Προς το περιεχόμενο

εγκατασταση counter strike σε flash disc

11demian111

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω το καουντερ στραικ 1.6 στριμ νομιζω και θελω να το εγκαταστησω σε ενα φλασακι για να μην πιανει πολυ χωρο στον υπολογιστη.γινεται αυτο που λεω και αν ναι πως?

Δημοσ.

Θα βάλεις τα αρχεία της εγκατάστασης μέσα στο flash και θα αντικαταστήσεις το κανονικό exe με ένα nocd.

Κανεις μια συντόμευση που να αντικατοπτρίζει το noce exe μέσα στο flash και είσαι έτοιμος

Δεν ξέρω αν θα έχεις προβλήματα με registry κτλ αλλα δεν έχεις να χάσεις τπτ...

Επισης είναι μεγάλη noobia αυτό που θέλεις να κάνεις...

Αλλα anyway... :P

Δημοσ.

Θα βάλεις τα αρχεία της εγκατάστασης μέσα στο flash και θα αντικαταστήσεις το κανονικό exe με ένα nocd.

Κανεις μια συντόμευση που να αντικατοπτρίζει το noce exe μέσα στο flash και είσαι έτοιμος

δε μπα να χεστει η νουμπια τουλαχιστον να μη πιανει χωρο στον υπολογιστη.

λιγο πιο λιανα αν μπορεις για να καταλαβω?

Δημοσ.

Εγκαθιστάς το παιχνίδι στο pc σου... Αντιγράφεις όλο το φάκελο της εγκατάστασης στο flash.

Κάνεις ένα google search για cs 1.6 nocd

Βρίσκεις αυτό που θέλεις και το πετάς μέσα στο flash.. Αυτό αντικαθιστά το προυπάρχον εκτελέσιμο

Αυτά

Αν δεν νιώθεις και απο την παραπάνω εξήγηση απλά άστο.

Δημοσ.
εχω το καουντερ στραικ 1.6 στριμ νομιζω και θελω να το εγκαταστησω σε ενα φλασακι για να μην πιανει πολυ χωρο στον υπολογιστη.γινεται αυτο που λεω και αν ναι πως?

Μάλλον εννοείς το counter strike 1.6 Steam. Δεν ξέρω κατα πόσο γίνετε να τρέξει απο flash. Το μοναδικό που μου έρχετε εμένα στο μυαλό είναι να κάνεις set up το steam και το 1.6 στο φλασάκι σου.

Επίσης είναι πολύ μικρό το 1.6 σε χωρητικότητα (νομίζω 700mb περίπου.) Και αν το έχεις μέσω steam μην κάνεις τον κόπο να ακολουθήσεις αυτά που σου είπε ο klainmaingr. Δεν θέλει cd για να παίξεις, εδώ και χρόνια έχει βγεί με ένα update η προστασία.

Δημοσ.

Δεν έχω ιδέα αν γίνεται και τι γίνεται με το συγκεκριμένο παιχνίδι

Τα παραπάνω είναι η λύση για κάποιον που θέλει να τρέξει ένα παιχνίδι απο κάποια drive χωρίς να χρησιμοποιήσει cd... Όπου drive στην προκειμένη είναι το flashάκι...

Υγ: Αν δεν σε νοιάζει το nocd μπορείς κατα την εγκατάσταση να δηλώσεις σαν δίσκο σου το flash... το παιχνίδι θα εγκατασταθεί εκεί αλλα για να το παίξεις θα πρέπει να έχεις πάντα μέσα το flash (όταν θέλεις να το τρέξεις) και το cd... Γενικά είναι omg το θέμα αν όντως είναι 700mb... Στο κιλκίς μένεις; (που είναι 50 χρόνια πίσω) :P

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Rofl ....χασιμο χρονου κ ετσι :mrgreen:

Και λιγα λογια για το kill kiss

Aaa btw...το cs θελει steam....δε παιζει απο usb.

Δημοσ.

Ναι ρε γμτ.. μέγιστο χάσιμο χρόνου..

.

Το ότι θέλει steam δεν έχει να κάνει με την τοποθεσία εγκατάστασης.. και πάλι steam θα χρησιμοποιεί αλλα θα διαβάζει αρχεία απο το usb... common pc knowledge...

Πραγματικά.. Κάποιοι άνθρωποι κάινε ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ άχρηστο ρεύμα...

Πάντε δείτε μπάλα.. (δεν αναφέρομαι σε σένα tsakonas προφανώς)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...