snitypas Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Γεια σας παιδια θελω να κανο ενα μικρο overclock +0.2 ghz στον παραπανο επεξεργαστη αλλα δεν χερω αν 8α χρειαστει και ποσο να ανεβασω το cpu voltage.Αν καποιος ξερει παπρακαλω να μου απαντηση, ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Delirium Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Και για + 0.3, δεν θα χρειαστει να ανεβασεις cpu voltage Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Moderators Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Απλα αυξανεις λιιιγο τη ρυθμιση του FSB. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george_o/c Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Εγώ με 1.482Vcore μες στα windows (1.525Vcore λέει στο bios της D865Perl μου ), φτάνω τα 3.35GHz σταθερότατος καλοκαιριάτικα ... (ουσιαστικά με λιγότερο από το Vcore που θέλει για να λειτουργήσει ο Northwood μου) ... Το χειμώνα που έχει κέφια χτυπάω και 3.4GHz σταθερός για καμιά δυο ώρες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.