Προς το περιεχόμενο

Κοινωνικος ρατσισμός - κόμπλεξ και μπλεξίματα

freedubus

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
nick["']και πάλι πρέπει να ήταν πολύ μαλάκας για να ήταν τόσο εριστικός - συνήθως οι χασικλήδες είναι πολυ ειρηνικοί

Τί μαλακία θα τράβαγε δέν μπορώ να καταλάβω, εγώ το βλέπω απίθανο ένα νιάνιαρο στα καλά καθούμενα να επιτίθεται έτσι σε έναν σωματώδη δίμετρο χωρίς να έχει τα κατάλληλα προσόντα να αντιμετωπίσει την οργισμένη αντίδραση του.

• Απαντ. 123
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Το να χρησιμοποιούμε τη λέξη «ρατσισμός» τόσο εύκολα δεν είναι ότι καλύτερο. Χάνει την έννοια της η λέξη και γίνεσαι γραφικός όταν την χρησιμοποιείς εκεί που πρέπει.

Είναι λογικό και αναμενόμενο άτομα που είναι πολύ μικρή μειοψηφία, είτε ως προς το ύψος τους είτε ως προς το βάρος τους είτε δε ξέρω και ‘γω τι, να αντιμετωπίζουν μικροπροβληματάκια σε ένα κόσμο που έχει φτιαχτεί για τον «μέσο άνθρωπο».

Δηλαδή αν ήταν στο χέρι σου τι θα έκανες πχ για τις θέσεις στα ΜΜΜ ? Θα τις έφτιαχνες να χωράνε θεριά σαν και σένα ? Θα μείωνες τις θέσεις ανά όχημα ? Ποιος θα τα άκουγε από όλους εμάς τους «μέσους» που θα καθόμασταν σε μπανιέρες ? Ή μήπως θα έκανες σε κάθε λεωφορείο ειδικές θέσεις για ψηλούς, και κοντούς, για χοντρούς για πλαταράδες κλπ κλπ. Φαντάζεσαι να μπεις σε λεωφορείο και να κάθεται κοντός σε θέση για ψηλούς ? τι θα του πεις , σήκω να μετρηθούμε ?

Όσον αφορά στα δέντρα δε νομίζω να το κάνουν επίτηδες να φυτρώνουν κοντά για να κουτουλάς πάνω. Τώρα το για να μη το παθαίνεις και με πινακίδες μπορείς :

Α) Να ξαναμετρήσεις την μυωπία σου

Β) Να μη προσπαθείς να περνάς κάτω από πινακίδες αλλά από δίπλα.

Δεν έχω ακούσει, ακόμα, κανένα χοντρό να λέει ότι είναι ρατσισμός που έχει μεγαλύτερες πιθανότητες να «βρει» στο κοντάρι της πινακίδας η σε κάποιο στύλο.

Όσον αφορά στο περιστατικό με τον απίθανο τύπο που περιγράφεις δε πιστεύω ότι μπορεί να χαρακτηρίσει το μέσο όρο. Το ότι ακούς κανά «ωχ άντε να δούμε πίσω από τον ψηλό» δε νομίζω ότι είναι ούτε τόσο σοβαρό ούτε απαραίτητα κακοπροαίρετο. Η δυσκολία αντικειμενικά υπάρχει, δε λέει κανείς ότι φταις εσύ γι αυτό. Κι εσένα δε μπορεί, κάποια στιγμή θα σου έχει ξεφύγει κάτι αντίστοιχο σε κάποιο υπέρβαρο φίλο, συμμαθητή σου.

Που θέλω να καταλήξω :

Δε πιστεύω ότι υπάρχει ρατσισμός σε τέτοιες περιπτώσεις. Όλα είναι στο μυαλό σου … όσα φτάνουν τουλάχιστον :):):)

Δημοσ.

δε τα διάβασα όλα αλλά καλά του έκανες του σαχλαμάρα. είναι δυνατον να έχυσε τη μπύρα στα μούτρα της κοπέλας, να την είπε και μαλακισμένη και προσπάθησε να της επιβληθεί, απαγορεύοντας της να μιλάει;

καλά του έκανες και μπράβο σου κιολας που το μετάνιωσες μετά και τον βοήθησες, έτσι για να δει οτι δεν είναι όλοι σα τα μούτρα του και για να του φύγει και λίγο η μαγκία (μαζί και της καβουρογκόμενας που έσερνε).

μην ανυσηχείς για το anger-managment, πιστεύω οτι απέδωσε αρκετά καλά και για τους δυο σας, αφού πλέον και ο νταής που πλάκωσες θα αρχίσει να ελέγχει το θυμό και τη γλώσσα του τώρα πια...

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Λοιπον σας γραφω για ενα σκηνικο που εγινε πριν λιγες μερες και με εχει στεναχωρησει [...]

Ξεθάβω το thread απλά για να δηλώσω ότι ο freedubus είναι ο πιο ρισπέκτ user ετούτου εδώ του forum.

Δημοσ.

Eπι πονου το ειχε παρει το θεμα με το υψος (αλλα εχει δικιο που απογοητευτηκε για το ξυλο που του εδωσε).Για την ιστορια παντως να αναφερω οτι ειμαι επισης αρκετα ψηλος 1.90-1.91 περιπου,αλλα ποτε δεν ειχα θεμα με το υψος μου.1.94 ειναι επισης ο συντροφος μου!!Δεν θυμαμαι κατι ιδιαιτερο απο θεμα κοινωνικου ρατσισμου εκτος απο εκεινες τις σπαστικες πολυ χαμηλες πορτες που πρεπει να σκυψεις να μην φας το κεφαλι σου.Εκει καταγγελω τους ρατσιστες μηχανικους!! :P

Δημοσ.

LoL πώς μου είχε ξεφύγει αυτό το thread;

Φρη έχω το ίδιο πρόβλημα με το πουλί μου ρε, από την μία εισπράττει δέος και θαυμασμό, από την άλλη δυσκολεύεται να παρκάρει, δε βρίσκω προφυλακτικά στο νούμερό του κλπ!

Seriously, αν και λίγο αργά οntopic, δε βρίσκω καθόλου ταπεινωτικό το να αποφεύγει κάποιος να τις παίξει με τον παραδίπλα στην καθημερινότητά του.

Γενικά τους "πάμε έξω ρε" τύπους τους βρίσκω συμπαθητικά ηλίθιους, μου θυμίζουν τον Γαρδέλη, κάνω την "κότα" εύκολα συνήθως, και δεν έχω τύψεις - απωθημένα μετά.

Αυτά βέβαια χωρίς να θέλω να το παίξω Γκάντι, αν βλέπεις ένα ρόπαλο να προσγειώνεται πάνω σου, μοιράια, το ένστικτο της αυτοσυντήρησης βρε αδερφέ, θα φροντίσει να βρει πρόχειρα κάπου ένα μπουκάλι με ευφλεκτο υλικό πρόθυμο να κάνει μπουμ.

;p

• Super Moderators
Δημοσ.

Ξεθάβω το thread απλά για να δηλώσω ότι ο freedubus είναι ο πιο ρισπέκτ user ετούτου εδώ του forum.

Εντάξει μπορούσες να του πεις και με PM ότι τον ...θαυμάζεις αντί να ξεθάψεις το θέμα 3 χρόνια μετά...

cool.png

Δημοσ.

Αυτο θεωρηθηκε κοινωνικος ρατσισμος;

Δηλαδη οταν ειμαι εμπρος στο φαναρι και 0.00005 milisecond αφου πρασινίσει ο πισω βαραει κορνα λες και μεσημεριασε τι θα πω; "α, ειναι κοινωνικα ρατσιστης με μας τους 1,83 ; μπα! μαλ@κας ειναι - τοσο απλα!"

Και τωρα το χαζευα πρωτη φορα το θεμα, νομιζω το πιο καιριο σχολιο ητανε του snoob. Τι να πει κι ο κοντουλης που παραγκωνιζεται στις ουρες απο τζαμπα μαγκες κλπ.

Το αααχ ρε γμτ γιατι να γεννηθω τοσο ψηλος μου μοιαζει με περιπτωση πχ Κατερινα Στικουδη να λεει "αααχ εμας τις ομορφες διασημες δεν μας προσεγγιζουνε οι αντρες ευκολα γιατι νιωθουνε ανασφαλεις" δεν λεω δικιο εχει αλλα δεν θα χασω και τον υπνο μου για αυτο το μεγα προβλημα.

Παντως τον freedubus μην τον φοβαστε (ή το αντιθετο καλυτερα) οταν θελει δερνει απλα ξενερωνει - οντως ρεσπεκτ.

@ luci: τι βαρος θα επιλεξεις για φετος;

Δημοσ.

Εγω θελω να δω φωτο του free παντως...εχει ποσταρει? δεν ειμαι γκει απλα ειμαι περιεργος ποσο γομαρι ειναι

free μια ειναι η λυση πας και ξεδινεις σε πολεμικη τεχνη,αθλημα,γυμναστηριο 100% εγγυημενα πραγματα, ουτε anger management ουτε τιποτα.

Δημοσ.

Εγω θελω να δω φωτο του free παντως...εχει ποσταρει? δεν ειμαι γκει απλα ειμαι περιεργος ποσο γομαρι ειναι

Μπά. Πρίν δυόμισι χρόνια ήμουν γομάρι και τσατίλας, τώρα είμαι κοντοκλάνης και αγγελούδι.

Δημοσ.

Μπά. Πρίν δυόμισι χρόνια ήμουν γομάρι και τσατίλας, τώρα είμαι κοντοκλάνης και αγγελούδι.

ποσταρε φωτο για να σε βρουμε και να σε τεσταρουμε αν οντως εγινες καλο παιδι :P εμεις θα βριζουμε και εσυ θα καθεσαι

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...