Προς το περιεχόμενο

sti vs s3 ,evo,i35

Ptolemy

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΕΧΟΝΤΑΣ ΒΡΕΘΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΕΣ ΚΛΠ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΑΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΜΗ ΑΝΑΜΕΣΑ ΑΠΟ 40-50,000.

ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΓΙΑ ΔΑΓΚΩΤΟ S3 ΑΛΛΑ ΣΤΗ ΠΟΡΕΙΑ ΕΙΔΑ KAI EKANA ΤΕΣΤ ΝΤΡΑΙΒ ΤΟ STI KAI ΠΟΡΩΘΗΚΑ ΕΝΩ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ i35 ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΗΚΑ. ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟ ΤΟΥ ΕVO ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΤΗ ΧΑΛΑΕΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΑΝ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΟΔΗΓΙΚΑ ΕΙΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΛΑ. ΣΕ ΚΡΙΣΕΙΣ ΛΟΓΙΚΗΣ ΠΟΥ ΠΑΘΑΙΝΩ ΣΥΧΝΑ, ΠΕΙΘΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΕΝΑ ΓΚΟΛΦ ΕΣΤΩ ΤΟ ΕΠΕΤΕΙΑΚΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΧΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΙΕΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΛΥ ΦΘΗΝΟΤΕΡΟ.

ΓΙΑ ΠΕΙΤΕ ΚΑΜΜΙΑ ΓΝΩΜΗ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΠΗΚΕ ΦΟΥΛ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΣΟΥΜΕ ΛΙΓΟ.

Δημοσ.

Ε δεν βοηθάς και εσύ ιδιαίτερα. Εγώ από αυτά θα έπαιρνα το S3 αλλά σε εποχές που η βενζίνη πηγαίνει κατά διαόλου δεν θα ήταν άσχημη ιδέα να κοιτάξεις κάτι που καίει λιγότερο!

Δημοσ.

ΝΑΙ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ.

ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΡΑΒΙΕΜΑΙ ΑΚΟΜΑ ΜΕ ΕΝΑ MR2 ΚΑΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ Η ΧΑΡΑ ΤΗΣ ΠΙΣΩΚΙΝΗΣΗΣ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΜΠΡΙΟ ΤΟ ΞΕΠΕΡΑΣΑ ΠΙΑ ΣΤΑ ΤΡΙΑΝΤΑ ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΜΟΥΡΗ ΚΛΠ ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΒΑΛΑ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΑΡΧΙΚΑ ΚΛΙΚ ΤΟ OPEL GT ( ΧΑΛΙΑ ΦΡΕΝΑ, ΜΑΚΡΥ ΚΙΒΩΤΙΟ,ΚΛΠ) ΚΑΙ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΑΩ ΣΕ ΚΑΤΙ ΠΙΟ ORIGINAL ΟΔΗΓΙΚΑ. ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΟ S3 ΕΧΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΠΑΚΕΤΟ ΑΛΛΑ ΑΦΟΥ ΣΕ ΤΙΜΗ ΘΑ ΒΓΕΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΦΘΗΝΟ STI ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ; ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΘΑ ΜΟΥ ΞΑΝΑΜΙΛΗΣΕΙ Η ΦΙΛΗ ΜΟΥ; ΔΕ ΒΑΡΙΕΣΑΙ.ΒΕΒΑΙΑ ΑΝ Ο ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΣΤΑ ΤΕΣΤ ΘΑ ΕΙΜΑΙ Η ΧΑΡΑ ΤΟΥ ΒΕΖΙΝΑ, ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ.ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΙΔΑ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ i35, ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΣΧΗΜΑ ΔΕΝ ΜΕ ΧΑΛΑΕΙ ΟΜΩΣ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΕΥΘΕΙΑ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΝΗΦΑΛΙΟΣ, ΜΕ ΔΙΑΥΓΕΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΚΛΠ. ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ ΠΑΝΤΑ ΟΜΩΣ, ΩΡΑΙΑ ΜΕΣΑ, ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΜΠΛΟΚΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ;

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ EVO ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΑΛΛΑ ΣΕ ΕΝΑ ΦΑΝΑΡΤΖΗ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΟΥΜΙΝΕΝΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΜΕΡΗ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΑ ΠΕΤΙΟΥΝΤΑΙ,ΔΕΝ ΦΤΙΑΧΝΟΝΤΑΙ, ΝΟΜΙΖΩ ΚΑΙ ΤΟ Χ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ,ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ.

Δημοσ.

Για εμενα να πας καλυτερα στο subaru... Θεμα βενζινης και τρακαρισματος δεν τιθεται αφου διαθετεις τοσα πολλα για αγορα... Με μια πολυ καλη ασφαλεια εχεις καινουριο εξω απο το σπιτι σου οποτε εισαι οκ..

Επισης θα σε παρακαλουσα να γραφεις με μκρα εειδη ειναι κουραστικα τα κεφαλαια.

Καλως ηρθες στο φορουμ γενικα!

Δημοσ.

Σε λυπήθηκε η ψυχή μου ρε άνθρωπε, ταλαιπωριέσαι με αυτό το παλιό-MR2 ...

Δράμα, δράμα! :P

Eγώ θα σου πρότεινα να ξεφορτωθείς αμέσως το MR2, χαρίζοντας το κατά προτίμηση σε κάποιο/οποιονδήποτε συμφορουμίτη, αρκεί τον nick του να ξεκινάει από lio και να τελειώνει σε pyr.

Δημοσ.

Για μένα πάρε το S3 και βάλτου πρόγραμμα. Αν θες κάτι εξίσου γρήγορο και πιο φτηνό δες το Leon Cupra. To sti είναι πιο γρήγορο σε πίστα, αλλά εγώ θα προτιμούσα το s3 που συνδιάζει και φινίρισμα και εμφάνιση. Ωραίο μοτερ και το 3.5 αλλά ατμόσφαιρα...

Δημοσ.
Εισαι κακος! Ενταξει οταν εχεις μια χ οικονομικη κατασταση εχεις αλλα στανταρντς

Συγνώμη που θα συνεχίσω να είμαι κακός, αλλά ανάμεσα σε αυτά τα standards είναι και η ανησυχία για την τιμή της βενζίνης? :P

Δημοσ.

40 χρονων κ θες να κανεις παντες?

το i35 ti specs exei,η 1η πισωκουνα της hyundai?

το golf teloς xronoy ή τον επομενο θα βγει νεο.

αν θες οδηγηση παιρνεις κατι σε εβο ή new nsx me +10-20xil e

Δημοσ.
Για μένα πάρε το S3 και βάλτου πρόγραμμα.

Ναι γιατί όντως τα 265 άλογα που έχει είναι υπερβολικά λίγα.

Άσχετα με το πόσα λεφτά έχεις και ποιά είναι η οικονομική σου δυνατότητα, η άποψη μου είναι να πάρεις κάτι που δεν θα καίει τα κέρατα του όπως τα αυτοκίνητα που έχεις αναφέρει στο πρώτο σου ποστ. ατ δε έντ οφ δε ντέη εσύ θες κάτι να κάνεις την δουλειά σου. Γιατί δεν αγοράζεις ένα αμαξάκι και να κρατήσεις και τα μισά λεφτά στην τσεπούλα σου;

Αν τώρα πρέπει να διαλέξεις ένα από αυτά που ανέφερες, εγώ θα διάλεγα το S3, δες όμως και το Α3 cabrio είναι ωραίο.

Όταν η βενζίνη πάει στα 2 ευρώ πάντως δε θα μπορείς να το πουλήσεις παρά μόνο σε πολύ φτηνή τιμή. Υβριδικό έχεις σκεφτεί να πάρεις; Η audi βγάζει το Α1 που είναι κουκλί!

Σκέψου το, μην παρασύρεσαι..

Δημοσ.

Εντάξει ρε liopyr, απλώς τόχω 8 χρόνια και δεν έχει καθόλου χώρους, ουτε για κινητό.Για τη βενζίνη γιατί όχι, κάνω ταξίδια κι οσο νάναι..

Kage μου πολλά παραπάνω μου φόρτωσες αλλά δεν πειράζει, εξάλλου και ο Σάινθ είναι πενήντα και ακόμα πάντες κάνει!:lol::lol:

Δημοσ.
Νομίζω πως είναι μόνο οι περιβαλλοντικές επιπτώσεις από την καύση της...

οπότε ψιλοχεστήκαμε ε;

ωραίος...

Δημοσ.
οπότε ψιλοχεστήκαμε ε;

ωραίος...

Οχι βέβαια φίλε ...Είσαι η φωνή της λογικής, αλλά.. εχεις οδηγήσει το Subaru;Οσο και να θες αντε να αγιάσεις!:devil:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...