random Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Ποτέ δεν κατάλαβα γιατι σε "αυτές" τις ελληνικής παραγωγής κωμικές -υποτίθεται- σειρές , συνεχώς αλληλοβρίζονται, αλληλοπροσβάλονται συνέχεια (δεν αναφέρομαι σε λεξιλόγιο, μπορει να μην χρησιμοποιείς συγκεκριμένα την πεζοδρομιακή βρισιά, αλλα αν εχεις εξαντλήσει ολα τα συνώνημα του ανόητος, γάιδαρος, ηλιθιος, και επιννοείς συνεχώς νέα, το αποτέλεσμα ειναι το ίδιο ). ΦΩΝΑΖΟΥΝ Σ-Υ-Ν-Ε-Χ-Ε-Ι-Α , μια συζήτηση στο κανονικο volume που συζητανε 2 μέσοι άνθρωποι αποκλείεται να δεις. Ειναι επιρρεασμένοι απο την πραγματική ζωή; Στη μέση ελληνική οικογένεια, στις οικογένειές ΣΑΣ έτσι μιλάνε συνεχώς; ή μόνο του Δαλιανίδη έκανε έτσι και του έμεινε; Την έξυπνη, κυνική ειρωνία που να βγάλει γέλιο, αδυνατώ να την αντιληφθώ σε οποιαδήποτε σκηνή. Τα ιδια ακριβώς λόγια που θα ακουσεις σε αμερικάνικο σιτκομ και θα γελάσεις, οταν τα ακούσω στα ελληνικά απο δαύτους βγαινει ειτε σαν ουδετερη απαγγελια ποιήματος στο σχολείο, είτε σαν άστοχη φάρσα. Η γλώσσα μας φταίει; ----------------------------------------------------- Η πρώτη σειρά που κατάφερε και ξέφυγε απ αυτο το αηδιαστικό βοθρικό dalianidic slime, αν θυμαμαι καλά ηταν οι Απαράδεκτοι. Δηστυχώς δεν άλλαξε πορεία το γενικό ρεύμα.
liopyr Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Δεν νομίζω πως φταίει κάτι παραπάνω από το κοινό που παρακολουθεί κατά βάση τηλεόραση. Όταν κάνει θεαματικά νουμεράκια η "Μαρία η άσχημη", δεν έχουμε δικαίωμα να μιλάμε για επίπεδο.
parsifal Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Αυτό το θέμα με την αισχρή επανάληψη της μισητής σειράς μου θύμισε λίγο ένα ξεκαρδιστικό διηγηματάκι του Παύλου Νιρβάνα. Τίτλος: «Τραγωδία», «Κυριακάτικη τραγωδία» ή κάπως έτσι, δε θυμάμαι ακριβώς. Όσοι έχετε τη δυνατότητα να το διαβάσετε, κάντε το. Θα με θυμηθείτε...
kx5 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Προς μεγάλη ικανοποίηση όλων των φανατικών, ενημερώνω ότι κυκλοφόρησε σε torrent το καινούριο HDTV release όλης της σειράς. πμ για λεπτομέρειες μη διανοηθεί κανείς να στείλει πμ, βαριέμαι να τα σβήνω καλοκαιριάτικα
Chrisxxx Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Το ωραιο της υποθεσης ειναι οτι μετα το ρετιρε συνηθως προβαλουν τους μικρομεσαιους... Δεν ειδα καθολου Χαρουολα-Φοιβο στη http://frikipaideia.wikia.com/wiki/%...B9%CF%81%CE%AD * Ποσο λιγοτερη τηλεθεαση θα εχουν και ποσο λιγοτερο θα κοστισει αν ανοιξουν μια καμερα και καθε μερα καλουν 1-2 συγκροτηματα οπως αυτα που εβγαιναν στο ραδιο-αρβυλα για live; * Ποσο περισσοτερο θα κοστισει αν κανουν μια εκπομπη ενημερωσης σχετικα με θεματα που αφορουν τους νεους (επαγγελματικος προσανατολισμος - επαγγελματικα δικαιωματα - επιλογη σχολης) με καλεσμενους ειτε επαγγελματιες του χωρου είτε καθηγητες. * Ποσο περισσοτερο θα κοστισει αν κανουν μια εκπομπη οπως ηταν οι Hackers παλιοτερα στο Alter ή οπως αυτη που βγαζει το Μακεδονια ΤV; * Τουλαχιστον ας ξαναπροβαλουν το Married with Children που εχουν δωσει τα δικαιωματα του στο Μακεδονια TV...
Cygnus Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Προς μεγάλη ικανοποίηση όλων των φανατικών, ενημερώνω ότι κυκλοφόρησε σε torrent το καινούριο HDTV release όλης της σειράς. πμ για λεπτομέρειες μη διανοηθεί κανείς να στείλει πμ, βαριέμαι να τα σβήνω καλοκαιριάτικα Όταν μπορέσεις ανέβασε και υπότιτλους ...Έλεος με αυτή τη σειρα!!!
pop corn Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 1) Μισώ το Ρετιρέ 2) Πειράζει που θα μου άρεσε αν έβαζαν 3 Χάριτες;
Members gsarig Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Members Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Εγώ πάλι τα παιδιά της Ελλάδος θα τα ξανάβλεπα άνετα, παρά το ότι τα έχω ήδη δει τόσες φορές που ξέρω απέξω τις ατάκες.
Null_Hypothesis Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Να προσέξεις να επαναλάβεις την τελευταία φράση του mail σου δύο φορές.Π.χ ''Ε είστε και πολύ μαλάκες τελικά. Και πολύ μαλάκες...'' Τιρι τιρι τι τι τι!
Cygnus Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Εγώ πάλι τα παιδιά της Ελλάδος θα τα ξανάβλεπα άνετα, παρά το ότι τα έχω ήδη δει τόσες φορές που ξέρω απέξω τις ατάκες. Αυτό δεν συζητιέται καν...Όλη μέρα Κάκκαλο να είχε και τι στον κόσμο...
livewire Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Το υποτιθέμενο μοναδικό επεισόδιο που παρέθεσε ο gsarig ήταν ό,τι καλύτερο για να ξεκινήσει μια δύσκολη μέρα! Πολύ εύστοχη η παρατήρηση για τις ατάκες που επαναλάμβαναν για έμφαση, αν και για χρόνια στην παρέα μου υπήρξε σημείο αναφοράς η χαρακτηριστική 3πλή επανάληψη μιας λέξης από την Γιουλάκη, που εξέφραζε αγανάκτηση και μετά έπεφτε το κολλητικό αρμονιάκι που σήμαινε το τέλος του επεισοδίου. Φλάσμπακ σκηνής που στοιχειώνει τις παιδικές αναμνήσεις μας: Η αφελής μάνα και η κουτοπόνηρη κόρη της Κ.Σοφιανού έχουν μαζέψει τους ένοικους στο διαμέρισμα και περιμένουν την ηρωίδα μας για να την αγγαρέψουν να αναλάβει μια υπόθεση της πολυκατοικίας ή κάτι τέτοιο. Εκείνη, μπαίνει στο διαμέρισμα ανυποψίαστη, σκασμένη από μια κουραστική μέρα στη δουλειά και αντικρίζει το πλήθος που ορμάει καταπάνω της για να της μιλήσουν/εξηγήσουν/γλείψουν, οπότε αυτή "τα παίρνει στο κρανίο", ξεστομίζει κάτι αδιάφορες κατάρες και αρχίζει να τους σπρώχνει όλους προς την έξοδο φωνάζοντας αρχικά και ουρλιάζοντας τελικά: Έεεξω, έεεξωω, ΈΕΕΞΩΩΩ (η εικόνα παγώνει και ακούγεται το λυτρωτικό ταραραράραρα ράρα ράρα ραράαααααα....) Τέλος
theoritikos Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Εγώ πάλι πιστεύω πως πρέπει να βάλουν τους αυθαίρετους επανάληψη..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.