isspro Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 πηρα ενα mp3 πριν 25 μερες απο eshop. σαββατο ηταν και δευτερα το πιγα για service γιατι κατι δεν επαιζε σωστα οπως επρεπε. δλδ μετα απο 2 μερες το γυρισα πισω. ε, ακομα εκει ειναι. το εχουν παει στην αντιπροσωπεια λενε. sansa view sandisk το mp3. προβλεπεται τετοια καθυστερηση και αν ναι, μπορω να ακυρωσω την παραγγελια και να παρω κατι αλλο με τα ιδια λεφτα αντι αυτου? αλλιως τι μπορω να κανω για να το αλλαξω και να μην μου δωσουν το ιδιο αλλα να παρω printer πχ. υπαρχει περιθωριο στον καταναλωτη καποιων ημερων να επιστρεψει πισω το προιον που αγορασε αν δεν μεινει ικανοποιημενος?
antonl Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Sorry που δε βοηθάω αλλά παράπονα από το after sales support του eshop; Απίστευτο... Μπορείς να δοκιμάσεις την τύχη σου και να δοκιμάσεις να ζητήσει ακύρωση. Καλή τύχη.
washcloud Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=234958&page=6
antonl Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 washcloud το θέμα είναι ότι δεν αρνήθηκαν την εγγύηση αλλά ότι μέχρι να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες ο isspro θα χει εγγόνια. Εκτός κι αν ήθελες να επισημάνεις κάποιο άλλο post :>
isspro Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 ετσι, εχουν αργησει κοντα 3 βδομαδες. θελω να την ακυρωσω την παραγγελια ή να μου κανουν ενα πιστωτικο και να μην μου δωσουν ενα αλλο [ιδιο] Mp3 αλλα να παρω printer. παιζει αυτο? υπαρχει η δυνατοτητα που σε πειπτωση ο πεελατης δεν ειναι ικανοποιημενος να μπορει να το επιστρεψει [λογο βλαβης ή δεν του αρεσε τελικα] και να παρει κατι αλλο αν οχι δεν ζητησει να παρει χρηματα πισω?
isspro Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 1 μηνας+ εχει περασει και ακομα μου λενε οτι ειναι αντιπροσωπεια. ελεος, τι να κανω? 2 μερες το κρατησα και το επεστρεψα και ακομα να μου το φερουν. δεν μπορω να το ακυρωσω τελειως και να παρω με τα ιδια λεφτα κατι αλλο? εχω αυτο το δικαιωμα?
Γιάννης Platano Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Και μετα υπαχουν ακομα φανατικοι του e-shop !!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.