freedubus Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Ρέ φίλε απάντησε μας τώρα ειλικρινά τον πλάκωσες τον άλλον στο ξύλο γιατί σου πρόσβαλε την γκόμενα ή γιατί σε πείραξε τόσο πολύ η αντίδραση στην διαφορετικότητα? To 1o βέβαια. Και όχι επειδη απλα "μου πειραξε τη γκομενα" αλλα επειδη εκανε μια πραξη βιας απεναντι σε ενα ατομο που οχι μονο δε θα χρησιμοποιούσε ΠΟΤΕ βια (λεκτικη και σωματικη) αλλα δε χανει ποτε την ψυχραιμια του και, ο,τι και να γινει, ακομα και σε ακραιες καταστασεις, τα καταφερνει να βρισκει λύση με τη λογική και την ψυχραιμια. Και η οποία, όπως ειπα πριν, με αυτη τη φιλοσοφια ζωής της καταφερε να βαλει στο σωστο δρομο ακομα κι εμενα, που οταν τσαντιζομαι εχω berzerk κενα μνημης, πρασινιζω, φουσκωνω κι οταν συνερχομαι εχω γυρω μου σκορπια κορμια, συντριμμια και αιμα πανω μου που δεν ειναι δικο μου :lol::lol: Οπότε θιχτηκα λιιίγο... ... Στην περιπτωση μου: Το γεγονος οτι, σε περιπτωσεις που τα πραγματα ξεφευγουν, βλεπω απλα ενα κοκκινο πραγμα (που μαλλον ειναι το εσωτερικο του ματιου μου), σε συνδυασμο με το οτι μικρος είχα πεσει στη μαρμιτα, εχει αποτελεσμα να μη σχεδιαζω ουτε τον καβγα, ουτε καποια ιδιαίτερη στρατηγικη κατα τη διαρκεια του. Ναστε καλά ενιωσα λιγο καλυτερα που ακουσα τοσες πολλές γνώμες, γιατι είχα παθει λιγο καταθλιψη αυτές τις μέρες. Ειλικρινά δεν ήθελα να ξαναχασω την ψυχραιμια μου και να ειμαι οπως παλια που ταραζα στη σφαλιαρα χωρις 2η σκεψη οποιον με πειραζε, και μετα απ΄ αυτό ενιωσα σα τον πρεζακια που ξανακυλησε. Παντως ρε παιδια, τωρα τελευταια ή εγώ έχω ηρεμήσει και δεν εκτονώνομαι όπως πρέπει, η παίζει τρελός τσαμπουκάς και αγένεια απ' όλους μεταξύ αγνωστων; Τι γίνεται; Βλέπω ανθρώπους να προκαλούνε σε οριακό σημείο άλλους αγνώστους, χωρίς να ξέρουν τι καπνο φουμαρει ο αλλος π.χ. και αν είναι τρελος με το κουμπουρι στην τσέπη και παίζει και να τους φαει λαχανο. Τοσο ριψοκινδυνοι ειναι ολοι πια;
Lucifer Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 ...Πάχυνες ρε??? Τουναντίον, αν συνεχίσω έτσι, θα πρέπει να βάλω τάπα στη μπανιέρα.
Null_Hypothesis Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Νομίζω ότι η κατάσταση ενδείκνυτο για τέτοιου είδους αντίδραση, όμως το ολίσθημα παραμένει ολίσθημα τη στιγμή που έδω και κάμποσο καιρό κάνεις προσπάθεια να αποφεύγεις τέτοια πράγματα. Τουλάχιστον στάθηκες στο ύψος σου όταν το βοήθησες μετά και αν δε ο τύπος κατάλαβε το λάθος του ήταν ένα victory για σένα! Με την κοπέλα σου όλα καλά τώρα; Όντως οι άνθρωποι έχουμε μία ανεξήγητη τάση να κριτικάρουμε τους άλλους για χαρακτηριστικά τα οποία ΔΕΝ επιλέγουν. Και το βάρος φίλτατε μοδεράτορα, αμφιβάλλω αν είναι επιλογή. Υπεραπλουστεύουμε επικίνδυνα έτσι.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Και το βάρος φίλτατε μοδεράτορα, αμφιβάλλω αν είναι επιλογή. Υπεραπλουστεύουμε επικίνδυνα έτσι. Πλην ελαχίστων ιατρικών υποθέσεων, συνήθως επιλογή είναι!
Null_Hypothesis Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Πλην ελαχίστων ιατρικών υποθέσεων, συνήθως επιλογή είναι! Και φαντάζομαι δεν μπορούν να αδυνατήσουν επειδή δε θέλουν. Δεν υπάρχει δεν μπορώ, υπάρχει δε θέλω, όπως μας έλεγε η κυρά-δασκάλα στα νήπια >->
Super Moderators billdanos Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Και φαντάζομαι δεν μπορούν να αδυνατήσουν επειδή δε θέλουν. Δεν υπάρχει δεν μπορώ, υπάρχει δε θέλω, όπως μας έλεγε η κυρά-δασκάλα στα νήπια >-> Περίπου! Σε "δύσκολες" περιπτώσεις προφανώς και δεν μπορούν να χάσουν πλεον τα κιλά χωρίς ιατρική παρακολούθηση! Μέχρι να φτάσουν όμως σε αυτό το σημείο δεν τους επέβαλε κανείς να τρώνε ότι βρίσκουν!
Lucifer Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Και φαντάζομαι δεν μπορούν να αδυνατήσουν επειδή δε θέλουν. Δεν υπάρχει δεν μπορώ, υπάρχει δε θέλω, όπως μας έλεγε η κυρά-δασκάλα στα νήπια >-> Ακριβώς έτσι. Η λογική είναι όντως νηπιακής απλότητας, αλλά είναι προφανώς πιο ευχάριστο και εύκολο να φας άλλη μια μπριζόλα από το να μπεις σε δίαιτα.
pappous_soulis Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 O ρατσισμός υπήρχε,υπάρχει και θα υπάρχει.Το θέμα είναι σε τι βαθμό εκδηλώνεται. Εγώ πιστεύω πως καλά έκανες και του μαύρισες το κώλο μόνο και μόνο για τη @@ρια με την μπύρα. Ακόμα και γω που σε γενικές γραμμές αποφεύγω τους καβγάδες και αντιμετωπίζω όσο πιο ψύχραιμα μπορώ τα πράγματα θα έπαιζα ξύλο στην περίπτωσή σου.Μη νιώθεις ενοχές,ανθρώπινο είναι κάποια στιγμή να μην αντέξεις το συναισθηματικό φορτίο. Πάντως να προσέξεις αυτό που λένε και οι άλλοι,το παλικάρι στο Ρέθυμνο τον έσφαξε για ένα σουβλάκι ο τύπος.Δεν ξέρεις σε τι περίπτωση θα πέσεις κάθε φορά, Πχ,πριν καμιά βδομάδα έπεσα με έναν φίλο μου σε έναν κομπλεξικό,αλλά δεν το προχώρησα γιατί τον έκοψα για πρεζάκια.
Neurotic_Fest Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Και γω αναρωτιέμαι που μένεις και σε τι μέρη κυκλοφορείς. Σε μένα η σωματική διάπλαση και η εμφάνιση συνολικά λειτουργούσαν πάντα αποτρεπτικά στο να μπλεχτώ σε βίαιους διαπληκτισμούς, για την ακρίβεια έχω να παίξω πραγματικό ξύλο από την πρώτη λυκείου, έχω σώσει και 2-3 οικεία πρόσωπα από το να φάνε ξύλο χωρίς να σηκώσω το χέρι μου, μόνο με την παρουσία μου. Κακό από ένα σημείο και μετά γιατί δεν έμαθα να χτυπάω και αν χρειαστεί κάποια στιγμή πραγματικά μπορεί να προτιμήσω την "ταπείνωση". Όσες φορές πάντως έχω μπλεχτεί σε καβγάδες με βρισιές και σπρωξιματάκια νιώθω αφελής εκ των υστέρων που έχασα την ψυχραιμία μου και έφθειρα τον εαυτό μου περισσότερο χωρίς λόγο. Τέσπα η Αθήνα είναι μεγάλη πόλη για ν'αμφισβητήσω τα βιώματα σου αλλά πρέπει να δουλέψεις περισσότερο τ'αντανακλαστικά σου και συ, δεν μιλάω βέβαια για την συγκεκριμένη περίπτωση όπου ο άλλος επιτέθηκε στην γυναίκα σου, αλλά αν φορτώνεις σιγά σιγά με τα μικρά περιστατικά που περιγράφεις αργά ή γρήγορα θα βρίσκεται η κατάλληλη αφορμή. Σκέψου σοβαρά το ενδεχόμενο για ξαναφήσεις μαλλί και λίγα γένια . Και btw δεν είμαι κανένα τέρας για να μην το σκέφτεται ο άλλος καν, μου ρίχνεις και 10 πόντους ε.
DIMITRISG Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 παιδια ωραια, αν μου τυχει τίποτα θα ερθω εδω να ζητησω πλάτες! Δεν μου χε περάσει καν απο το μυαλο
marantonis Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Ποιο anger control management? Καλα του εκανες. Και γω το ιδιο θα επραττα... Ξυλο θελουν κατι τετοιοι και μετα θα δεις πως σου μιλανε με το συς και με το σας.
random Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Μηπως εμεις, οι "φυσιολογικοι" εχουμε προβλημα, και μαλιστα μεγάλο.... δεν υπάρχουν φυσιολογικοί. αυτός ο ορισμός ειναι σαν τις τέλεια παραλληλες γραμμές που λέμε στη γεωμετρία. μόνο στα βιβλια υπάρχουν. απλά, σε μερικούς τους λείπει ενα πόδι, μάτι, εκατοστά ύψος, σε άλλους λείπουν μερικοί νευρώνες απο το μυαλό. Λες για μια κοπέλα που ενώ ειχε πρόβλημα κινητικό δεν πήγε απο το ασανσέρ του μετρό. Δηλαδή, εγώ οταν κατεβαίνω απο το μετρό και βλέπω 300 άτομα να πηγαινουν, σωστά, δεξιά για τη σκάλα, και 10 άλλους (όλοι αρτημελείς, ηλικίας κάτω των 50) αριστερά για το ασανσέρ, θες να πιστέψω οτι δεν ειναι κάπου, ανάπηροι; εγώ δεν έχω πρόβλημα; που τσαντίζομαι κάθε, μα κάθε φορά με αυτό το θέαμα και δεν θα το συνηθίσω ποτέ;
De@th L0rd Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 δεν υπάρχουν φυσιολογικοί. και 10 άλλους (όλοι αρτημελείς, ηλικίας κάτω των 50) αριστερά για το ασανσέρ, θες να πιστέψω οτι δεν ειναι κάπου, ανάπηροι; εγώ δεν έχω πρόβλημα; που τσαντίζομαι κάθε, μα κάθε φορά με αυτό το θέαμα και δεν θα το συνηθίσω ποτέ; Αυτό δεν μπόρεσα να το καταλάβω ποτέ αλλά εγώ πριζώνω ακόμα περισσότερο με τα παρκαρισμένα αυτοκίνητα πάνω σε πεζοδρόμια σε αυλάκια τυφλών
-nick- Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Σωστά αφού σε είδε ψηλό έπρεπε να σε φοβηθεί, όχι να αρχίσει τους παράλογους τσαμπουκάδες, λογικά άν βρούμε μπροστά μας κάποιον δυνατότερο κάνουμε μόκο ακόμα και άν μας προκαλέσει, να ήσουνα κοντός θα έλεγα.Δέν το έκανε λόγω του ύψους σου κανένα χασικλάκι θα ήταν τους ζητούσε τους μπάτσους του. και πάλι πρέπει να ήταν πολύ μαλάκας για να ήταν τόσο εριστικός - συνήθως οι χασικλήδες είναι πολυ ειρηνικοί τεσπα καλα του έκανες να "μάθει" να φέρεται πιο σωστά το τσουτσέκι , αφού το πήγες ευγένεια ευγένεια ευγένεια, καλός ο βουδισμός αλλά να του γαμήσεις τη παναγία είναι κ αυτό ζεν καμμιά φορά. ;D :S
Berolinezos Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 To 1o βέβαια. Και όχι επειδη απλα "μου πειραξε τη γκομενα" αλλα επειδη εκανε μια πραξη βιας απεναντι σε ενα ατομο που οχι μονο δε θα χρησιμοποιούσε ΠΟΤΕ βια (λεκτικη και σωματικη) αλλα δε χανει ποτε την ψυχραιμια του και' date=' ο,τι και να γινει, ακομα και σε ακραιες καταστασεις, τα καταφερνει να βρισκει λύση με τη λογική και την ψυχραιμια. Και η οποία, όπως ειπα πριν, με αυτη τη φιλοσοφια ζωής της καταφερε να βαλει στο σωστο δρομο ακομα κι εμενα, που οταν τσαντιζομαι εχω berzerk κενα μνημης, πρασινιζω, φουσκωνω κι οταν συνερχομαι εχω γυρω μου σκορπια κορμια, συντριμμια και αιμα πανω μου που δεν ειναι δικο μου Οπότε θιχτηκα λιιίγο...[/quote'] Το 1ο είναι πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις η σωστή απάντηση αλλά εδώ το άνοιξες το θέμα γύρω απο το 2ο κάτι που σημαίνει οτι σε πείραξε και αυτό άσχημα. Σου επαναλαμβάνω ψηλός δέν είναι ελάττωμα προτέρημα είναι, ειδικά 1,95 ότι καλύτερο μετά τα 2 μέτρα αρχίζει να γίνεται ασυνήθιστο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.