freedubus Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Καλά γέλα λούσι. Η άλλη με είχε χουφτώσει με τόση δύναμη που το σώβρακο έφτασε στο εγκάρσιο κόλον.
Παναγιωτης1990 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Κοιτα δεν ειναι παντα εκφραση ρατσισμου μπορει απλα να δισανασχετουν επειδη εκατσε καποιος ψηλος μπροστα και δεν βλεπουν (δεν εννοω τη συγκεκριμενη περιπτωση) και εγω που δεν ειμαι και "ψηλος" εννοω ειμαι γυρω στο 1.82 αν κατσει καποιος ψηλος μπροστα μου καπου η καμια στο σινεμα με κανα μαλλι τρελο και δεν βλεπω μεσα μου θα δισανασχετησω αλλα μονο επειδη δεν θα μπορω να δω οχι γιατι εχω ρατσιστικες τασεις.Δεν υπαρχει περιπτωση να κοροιδεψω τον αλλο. Το πολυ πολυ του λεω ευγενικα αν γινεται να κατσει καπως διαφορετικα. Παντως τετοιοι τυποι και καλα μαγκες υπαρχουν για να προκαλουν οπως στην περιπτωση σου και παντα πιεζω τον εαυτο μου να ειμαι ευγενικος και να μην τσακωνομαι κυριως γιατι φοβαμαι οτι θα κανω ζημια στον αλλο . Γενικα απο τη μια καλα του εκανες πιστευω θα το σκεφτει ποτε θα ξαναπαιξει μαγκια αλλα απο την αλλη ειναι βλακεια να τσακωνεσαι γιατι οπως ειπες τον σαπισες και μπορει να του εκανες σοβαρη ζημια (χωρις ναξερω και εγω τι θα εκανα στην περιπτωση σου). Τελικα το συμπερασμα ειναι μη σκας αλλα μου φαινεται παραξενο να στη λενε πισοπλατα και μαλιστα με τροπο που να το ακους ...σκεψου πως καποιες φορες μπορει να ειναι απλα η ιδεα σου και απλα να εισαι και λιγο προακατελημμενος (μια σκεψη λεω ) αυτα πο εμενα .
YiN Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Καλά γέλα λούσι. Η άλλη με είχε χουφτώσει με τόση δύναμη που το σώβρακο έφτασε στο εγκάρσιο κόλον. Και αυτό λέγεται ΞΥΛΟ κυρίες και κύριοι. Μήπως σε βιάσανε κιόλας; ΜΜΜΜΜΜ;
jason_rethymno Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Σε συναυλία; Οχι στο Ρεθυμνο .Μπουκαρα μεστο σπιτι του κ τον ανακάλυψα.Ενας γειτονας ήταν που απο την αρχη που ήρθε τον αντιπαθούσα.Εφερνε κ τους φίλους του μαζί κ βλέπανε τσοντες στο λαπτοπ στην αυλή για να πιάνει καλύτερα.ειχε καταφέρει να σπάσει το WPA 2 κλειδί μου. ΣΤΟ ΕΔΩΣΕ ΠΙΣΩ Ο ΠΟΥΣΤΗΣ Ή ΞΕΦΥΓΕ;δκαλφξ δεν ξανατολμησε μετα απο αυτο
YiN Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Κοιτα δεν ειναι παντα εκφραση ρατσισμου μπορει απλα να δισανασχετουν επειδη εκατσε καποιος ψηλος μπροστα και δεν βλεπουν (δεν εννοω τη συγκεκριμενη περιπτωση) και εγω που δεν ειμαι και "ψηλος" εννοω ειμαι γυρω στο 1.82 αν κατσει καποιος ψηλος μπροστα μου καπου η καμια στο σινεμα με κανα μαλλι τρελο και δεν βλεπω μεσα μου θα δισανασχετησω αλλα μονο επειδη δεν θα μπορω να δω οχι γιατι εχω ρατσιστικες τασεις.Δεν υπαρχει περιπτωση να κοροιδεψω τον αλλο. Το πολυ πολυ του λεω ευγενικα αν γινεται να κατσει καπως διαφορετικα. Παντως τετοιοι τυποι και καλα μαγκες υπαρχουν για να προκαλουν οπως στην περιπτωση σου και παντα πιεζω τον εαυτο μου να ειμαι ευγενικος και να μην τσακωνομαι κυριως γιατι φοβαμαι οτι θα κανω ζημια στον αλλο . Γενικα απο τη μια καλα του εκανες πιστευω θα το σκεφτει ποτε θα ξαναπαιξει μαγκια αλλα απο την αλλη ειναι βλακεια να τσακωνεσαι γιατι οπως ειπες τον σαπισες και μπορει να του εκανες σοβαρη ζημια (χωρις ναξερω και εγω τι θα εκανα στην περιπτωση σου). Τελικα το συμπερασμα ειναι μη σκας αλλα μου φαινεται παραξενο να στη λενε πισοπλατα και μαλιστα με τροπο που να το ακους ...σκεψου πως καποιες φορες μπορει να ειναι απλα η ιδεα σου και απλα να εισαι και λιγο προακατελημμενος (μια σκεψη λεω ) αυτα πο εμενα . Ε στην τελική γαργάλησε τον.
Παναγιωτης1990 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Τωρα ειδα οτι ειναι 2 χρονια το θεμα
Pantelwolf Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ ΞΥΛΟ ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΡΑ μικροι χαρακτηρες μεγαλες εννοιες
freedubus Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Κοιτα δεν ειναι παντα εκφραση ρατσισμου μπορει απλα να δισανασχετουν επειδη εκατσε καποιος ψηλος μπροστα και δεν βλεπουν (δεν εννοω τη συγκεκριμενη περιπτωση) και εγω που δεν ειμαι και "ψηλος" εννοω ειμαι γυρω στο 1.82 αν κατσει καποιος ψηλος μπροστα μου καπου η καμια στο σινεμα με κανα μαλλι τρελο και δεν βλεπω μεσα μου θα δισανασχετησω αλλα μονο επειδη δεν θα μπορω να δω οχι γιατι εχω ρατσιστικες τασεις.Δεν υπαρχει περιπτωση να κοροιδεψω τον αλλο. Το πολυ πολυ του λεω ευγενικα αν γινεται να κατσει καπως διαφορετικα. Παντως τετοιοι τυποι και καλα μαγκες υπαρχουν για να προκαλουν οπως στην περιπτωση σου και παντα πιεζω τον εαυτο μου να ειμαι ευγενικος και να μην τσακωνομαι κυριως γιατι φοβαμαι οτι θα κανω ζημια στον αλλο . Γενικα απο τη μια καλα του εκανες πιστευω θα το σκεφτει ποτε θα ξαναπαιξει μαγκια αλλα απο την αλλη ειναι βλακεια να τσακωνεσαι γιατι οπως ειπες τον σαπισες και μπορει να του εκανες σοβαρη ζημια (χωρις ναξερω και εγω τι θα εκανα στην περιπτωση σου). Τελικα το συμπερασμα ειναι μη σκας αλλα μου φαινεται παραξενο να στη λενε πισοπλατα και μαλιστα με τροπο που να το ακους ...σκεψου πως καποιες φορες μπορει να ειναι απλα η ιδεα σου και απλα να εισαι και λιγο προακατελημμενος (μια σκεψη λεω ) αυτα πο εμενα . ούγκ;
YiN Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Τωρα ειδα οτι ειναι 2 χρονια το θεμα Φτουράει όμως.
slipknot Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 http://www.youtube.com/watch?v=_gt9Ni0E-Rc
YiN Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 'Ελεγα κι εγώ που σκατά ειναι ο σλιπνοτ. ΝΑ ΤΟΝΕ ΠΛΑΚΩΣΩ
freedubus Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Καλά σλίπκνοτ, ΑΣΤΟ Αν ξεζουμάρει ο φακός θα βαφτεί κόκκινος απ το αίμα που πετάγεται και δε θα φαίνεται τίποτα.
slipknot Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 'Ελεγα κι εγώ που σκατά ειναι ο σλιπνοτ. ΝΑ ΤΟΝΕ ΠΛΑΚΩΣΩ Σιωπή μη σε παλουκώσω πάνω στην οδοντογλυφίδα που πιπιλάω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.