Προς το περιεχόμενο

τελικη επιλογη για αναβαθμιση ή οχι??

nikolakan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τελικες επιλογες αναβαθμησης. ή μηπως οχι?

θελω να αναβαθμισω το pc μου χωρις ομως να με ενδιαφερουν extreme πραγματα στη λειτουργια του, απλα να παιζω ικανοποιητικα τα νεα games(gears of war, crysis ,bioshock), γρηγορη επεξεργασια ηχου και εικονας και καλο downloading και browsing. δεν θελω ομως να ξοδεψω πανω απο 500?.

σκληροι δισκοι (ide) υπαρχουν ηδη(320 + 250 gb), οπως και dvd-rw, case καινουριο, ηχεια 5.1, οθονη tft 17'' και ειμαι στο double play της forthnet (πολυ ικανοποιημενος). σαν λειτουργικο συστημα προτιμω φυσικα τα xp sp2.

αυτα ολα τα παραπανω σας τα εχω ξαναπει και μαλλον σας εχω ζαλισει, αλλα το κακο ειναι οτι με τοσες διαφορετικες αποψεις ζαλιστικα και εγω!!!

μετα τη βοθεια φιλων του forum και τις λιγες γνωσεις μου κατεληξα στα παρακατω απο το eshop:

intel core duo 7200 2,53ghz 107,00

geil 2gb ram 800mhz,ddr2 45,00

chieftec 550w 24pin 50,00

asus p5k-pro 93,00 ή asus p5k 82,00

xigmatek hdt s 1283 heatpipe 32,00

seagate barracuda 320gb sata2 50,00

hd 4850 svga pci express 512mb ( η οποια ακομα δεν υπαρχει στο site του e-shop,αν εχει ιδεα κανεις ας μου πει το γιατι)

usb 2,0 adapter for ide 20,00

αλλη μια γνωμη απο εσας που γνωριζετε περισσοτερα θα με βοηθουσε, καθως και τι πρεπει να προσεξω σε drivers , bios , bugs κατα το σεταρισμα οσον αφορα ολα τα παραπανω εξαρτημαται!!!!

fela kuti . the black president

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...