Προς το περιεχόμενο

Διάρρηξη

Crazy killer123

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ωραία. Για να το βάλουμε στη σωστή βάση το θέμα:

Αν είστε φραγκάτοι, βίπς or smth, έχετε πρόβλημα και απευθυνθείτε σε κάποια εταιρία security or smth. Το να τρομοκρατείστε σε φόρα, δεν μπορεί να σώσει το τομάρι σας.

Όλοι οι υπόλοιποι, αναπνεύστε. Οι πιθανότητες να σας πιάσουν στον ύπνο οι φαντομάδες με τα stun guns, είναι στα όρια του στατιστικού λάθους. Ε, αν ακόμα κι έτσι, τύχει σε σας η στραβή, νταξ.

:ΡΡρρΡΡ

btw υπήρξα κι εγώ θύμα διάρρηξης(χωρίς απώλειες, εκτός από μια σπασμένη πόρτα) και δεν έχω διάθεση να κοροιδέψω.

Δυστυχώς, από τότε, κάθε φορά που μου χτυπάνε και ΔΕΝ απαντάω, είναι απλά διανομείς φυλλαδίων. Πφφφ!

• Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εγώ θυμάμαι από εκπομπή του Ευαγγελάτου, ότι οι κλειδαριές ασφαλείας όταν έχουν το κλειδί πάνω, μόνο ασφαλείας δεν είναι. Με κάποιο τρόπο μπορεί ο διαρρήκτης με τη βοήθεια του κλειδιού να την ξεκλειδώσει.

Οι κοινές κλειδαριές είναι οκ, μπορούν να έχουν το κλειδί πάνω.

Δημοσ.
Μου θύμισε μια γαμάτη συνομιλία που είχα με μια κοπελίτσα αυτό.

Ας μου χτυπαγε κι εμενα 1 φορα αγνωστο γκομενακι το κουδουνι μες στη νυχτα...θα της τα εδινα ολα κι ας μην ηταν διαρρηκτρια.

Συνηθως οι μονοι αγνωστοι που μου χτυπανε ειναι κατι κυρατσες απ τον αγιονεκταριο για ερανο.

Δημοσ.

Δεν αφήνουμε το κλειδί από πίσω στις πόρτες ασφαλείας, αφού λόγω και του μεγέθους της οπής τέτοιων κλειδαριών, ο διαρρήκτης με κατάλληλο εργαλείο, μπορεί από την άλλη πλευρά να πιάσει το κλειδί, και να το περιστρέψει και να ξεκλειδώσει την πόρτα!

Δημοσ.
Μόλις κατάλαβα ποια εννοείτε ως κλειδιά ασφαλείας. Εγώ αναφέρομαι σε τέτοια:

mul-t-lock-key-solutions.jpg

Ναι, αυτά νομίζω μπορούμε να αποκαλέσουμε ως κοινά.

Δημοσ.
Ναι, αυτά νομίζω μπορούμε να αποκαλέσουμε ως κοινά.

Ναι κοινά είναι και αυτά απλά αντί να έχουν διαμήκεις εγκοπές τις έχουν στο εγκάρσιο αν δεν κάνω λάθος με τον ορισμό.Το πιό επικίνδυνο και γρήγορο είναι το lock bumping.Κάντε ένα search και θα δείτε τι εννοώ.:devil:

Δημοσ.

Όου; Είχα την εντύπωση πως κοινά ήταν τα κλασσικά "κομμένα" πριονωτά.

Μαθαίνει κανείς κάτι κάθε μέρα =ρ

Δημοσ.
Όου; Είχα την εντύπωση πως κοινά ήταν τα κλασσικά "κομμένα" πριονωτά.

Μαθαίνει κανείς κάτι κάθε μέρα =ρ

Αυτά

CISA-092.jpg θεωρούνται και καλά ασφαλείας

Δημοσ.
Σε μια κανονική πόρτα ο κύριος τρόπος διάρρηξης είναι να σπάσεις τον αφαλό. Αυτό δεν γίνεται με σπρέι η οποιαδήποτε χημικό όπως ακούγατε απλά υπάρχει ένα συγκεκριμένο εργαλείο που χρησιμοποιείται για αυτή την δουλειά και εκμεταλλευόμενο την κατασκευή της κλειδαριάς την σπάει στην μέση. Το σκεπτικό σε μια τέτοια διάρρηξη είναι να σπάσεις και να αφαιρέσεις τον οφαλό έτσι ώστε να έχεις οπτική επαφή με την κλειδαριά που είναι μέσα στην πόρτα. Αρκετά καλή λύση για την αποφυγή αυτής της μεθόδου προσφέρει ο Cisa astral sigilio (ονομασία αφαλού) ο οποίος παρέχει προστασία ως προς το σπάσιμο αλά και ως προς την αφαίρεση του από την πόρτα( αν δεν μπορεί να βγει το σπασμένο κομμάτι δεν μπορεί να ανοίξει η πόρτα). Το κόστος του είναι γύρο στα 38 εύρω και τα αξίζει με το παραπάνω. Επόμενη κίνηση μια δεύτερη κλειδαριά ασφαλείας πχ CISA SECUREMME.

Σε ότι αφορά μια θωρακισμένη πόρτα υπάρχουν δυο κομμάτια που μας ενδιαφέρουν το ένα είναι η κατασκευή της πόρτας, δηλαδή το δέσιμο η ποιότητα της ατσαλολαμαρίνας το πάχος της και οι ενισχύσεις με ατσάλι η μαγγάνιο που μπορεί να έχει η να μην έχει σε κάποια σημεία. Το δεύτερο είναι η κλειδαριά. Από αυτές που κυκλοφορούν στην Ελλάδα όλες είναι πάνω του μέτριου έκτος από την ATRA η οποία χρίζει άμεσης αντικαταστάσεως αφού έχουν παρουσιαστεί κρούσματα διάρρηξης με κλειδί.

Αν έχεις κάποια συγκεκριμένη κλειδαριά και θες να ρωτήσεις κάτι πολύ ευχαρίστως να σου απαντήσω.

Συγνώμη για το βιβλίο που έγραψα.

http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=2189894&postcount=27

Δημοσ.

Κλειδί πίσω απο την πόρτα (ασφαλείας) = free entry για τον φιλικό σας Ρουμάνο/Βαλκάνιο διαρρήκτη.

Ακόμα και τον σύρτη να έχετε βάλει απο πάνω, άν τα κλειδιά είναι πίσω απο την πόρτα κατά 99% του ανοίξατε το σπίτι σας.

Τα λέω έχοντας περάσει την χαρούμενη εμπειρία να κάνω τσακωτό διαρρήκτη στο σπίτι των γονίων μου.

Δημοσ.
Κλειδί πίσω απο την πόρτα (ασφαλείας) = free entry για τον φιλικό σας Ρουμάνο/Βαλκάνιο διαρρήκτη.

Ακόμα και τον σύρτη να έχετε βάλει απο πάνω, άν τα κλειδιά είναι πίσω απο την πόρτα κατά 99% του ανοίξατε το σπίτι σας.

Τα λέω έχοντας περάσει την χαρούμενη εμπειρία να κάνω τσακωτό διαρρήκτη στο σπίτι των γονίων μου.

Τον σκότωσες ?:devil:

Δημοσ.
Μόλις κατάλαβα ποια εννοείτε ως κλειδιά ασφαλείας. Εγώ αναφέρομαι σε τέτοια:

mul-t-lock-key-solutions.jpg

Αυτά είναι τα λεγόμενα "orbital-superultradupersecure keys". Πρέπει να έχεις δορυφορικό πιάτο πίσω από την πόρτα για να ξεκλειδώσει...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...