Luxx Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Μπορειτε να πειτε ορισμενα "ασφαλη" tweaks για τα Windows Vista; Καθε φορα που κανω φορματ το αρχιζω στα tweaks, σε τετοιο σημειο, ωστε να ξαναχρειαζεται φορματ!
million_voices Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 1) αν δεν χρησιμοποιεις internet explorer και παιζεις με firefox η opera μπορεις να ρυθμισεις το Defender να μην φορτωνεται με τα win και να μην κανει real time scans, οταν βεβαια θελησεις μπορεις να το χρησιμοποιησεις 2) εγω απενεργοποιω τo System restore,αυτο βεβαια αν εχεις την σιγουρια οτι θα φτιαξεις οποιο προβλημα σου προκυψει 3) απενεργοποιω το indexing 4) απενεργοποιω το αυτοματο defrag 5) αν δεν χρησιμοποιεις την sidebar ρυθμισε την να μην φορτωνεται 6) εαν δεν σε συγκινουν τα glass εφε των παραθυρων χρησιμοποιεις Vista basic theme 7) μπορεις να χρησιμοποιησεις το TweakVI για να ρυθμισεις πολλα πραγματακια και ειναι ασφαλες αν ξερεις τι κανεις http://www.totalidea.com/content/tweakvi/tweakvi-index.php 8) εαν καταλαβαινεις τι προγραμματα τρεχεις και τι κανουν μπορεις στο control panel/user accounts να απενεργοποιησεις το user access control (UAC) για να μην σε ρωτανε τα win συνεχεια να κανω το ταδε η το δεινα Υγ αν κανεις disable διαφορα services καλο ειναι πρωτα να βλεπεις τι dependencies παιζουν και αν δεν καταλαβαινεις τι κανει αυτο που απενεργοποιεις να το ψαχνεις στο net
Super Moderators paredwse Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Υπάρχει κι αυτό: http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=206444 (δεν ξέρω αν βοηθάει)
Luxx Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 Βασικα τα κανω ολα αυτα. Το θεμα ειναι με τα services. Την πρηγουμενη φορα θυμαμαι οτι ειχα απανεργοποιησει πανω απο 30 με αποτελεσμα να αρχισουν να δημιουργουνται καποια προβληματα. Επισης με το superfetch δε ξερω τι να κανω. Πολλες φορες μου δημιουργει προβληματα με δεξι κλικ και κολλαει που και που. Εχω και ενα προβλημα με το Plug and Play. Καποιες φορες κολλαει πολυ ο υπολογιστης και πρεπει ειτε να το κανω επανακινηση, ειτε να βγαζω τη πριζα. Τι παιζει;
million_voices Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 Βασικα τα κανω ολα αυτα. Το θεμα ειναι με τα services. Την πρηγουμενη φορα θυμαμαι οτι ειχα απανεργοποιησει πανω απο 30 με αποτελεσμα να αρχισουν να δημιουργουνται καποια προβληματα. Επισης με το superfetch δε ξερω τι να κανω. Πολλες φορες μου δημιουργει προβληματα με δεξι κλικ και κολλαει που και που. Εχω και ενα προβλημα με το Plug and Play. Καποιες φορες κολλαει πολυ ο υπολογιστης και πρεπει ειτε να το κανω επανακινηση, ειτε να βγαζω τη πριζα. Τι παιζει; διαβαζε πρωτα τις περιγραφες και βλεπε και τα dependancies και αν δεν καταλαβαινεις googlare για να δεις τι ειναι και τι κανει μπορεις αντι disable που δεν το φορτωνει με τπτ να το κανεις manual που σημαινει οτι θα φορτωθει μονο οταν κληθει το παθαινα και εγω παλια κανοντας disable πολλα και καθιστοντας τα win προβληματικα Υγ το superfetch επιβαρυνει τον δισκο κατα το ξεκινημα για περιπου 2 εβδομαδες μετα τπτ, το εψαξα και μαλλον καλο κανει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.