reload13 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Λοιπον μολις το κατεβασα.Το installation εγινε χωρις προβληματα.Απο κει και περα λυθηκε το προβλημα που ειχα με το skype αλλα δεν εγινε τιποτα με το growl που δεν γινεται η εγκατασταη του update και επισης το spore creature creator που δεν επαιζε μια απο τα ιδια.Καποια εμφανη διαφορα δεν ειδα προς το παρον.. Κανεις αλλος.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
assaya Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 καλά πλάκα μας κάνουν? πότε προλαβαίνουν να τα βγάζουν??? δν καταλαβαίνω αν σπάζομαι η αν μου αρέσει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Theoxaris Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Η αλήθεια είναι ότι και μένα μου φάνηκε "κάπως". Αλλά εντάξει, όσο διορθώνονται bugs για καλό είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
reload13 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Βασικα εχω την αισθηση οτι οταν δοθηκε η 10.5.3 μετα απο λιγες μερες ειχε ηδη δοθει σε developers η 10.5.4.Τεσπα θα ηταν ωραια να ετρεχε επιτελους το spore παντωςhttp://www.insomnia.gr/forum/images/icons2/7.png Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
UmbertoJeco Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Δεν καταλαβαινω γιατι καποιον μπορει να τον ενοχλει οταν ενα OS η ενα προγραμμα ενημερωνετε σε τακτα χρονικα διαστηματα προς το καλυτερο. Να πω οτι σε ενοχλει η συντομη διαδοχη τoυ OS X απο την μια εκδοση στην επομενη να το καταλαβω διοτι αν εισαι σαν εμενα θα το πληρωσεις αυθεντικο. Το patch ειναι δωρεαν και κανει τα πραγματα καλυτερα, επομενως? Οσον αφορα τις αλλαγες παρατηρω πιο αξιοπιστο Safari, ελαφρα αυξηση της ταχυτητας και διορθωση καποιων μικρων bugs σε διαφορα applications. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NiCk_ Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Το κατέβασα και εγώ και το έκανα install, χωρίς κανένα πρόβλημα .. Από ότι διαβάζω, αυτό το update είναι κυρίως για το "Mobile Me" που πρόκειτε να κυκλοφορήσει εντος των επόμενων ημερών .. Πέρα από αυτό, κάποια bug fixes και security updates ... Τεσπα θα ηταν ωραια να ετρεχε επιτελους το spore παντως Πάω να το κατεβάσω γιατί με έφαγε η περιέργεια EDIT : Παίζει κανονικότατα στο δικό μου .. Ποιό ακριβώς είναι το πρόβλημα στο δικό σου ?? Υ.Γ. Τα updates είναι πάντα ευχάριστα για μένα .. Νιώθω ότι έχω νεο Mac κάθε 2 μήνες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikoss_xx Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 έχει βγει επίσημα πλέων η έκδοση 10.5.4 για κατέβασμα ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cue Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Tο εγκατέστησα και εγώ και στο mail.app δε μου δείχνει πλέον τον Μessage Viewer στο κάτω μέρος από τα emails. Window - Message Viewer: Δεν αλλάζει κάτι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NiCk_ Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Tο εγκατέστησα και εγώ και στο mail.app δε μου δείχνει πλέον τον Μessage Viewer στο κάτω μέρος από τα emails. Window - Message Viewer: Δεν αλλάζει κάτι... Αν το κάνεις drag προς τα πάνω από το τέλος των μηνυμάτων ?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
reload13 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 EDIT : Παίζει κανονικότατα στο δικό μου .. Ποιό ακριβώς είναι το πρόβλημα στο δικό σου ?? Υ.Γ. Τα updates είναι πάντα ευχάριστα για μένα .. Νιώθω ότι έχω νεο Mac κάθε 2 μήνες Μολις παω να το τρεξω βλεπω,μια μαυρη ,μια μπλε οθονη (καποιες ακομα) και στο τελος απλα κλεινει και νου βγαζει να κανω report στην apple.Δε ξερω τι θα μπορουσα να κανω. Επισης σε αλο forum αναφερεται οτι ενα spyware που υπαρχει για τους υπολογιστες apple δεν διορθωθηκε παροτι η apple οπως αναφερει το γνωριζει απο αρχες Ιουνιου.Αυτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NiCk_ Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Μολις παω να το τρεξω βλεπω,μια μαυρη ,μια μπλε οθονη (καποιες ακομα) και στο τελος απλα κλεινει και νου βγαζει να κανω report στην apple.Δε ξερω τι θα μπορουσα να κανω. Επισης σε αλο forum αναφερεται οτι ενα spyware που υπαρχει για τους υπολογιστες apple δεν διορθωθηκε παροτι η apple οπως αναφερει το γνωριζει απο αρχες Ιουνιου.Αυτα Το έψαξα λίγο, και από ότι φαίνετε αρκετά μέλη και στο macrumors.com αντιμετωπίζουν ανάλογα προβλήματα σε iMac συγκεκριμένα .. Λύση όμως δεν υπάρχει δυστυχώς .. Ελπίζω το retail version να παίζει κανονικά .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cue Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Αν το κάνεις drag προς τα πάνω από το τέλος των μηνυμάτων ?? Αυτό ήταν...το πρόσεξα μετά. Τραγικός Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AggeLON Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 EDIT : Επισης σε αλο forum αναφερεται οτι ενα spyware που υπαρχει για τους υπολογιστες apple δεν διορθωθηκε παροτι η apple οπως αναφερει το γνωριζει απο αρχες Ιουνιου.Αυτα Φίλε reload13 έχεις λικν γι' αυτό? Δεν βρήκα κάτι από μια γρήγορη ματιά.. Βρήκα αύτο το λινκ στο google, το οποίο συνιστά ένα πρόγραμμα για αφαίρεση τυχόν spyware. Το ξέρει κανένας? Καλή σας μέρα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MilesSmiles Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 to reload13 : να σου πώ το πρόβλημα με το growl είναι πως πας να κάνεις την εγκατάσταση του 1.1.4 και ενώ όλα φαίνονται οκ μετα από λίγο σου ξαναβγάζει οως υπάρχει update? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
reload13 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 Χαιρετε λοιπον οσον αφορα το spyware λαθος ειναι trojan και δες εδω http://www.macephemera.gr/news.php.Απο εκει και περα ειχα πετυχει καπου μια συζητηση που δε μπορω να την βρω ουτε να θυμηθω.Πιθανον να το εχεις διαβασει ηδη το αρθρο αυτο sry λαθος λογω κεκτημενς ταχυτητας.Οσον αφορα το growl δε μου κανει εγκατασταση το update κανονικα αλλα νομιζο οτι μεσω του adium το κανει αλλα ναι μου ξαναβγαζει οτι υπαρχει update συνεχεια.Αυτο... Συγγνωμη για την παραπληροφορηση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.