Lucifer Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 ΣΑ ΣΑΚΟΣ ΤΟΥ ΜΠΟΞ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΕΙΣΑΙ ΜΩΡΗ ΣΑΒΟΥΡΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΣΕ ΠΕΡΑΣΑ ΓΙΑ ΚΑΜΠΙΝΑ ΕΝΙΣΧΥΤΗ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΗΚΑ φαπ γκαπ γκαπ χλαπ
YiN Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Μαλακίες, απλά έκανε λίγο δεξιά και την φύτεψε.
Lucifer Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 ΦΥΓΕ ΜΩΡΗ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΜΠΥΛΩΝΕΙΣ ΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΤΟ ΜΠΑΣΙΣΤΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΦΑΠ γκαλ ΧΛΑΠΦΝΞΦΗΣΦΔΦασ φαπ μαπ κλωτς αγκων
YiN Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Και σε κάποιο παράλληλο σύμπαν η χοντρή ανοίγει θρεντ με τίτλο "κοινωνικός ρατσισμός - κόμπλεξ και μπλεξίματα" όπου μιλάει για τον ντούκι φλώρο που την έδειρε επειδή είναι χοντρή κι έπιανε όλη τη Μαλακάσσα.
Lucifer Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Και εκεί που καθόμουν, σκάει ένας ψηλός βαμμένος σαν τον μπρέηβχαρτ "ΜΗΠΩΣ ΔΕ ΒΛΕΠΕΕΕΕΙΣ" μου φωνάζει και πριν ανοίξω το στόμα μου αρχίζει και με βαράει και να μου λέει "ΜΗΠΩΣ ΑΚΟΥΣ ΜΑΛΑΜΑΑΑΑ" ΤΟΥ ΚΑΝΩ ΚΙ ΕΓΩ ΜΙΑ ΕΤΣΙ ΜΕ ΤΟ ΚΗΤΟΒΥΖΟ, ΠΑΡΤΟΝ ΑΝΑΣΚΕΛΑ
YiN Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Και σε κάποιο παράλληλο σύμπαν ο Λουσι κι εγώ ήμασταν στο ίδιο λαηβ και βγάζαμε ηλίθιες φωτογραφίες ένα ελάφι με το κινητο μου. ΤΙ ΧΑΝΟΥΜΕ ΡΕ ΛΟΥΣΙ
Lucifer Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Μια φορά εκεί που έβλεπα το λάηβ νεκροφάγκια ήσυχος, σκάει ένα ελάφι και μου χύνει μπύρα πάνω μου ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΕΙ ΡΕ ΚΕΡΑΤΑ του λέω και ΓΚΑΠ ΦΑΠ ΧΛΑΤΣ ΜΑΠ
Lucifer Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Και εκεί που τρόλαρα πετάγεται ο σνουμπ με το μερλό στο χέρι και μου λέει ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΥΝΕΠΕΣΤΕΡΟΣ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΣΟΥ ΓΚΑΠ ΦΛΑΠ ΜΑΠ ΓΚΟΥΠ
freedubus Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Γι αυτό να μην είστε δούλοι και να πηγαίνετε μόνο σε σοβαρές συναυλίες και όχι όπου σας σέρνουν ωραία πλήν ηλίθια θηλυκά.
Lucifer Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Και γυρίζει και μου λέει το πορνίδιο πάμε αύριο μπον τζοβι ΤΙ ΜΠΟΝΤΖΟΒΙ ΜΩΡΗ ΦΑΠ ΧΛΑΠ ΓΚΑΠ ΠΟΥΤΣ ΜΑΠ
YiN Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Στους γουβεν χαντ πάντως ήταν ένα ντερέκι μπροστά μου αλλά δεν του είπα τίποτε που δεν έβλεπα γιατί φοβήθηκα μην τις φάω.
Lucifer Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 ΤΙ ΜΕ ΚΟΙΤΑΣ ΕΤΣΙ ΜΩΡΗ ΜΗ ΤΙΣ ΦΑΣ ΦΟΒΑΣΑΙ έλα πέρνα μπροστά να βλέπεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.