stavrakas112 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 καλησπερα στα τσακαλια του φόρουμ.Μια μικρη βοηθεια για να επιλεξω λαπτοπ.εχω καταλήξει στα εξης τρια Acer Aspire 7720G - 934G32Bn Toshiba satellite A300 - 15D Toshiba satellite X200 - 21K Plus το θελω για χρήση σχετικά απλή και κυρίως παιχνίδια.Θα ήθελα να μου κρατήσει σχετικά αρκετό καιρό.απο τα στοιχεια που εχω μαζεψει προκύπτει ότι ο εισερ ειναι αρκετα φθηνός,καλύτερος επεξεργαστής και μνήμη αλλα βαρύτερος και όχι τοσο αξιόπιστος ως μάρκα.από την άλλη ι τοσιμπα πολύ καλή μάρκα αλλά λιγότερη μνήμη.Τι μου συστήνετε?Εθχαριστώ εκ των προτέρων για τα σχόλια σας
K0uR Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 το Acer ειναι καλο και φθηνο αλλα ομως το Toshiba satellite X200 - 21K Plus ειναι καλητερο απο τα 3 με διαφορα αλλα ειναι ακριβο βεβαια, εγω θα προτιμουσα το Toshiba satellite X200 - 21K Plus δες κ αυτο : http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=21&category=69977907&product=1079638
michalis2610 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Αφού το θέλεις κυρίως για παιγνίδια αγόρασε ένα σταθερό και ένα φορητό με τα ίδια χρήματα. Οι φορητοί ΔΕΝ είναι παιγνιδομηχανές παίδες. Αυτές οι δουλειές θέλουν κουτιά ακόμα και τα πιο ταπεινά σκοτώνουν σε σχέση με τους φορητούς 2χ,3χπλάσιας τιμής. Αλλο να θέλεις να μπορείς να παίζεις και κανένα παιγνίδι που και που στο φορητό για να ξεχαρμανιάζεις από τη δουλειά και άλλο να είναι αυτοσκοπός τα παιγνίδια. Σε 700 ευρώ αγοράζεις σταθερό που γαζώνει και με τα υπόλοιπα χτύπα ένα οικονομικό φορητό των 500-600 ευρώ για internet-office-wireless.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.