Silvershot Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 http://cgi.ebay.com/HALO-2-SERIES-2-GREEN-MASTER-CHIEF-FIGURE-RARE-MISP-NEW_W0QQitemZ220250085296QQihZ012QQcategoryZ52514QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem Παιδια θελω αμεση βοηθεια. το Bid τελειωνει για αυτο το figurine(φιγουρα) και το θελω πολυ. Το μονο προβλημα ειναι οτι δεν ξερω αν θα μου το στειλουν τελικα αν κερδισω το bid. Πεστε μου σας παρακαλω αν πρεπει να κανω bid κι εγω για να το αποκτησω. Και πεστε μου επισης ποσο καιρο θα κανουν να μου το στειλουν και αν θα μου το στειλουν. Δεν ξερω και τι οδό να βαλω και τι State στην αγορα. Eυχαριστω
KWSN_Men Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 1. Υπάρχει ήδη θέμα για το Ebay. 2. Για ποιο λόγο να μη σου το στείλει; Λέει ότι στέλνει σε όλο τον κόσμο. 3. Αν κάνεις κόπο να διαβάσεις τους όρους της δημοπρασίας, αναφέρει καθαρά πόσες μέρες κάνει για να το παραλάβεις. 4. Αν δεν κάνεις bid, πώς αλλιώς θα συμμετάσχεις στη δημοπρασία; 4. Οδό και State; Θα βάλεις τη διευθυνσή σου στην Ελλάδα.
Silvershot Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 1. Υπάρχει ήδη θέμα για το Ebay.2. Για ποιο λόγο να μη σου το στείλει; Λέει ότι στέλνει σε όλο τον κόσμο. 3. Αν κάνεις κόπο να διαβάσεις τους όρους της δημοπρασίας, αναφέρει καθαρά πόσες μέρες κάνει για να το παραλάβεις. 4. Αν δεν κάνεις bid, πώς αλλιώς θα συμμετάσχεις στη δημοπρασία; 4. Οδό και State; Θα βάλεις τη διευθυνσή σου στην Ελλάδα. ok ευχαριστω! Απλως βρισκομαι σε μια κατασταση βιασύνης και γιαυτο δεν ειχα την πολυτελεια για να χασω αλλο χρόνο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.