sotoul Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 λοιπόν ,ψάχνω τρόπο να συνδέσω το macbook με video player. αγόρασα το eye tv της apple το οποίο εχει και υποδοχή supervideo. μελίγα λόγια τα σύνδεσα (macbook -eyetv-supervideo- scart του videoplayer ) αλλα δυστυχώς μόνο φωνή έχω και καθόλου εικόνα. γνωρίζει κανείς κανέναν άλλο τρόπο για να συνδέσω videoplayer με macbook? η δουλειά που θέλω να κάνω είναι να γράψω τις βιντεοκασσέτες που έχω σε κάπιον σκληρό δίσκο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotoul Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 λοιπόν ,ψάχνω τρόπο να συνδέσω το macbook με video player.αγόρασα το eye tv της apple το οποίο εχει και υποδοχή supervideo. μελίγα λόγια τα σύνδεσα (macbook -eyetv-supervideo- scart του videoplayer ) αλλα δυστυχώς μόνο φωνή έχω και καθόλου εικόνα. γνωρίζει κανείς κανέναν άλλο τρόπο για να συνδέσω videoplayer με macbook? η δουλειά που θέλω να κάνω είναι να γράψω τις βιντεοκασσέτες που έχω σε κάπιον σκληρό δίσκο. τι εγινε ρε παιδιά κανείς? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
redmaster Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Κοίτα λίγο το Video Capture for Mac της Pinnacle, το έχω δοκιμάσει και κάνει καλή μετατροπή από VHS video. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.