Προς το περιεχόμενο

Leopard 10.5.4

reload13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Λοιπον μολις το κατεβασα.Το installation εγινε χωρις προβληματα.Απο κει και περα λυθηκε το προβλημα που ειχα με το skype αλλα δεν εγινε τιποτα με το growl που δεν γινεται η εγκατασταη του update και επισης το spore creature creator που δεν επαιζε μια απο τα ιδια.Καποια εμφανη διαφορα δεν ειδα προς το παρον..

Κανεις αλλος....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Βασικα εχω την αισθηση οτι οταν δοθηκε η 10.5.3 μετα απο λιγες μερες ειχε ηδη δοθει σε developers η 10.5.4.Τεσπα θα ηταν ωραια να ετρεχε επιτελους το spore παντωςhttp://www.insomnia.gr/forum/images/icons2/7.png

Δεν καταλαβαινω γιατι καποιον μπορει να τον ενοχλει οταν ενα OS η ενα προγραμμα ενημερωνετε σε τακτα χρονικα διαστηματα προς το καλυτερο. Να πω οτι σε ενοχλει η συντομη διαδοχη τoυ OS X απο την μια εκδοση στην επομενη να το καταλαβω διοτι αν εισαι σαν εμενα θα το πληρωσεις αυθεντικο. Το patch ειναι δωρεαν και κανει τα πραγματα καλυτερα, επομενως?

Οσον αφορα τις αλλαγες παρατηρω πιο αξιοπιστο Safari, ελαφρα αυξηση της ταχυτητας και διορθωση καποιων μικρων bugs σε διαφορα applications.

Το κατέβασα και εγώ και το έκανα install, χωρίς κανένα πρόβλημα .. Από ότι διαβάζω, αυτό το update είναι κυρίως για το "Mobile Me" που πρόκειτε να κυκλοφορήσει εντος των επόμενων ημερών .. Πέρα από αυτό, κάποια bug fixes και security updates ...

Τεσπα θα ηταν ωραια να ετρεχε επιτελους το spore παντως

Πάω να το κατεβάσω γιατί με έφαγε η περιέργεια B)

EDIT : Παίζει κανονικότατα στο δικό μου .. Ποιό ακριβώς είναι το πρόβλημα στο δικό σου ??

Υ.Γ. Τα updates είναι πάντα ευχάριστα για μένα .. Νιώθω ότι έχω νεο Mac κάθε 2 μήνες :-D :lol:

Tο εγκατέστησα και εγώ και στο mail.app δε μου δείχνει πλέον τον Μessage Viewer στο κάτω μέρος από τα emails.

Window - Message Viewer: Δεν αλλάζει κάτι...

Tο εγκατέστησα και εγώ και στο mail.app δε μου δείχνει πλέον τον Μessage Viewer στο κάτω μέρος από τα emails.

Window - Message Viewer: Δεν αλλάζει κάτι...

Αν το κάνεις drag προς τα πάνω από το τέλος των μηνυμάτων ??

EDIT : Παίζει κανονικότατα στο δικό μου .. Ποιό ακριβώς είναι το πρόβλημα στο δικό σου ??

Υ.Γ. Τα updates είναι πάντα ευχάριστα για μένα .. Νιώθω ότι έχω νεο Mac κάθε 2 μήνες :-D :lol:

Μολις παω να το τρεξω βλεπω,μια μαυρη ,μια μπλε οθονη (καποιες ακομα) και στο τελος απλα κλεινει και νου βγαζει να κανω report στην apple.Δε ξερω τι θα μπορουσα να κανω.

Επισης σε αλο forum αναφερεται οτι ενα spyware που υπαρχει για τους υπολογιστες apple δεν διορθωθηκε παροτι η apple οπως αναφερει το γνωριζει απο αρχες Ιουνιου.Αυτα

Μολις παω να το τρεξω βλεπω,μια μαυρη ,μια μπλε οθονη (καποιες ακομα) και στο τελος απλα κλεινει και νου βγαζει να κανω report στην apple.Δε ξερω τι θα μπορουσα να κανω.

Επισης σε αλο forum αναφερεται οτι ενα spyware που υπαρχει για τους υπολογιστες apple δεν διορθωθηκε παροτι η apple οπως αναφερει το γνωριζει απο αρχες Ιουνιου.Αυτα

Το έψαξα λίγο, και από ότι φαίνετε αρκετά μέλη και στο macrumors.com αντιμετωπίζουν ανάλογα προβλήματα σε iMac συγκεκριμένα .. Λύση όμως δεν υπάρχει δυστυχώς .. Ελπίζω το retail version να παίζει κανονικά ..

EDIT :

Φίλε reload13 έχεις λικν γι' αυτό? Δεν βρήκα κάτι από μια γρήγορη ματιά..

Βρήκα αύτο το λινκ στο google, το οποίο συνιστά ένα πρόγραμμα για αφαίρεση τυχόν spyware. Το ξέρει κανένας?

Καλή σας μέρα! :-)

to reload13 :

να σου πώ το πρόβλημα με το growl είναι πως πας να κάνεις την εγκατάσταση του

1.1.4 και ενώ όλα φαίνονται οκ μετα από λίγο σου ξαναβγάζει οως υπάρχει update?

Χαιρετε λοιπον οσον αφορα το spyware λαθος ειναι trojan και δες εδω http://www.macephemera.gr/news.php.Απο εκει και περα ειχα πετυχει καπου μια συζητηση που δε μπορω να την βρω ουτε να θυμηθω.Πιθανον να το εχεις διαβασει ηδη το αρθρο αυτο sry λαθος λογω κεκτημενς ταχυτητας.Οσον αφορα το growl δε μου κανει εγκατασταση το update κανονικα αλλα νομιζο οτι μεσω του adium το κανει αλλα ναι μου ξαναβγαζει οτι υπαρχει update συνεχεια.Αυτο...

Συγγνωμη για την παραπληροφορηση:o

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...