focus Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Έχω Vista home premium και θέλω να αλλάξω στις πληροφορίες συστήματος το όνομα του κατασκευαστή. Ξέρει κανείς πως γίνεται αυτό? Δηλαδή όταν κάνω δεξί κλικ στον υπολογιστή μου /ιδιότητες να μην εμφανίζεται το όνομα και το λογότυπο του κατασκευαστή.
slaughter Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 αυτό δεν αλλάζει .. μπορείς να αλάξεις το όνομα του υπολογιστή αλλά το όνομα του κατασκευαστή (px del, asus, Πλαίσιο) δεν γίνεται
million_voices Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 γινεται με TWEAKVI http://www.totalidea.com/content/tweakvi/tweakvi-index.php
SeKoS Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Όλα γίνονται: Start>Regedit βρες το key: HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ Microsoft \ Windows \ CurrentVersion \ OEMInformation Εάν αυτό δεν υπάρχει τρέξε το attachment oem.reg και θα το βγάλει... Κάνε τις ανάλογες ρυθμίσεις στο key. Για να αλλάξεις το logo στο Performance Menu: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Winsat\WindowsExperienceIndexOemInfo Εάν δεν το έχεις τρέξε το ntoem.reg H Βέλτιστη εικόνα είναι 120χ120 και μορφή bmp όλες οι άλλες γίνονται resize. Προειδοποίηση : Messing with your registry could make your computer explode! oem.zip ntoem.zip
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.