με κόπιες είναι μηδέν/αρνητικό(ζημιά).

Κατανοώ ότι δεν έχουν όλοι την οικονομική δυνατότητα να αγοράζουν αυθεντικά αλλά ήμαρτον μη παρουσιάζεις την πειρατία σαν αγαθοεργία και καλή θέληση προς αυτούς που αγοράζουν αυθεντικά και τις εταιρίες γενικότερα.

για το πρωτο,δεν εχω λογο να το αμφισβητισω αλλα μου φενεται καπως..

δεν παρουσιαζω τιποτα σαν αγαθοεργια.απλα κοιταω το συμφερον μου.

η πειρατια ειναι αυτο που λεει και η λεξη.

μα δεν ειπα πως ανοικω σε αυτους που δεν αγοραζουν αυθεντικα,καθε αλλο

απλα απο τα 5 καλα παιχνιδια πχ. που μπορω να αγορασω το χρονο, με την "καταληλη" επιλογη κονσολας θα μπορω να παιξω 10.

τιποτα παραπανω.

και σορυ για το οφτοπικ.

αυτα:-)

Δημοσ.

δεν υπαρχουν "κρυφες" σουπερ-δυνατοτητες που θα "φανερωθουν" στο μελλον.

οποιες βελτιωσεις δεις δεν θα ειναι κατι διαφορετικο σε 'ποσοτητα' απο τις αντιστοιχες βελτιωσεις που βλεπουμε στην πορεια καθε κονσολας.

Αυτο που ρωτησα ειναι το ποσο αντεχουν οι κονσολες σε εντατικο gaming? πχ to 360 elite ποσο χρονο ζωης gaming εχει ?

απλα μην παρεις μεταχειρισμενο, ωστε να ειναι απο τις καινουργιες παρτιδες.

Δημοσ.

με ενδιαφερει και μενα μια απαντηση ΠΑΝΩ στο θεμα και κυριως ποσο χρονο ζωης

εχει το 360.

Ενταξει κανεις δεν ειναι θεος να ξερει ποτε θα σου κατσει το RROD αλλα με τοσα που εχω

ακουσει εχω τρομαξει υπαρχει περιπτωση σε 5-6 μηνες π.χ να σου τυχει τετοια στραβη χωρις ιδιαιτερο λιωσιμο της κονσολας?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...