mkyprian Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 ποιες ειναι οι εκδοσεις των 64bit στα VISTA? ή η καθε εκδοση εχει και 32bit και 64bit
antonl Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Όλες εκτός της Starter. The 64-bit editions of Windows Vista—available for all editions of Windows Vista except Starter—deliver premier performance, reliability, and security, providing you access to the next generation of PC innovations. source
kinq1 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 >> ιπαρχη ελαχιστη συμβατοτητα εγώ χρησιμοποιώ τα vista ultimate 64 bit εδώ κι ένα χρόνο. Η συμβατότητα είναι σε καλά επίπεδα (το μόνο που δεν έχω βρει είναι drivers για τον εκτυπωτή μου), όλα τα προγράμματα λειτουργούν (εκτός από μερικά παιχνίδια διετίας ή παλαιότερα, και οι 16bit εφαρμογές των windows 3.1). Κατά τα άλλα, κανένα πρόβλημα, τα συνηστώ ανεπιφύλακτα.
antonl Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 ιπαρχη ελαχιστη συμβατοτητα Συννέφιασε. Πας για κάποιο ρεκόρ; 11 μηνύματα μισής γραμμής σε 25 λεπτά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.