Προς το περιεχόμενο

Linksys WAG200G

nickzilas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μια ερωτηση για το Linksys WAG200G. Οταν κανω DICONNECT-CONNECT πολυ συχνα το router απο το interface του status gateway υπαρχει περιπτωση να δημιουργησω καποιο προβλημα στο router ή να μικρυνω το χρονο ζωής του?

Δημοσ.

εχε διπλα τον πυροσβεστηρα ποτε δεν ξερεις τι μπορει να γινει.οχι δεν υπαρχει προβλημα.καντο και 3000 φορες δεν παιζει προβλημα.το πιο πιθανο ειναι να εχεις πεταξει τον ρουτερ σου και να πεζουμε με οπτικη ινα παρα να χαλασει αυτο.το hardware θαβει τον ιδιοκτητη οχι ο ιδιοκτητης το hardware

Δημοσ.
το hardware θαβει τον ιδιοκτητη οχι ο ιδιοκτητης το hardware

Πωπω, τι είπε πάλι ο άνθρωπος!

Θα το κάνω sig!:lol::lol::lol::lol:

Δημοσ.

καψτον αφοβα.3 χρονια εγγυηση εχει.και το 99 τις εκατο τον λινκσυς που εχω δει να χαλανε χαλασαν απο λαθος firmware και οχι απο πολυ χρηση

Δημοσ.
το hardware θαβει τον ιδιοκτητη οχι ο ιδιοκτητης το hardware

[off topic mode on]

τρομερη ατακα!:-D:-D

[off topic mode off]

Δημοσ.

Έχω κ εγώ ένα πρόβλημα με το linksys WAG200G.Τις τελευταίες μέρες όταν πάω να το βάλω στο ρεύμα να λειτουργήσει(βέβαια ποτέ δεν το πειράζω απλά τώρα ήθελα να βάλω το καλώδιο της γραμμής στο modem ένα απλό που έχω) το πάνω πάνω λαμπάκι είναι κόκκινο.Τι μπορεί να φταίει?Αν πατησω το reset θα μηδενιστούν όλες οι ρυθμίσεις που είχα κάνει όταν το πρωτοπήρα?

Δημοσ.

ισχειει το ιδιο και για d-link dsl-2640b? για siemens cl-110 ειμαι συγουρος οτι υσχειει..απο τοτε που μου το εδωσαν εχει κλεισει μονο 2 φορες αλλα εχει φαει αρκετα restart....

Δημοσ.
Έχω κ εγώ ένα πρόβλημα με το linksys WAG200G.Τις τελευταίες μέρες όταν πάω να το βάλω στο ρεύμα να λειτουργήσει(βέβαια ποτέ δεν το πειράζω απλά τώρα ήθελα να βάλω το καλώδιο της γραμμής στο modem ένα απλό που έχω) το πάνω πάνω λαμπάκι είναι κόκκινο.Τι μπορεί να φταίει?Αν πατησω το reset θα μηδενιστούν όλες οι ρυθμίσεις που είχα κάνει όταν το πρωτοπήρα?

αν το βγαλεις και το ξαναβαλεις καπακια στο ρευμα λογικο ειναι οτι θα αναψει για λιγο κοκινο το ιντερνετ αφου δεν εχει προλαβει να πεσει το username sou απο τον isp οποτε το ρουτερ βαραει simultaneous .αν πατησεις το ρεσετ χανει τα παντα.

ισχειει το ιδιο και για d-link dsl-2640b? για siemens cl-110 ειμαι συγουρος οτι υσχειει..απο τοτε που μου το εδωσαν εχει κλεισει μονο 2 φορες αλλα εχει φαει αρκετα restart....

ποιο να ισχυει?

Δημοσ.

το αν θα με θαψει το siemens και αν παθενει τιποτα το dlink απο τις τρελες θερμοκρασιες....τουε εβαλα θερμομετρο απο πανω και εδιξε 45 βαθμους δηλαδη που να το εβαζα απο κατω που ειναι διπλασιες σχεδον..

Δημοσ.

και ο επεξεργαστης παει 70 και τι με αυτο?και η μηχανη στο αμαξι αστο ποσο παει.οτι κατι ζεστενεται δνε σημαινει οτι θα καει.και καλοκαιρι ειναι κιολας οταν εχεις θερμοκρασια δωματιου 30 και 35 ποσο να σου δειξει το ρουτερ?

Δημοσ.

καλησπερα.εχω ενα προβλημα και λεω να μην ανοιξω νεο τοπικ.ρε παιδες οταν ανοιγω το utorrent κατευθειαν με κανει disconect το wag200g.ξερετε τι προβλημα παιζει?με την port δεν ξερω αν τα χω κανει ολα σωστα.σε ποια ip να βαλω να ανοιξει port?βαζω την ip που μου βγαζει στα properties την ipv4 ip adress.ευχαριστω.παλια ειχα το cl110 αρχικα ολα καλα αλλα πριν κανα μηνα ειχε αρχισει να μην ανοιγει σελιδες με τιποτα αλλα δεν με πεταγε τελειως.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...