larsson2004 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Geia χαρά ! εχς ενα μηχανημα που 2 μερες τωρα δε με βαζει στην επιφανεια εργασιασ!εχΩ βγαλει ολα τα usb αλλα τιποτα επανεφερα και στα " default" τις ρυθμισεισ του ΒΙΟΣ αλλα τιποτα...Οταν μου βγαζει την εικονα "Windows is starting..." λιγο πριν μπει στην επιφανεια κανει κατι σα να σταματα ο σκληρος και κανει παλι restart χςρις να χει μπει ποτέ στην επιφανεια...τι λετε να παιζει?μπορς να το λυσω χωριις φορματ?Ευχαριστώ
larsson2004 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 οχι δε δουλευω εκεινη την ωρα κατεωαζα το NOD 32...και ηθελα να βγάλω το kaspersky...λετε να μ εκδικιθηκε????
mpentenis Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 ωπα μηπως εκανες εκκινηση εχοντας εγκαταστησει και τα 2 μαζι? δοκιμασες να μπεις σε ασφαλή λειτουργία?αν οχι, κανε το, και βγαλε το kaspersky
larsson2004 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Δε μου βγαζει καν επιλογη για να μπω με safe mode..και ποτε δε τα βαλα και τα 2 μαζι..
larsson2004 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 απο τι θυμαμαι οχι..δε το χω και διπλα νατο δω τωρα...θατ ο δοκιμασς παντως..
SeKoS Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Ότι σου είπαν τα παιδιά Safe Mode > System restore σε ημερομηνία πριν το πρόβλημα. Βασικά μου το έκανε και μένα όταν έβγαλα το nod και έβαλα Kaspersky....
larsson2004 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Παιδες θα το πρασπαθησω και θα σας πω..
million_voices Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 αν δεν μπορεις να μπεις σε safe mode (που θα μπορεις αλλα λεμε) πας για format
novice21 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Να ρωτησω και εγω κατι.Ανοιγουν τα windows, και στην επιφανεια εκτος απο το ποντικι,δεν κινειται τιποτα αλλο.Οπου κι αν κανω κλικ, δεν γινεται τιποτα.Ο δισκος εχει σταματησει να δουλευει.Ομως οταν περασουν 3-4 λεπτα !!!,τοτε το PC ζωντανευει. Επισης οταν κανω copy η delete καποιο αρχειο, οταν φτανει στην μεση, η προς το τελος, σταματαει.Ουτε ο δισκος δουλευει, και οταν περασουν 15-20 δευτερα, τοτε ολοκληρωνει την διαδικασια.Απο ιους κλπ, ειναι σιγουρα καθαρος.Γνωριζει καποιος τι μπορει να συμβαινει?.Ευχαριστω παιδες. Να σημειωσω, οτι εχω Windows XP Home Original.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.