Προς το περιεχόμενο

Καφές στα πολύπριζα :(

kostastnt

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν χθες είχα ένα ατύχημα... Έχω το UPS και δίπλα του 2 πολύπριζα. Καταλάθος έριξα ένα γεμάτο ποτήρι φραπέ μέσα στα πολύπριζα. Δεν βραχυκύκλωσε τίποτα εκείνη τη στιγμή, μάλλον γιατί κατευθείαν έκλεισα το UPS (οπού αυτόματα έκοψε την τροφοδοσία στο pc) και έριξα το γενικό επίσης...

Μετά από αλλαγή πολύπριζων, λεπτομερές καθάρισμα καλωδίων και συμμάζεμα τα συνδέω όλα ξανά και ξεκινάω το pc. Το τροφοδοτικό έδινε ρεύμα για 2-3 δευτερόλεπτα (δεν έσβυνε κατευθείαν) και μετά έσβυνε. Άλλαξα πρίζες, έδωσα ρεύμα μέσω του UPS, κατευθείαν από πρίζα αλλά τίποτα. Επειδή βαριόμουν να ασχοληθώ το παράτησα για το βράδυ. Το βράδυ πριν αρχίσω την "εγχείριση", δοκιμάζω να το ανοίξω. Και άνοιξε κανονικά!

Το θέμα είναι: Τι παίχτηκε και το βράδυ δούλευε κανονικά? Χρειάζεται να αλλάξω τίποτα για να είμαι βέβαιος ότι το pc θα δουλέψει σωστά?

Δημοσ.

μπορει φιλε μεχρι το βραδυ να στεγνωσαν ολα τα υπολειματα καφε και μετα λειτουργουν ολα οκ... τωρα για ποσο ειναι αλλο θεμα....

Δημοσ.

Φιλε μου, η υπαρχει βραχυκυκλωμα και τα κανει ολα πουταν..., η δεν υπαρχει και ολα καλα. Ολιγη απο βραχυκυκλωμα, δεν υπαρχει.

Πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω,τι μεσολαβησε απο το πρωι που δεν δουλευε, μεχρι το βραδυ,αλλα εγω στη θεση σου,θα το αφηνα οπως εχει (αν μεχρι τωρα δουλευει σωστα)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...