Nameless Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Καλησπέρα σε όλους και σε όλες! Μετά από ένα αρχικό μικρό πρόβλημα (και πάλι ευχαριστώ φίλε chr1s), δουλεύα εδώ και δύο μήνες με Windows Live Mail...μέχρι που προέκυψε ένα άλλο θεματάκι: με αφορμή ένα mail που έστειλα στο λογαριασμό μου στο Hotmail από τον λογαριασμό μου στο Yahoo, διαπίστωσα ότι: α) τα attachments του email εξαφανίστηκαν (ήταν άλλα mail με κατάληξη .eml καθώς και φωτογραφίες .jpg) β)όλες οι μορφοποιήσεις κειμένου στο αρχικό mail (γραμματοσειρές, μεγέθη, χρώματα) είχαν αντικατασταθεί από μαύρα 12αρια Arial Μπήκα κατευθείαν στο λογαριασμό μου στο Hotmail με τον browser και, ως εκ θαύματος, διαπίστωσα ότι όλα τα στοιχεία που εξαφάνισε το WLM υπήρχαν κανονικά στον server. Προφανώς αυτό με κάνει να υποψιάζομαι ότι φταίει κάποια τοπική ρύθμιση που έχω κάνει και με φέρνει σε εσάς για να ρωτήσω: έχει κανείς παρόμοιο πρόβλημα & κάποια λύση να προτείνει; Αν αντέξατε να διαβάσετε αυτό το post-ποταμό και έχετε κάποια πρόταση, σας ευχαριστώ προκαταβολικά!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.