YiN Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Στο μεταξύ, για να γελάσετε κι άλλο, το σκηνικό είχε γίνει σε συναυλία του ΜΑΛΑΜΑ! Βγάλατε τα γυαλιά σας και τα φρεσκοσιδερωμένα πουκάμισα πριν πιαστείτε στα χέρια;
Lucifer Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 -Φίλε έχω πονέσει πολύ για την αγάπη... -Κι εγώ ρε φίλε, περισσότερο απ' όσο φαντάζεσαι... -Ρε φίλε εγώ σου λέω είμαι ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΣ... -Φίλε, περισσότερο από μένα δεν παίζει... -ΘΑ ΣΕ ΜΑΚΕΛΕΨΩ ΡΕ ΟΣΧΕΟ *ΚΛΑΠ ΓΚΑΠ ΦΑΠ ΧΛΑΠ*
YiN Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Και βασικά σκέψου, όλος ο καβγάς έγινε γιατί δεν έβλεπαν τον ΜΑΛΑΜΑ.
Lucifer Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 -Κάνε στην άκρη ρε φίλε να δούμε τον Μάλαμα -Ποιον είπες μαλάκα ρε; -Μάλαμα σου είπα ΧΛΑΠ ΓΚΑΠ ΦΑΠ
Lucifer Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 -Κομματάρα παίζει ρε φίλε... -Εμένα μ' αρέσει περισσότερο το "Δάκρυσα χθες στο παράθυρο του τζιπ σου" -Αυτό εμένα με αγγίζει περισσότερο, νομίζω είναι πιο βαθύ -ΜΕΙΩΝΕΙΣ ΟΣΑ ΜΕ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΦΛΕΡΤΡΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΡΕ; -ΓΙΑΤΙ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΔΕ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΑ ΟΤΑΝ ΧΩΡΙΣΑ ΜΕ ΤΗ ΒΑΡΒΑΡΑ ΡΕ ΠΑΠΑΡ ΓΚΑΠ ΦΑΠ ΚΛΩΤΣ ΜΑΠ
Lucifer Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΙΟΣ ΛΕΡΩΣΕ ΤΟ ΡΟΖ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙ ΜΟΥ ΜΕ ΔΑΚΡΥΑ ΕΡΩΤΑ ΓΚΑΠ ΦΑΠ ΓΚΛΟΥΠ ΧΛΑΤΣ
YiN Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Βασικά, μιας και ήσουν εκεί, γιατί δεν πλάκωνες τον Μάλαμα να ξεδώσεις ρε Ντάμπα.
Lucifer Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 ΜΕ ΣΥΓΚΙΝΗΣΕ Ο ΠΟΥΣΤΗΣ Ο ΜΑΛΑΜΑΣ ΚΟΙΤΑ ΣΑΝ ΠΑΙΔΟΥΛΑ ΚΛΑΙΩ ΡΕΖΙΛΙ ΕΓΙΝΑ ΘΑ ΤΟΝ ΓΑΜ*ΣΩ ΤΟΝ ΓΚΟΘΑ ΓΚΑΠ ΦΑΠ ΓΚΛΟΥΠΑΑ
freedubus Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Και πού να σας πώ την ιστορία για τότε που πλακώθηκα με τη χοντρή στο τεραβάιμπ στους Πλασίμπο.
Lucifer Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 ΠΛΑΣΙΜΠΟ ΑΚΟΥΣ ΜΩΡΗ ΚΟΙΤΑ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΟΡΚΑ ΦΑΠ ΓΚΑΠ πωπω κυμματιζει το λιπος ΦΑΠ ΦΑΠ ΦΑΠ ΦΑΠ
freedubus Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Ήθελε να κάνει mosh pit μόνη της για το μπράιαν και δεν της έφτανε σαράντα στρέματα χωράφι και την ενοχλούσα εγώ που καθόμουν 2 μέτρα πίσω.
YiN Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Και στο background ακουγόταν το "my sweet prince, you are the one"
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.