Προς το περιεχόμενο

Thread εξαφανιστηκε

million_voices

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καποιος φιλος ειχε ανοιξει ενα thread σχετικα με την οθονη του που δεν ανοιγει οταν αναβει το pc του

και εκει που του απαντουσα το θεμα διαγραφηκε απο καποιον διαχειριστη

μπορει καποιος να μου πει γιατι?

• Super Moderators
Δημοσ.
καποιος φιλος ειχε ανοιξει ενα thread σχετικα με την οθονη του που δεν ανοιγει οταν αναβει το pc του

και εκει που του απαντουσα το θεμα διαγραφηκε απο καποιον διαχειριστη

μπορει καποιος να μου πει γιατι?

Προσοχή: Από 1.1.2008, μηνύματα γραμμένα σε greeklish διαγράφονται. Παρακαλούμε χρησιμοποιήστε ελληνικούς χαρακτήρες στα μηνύματα σας.

Αυτό είναι γραμμένο πάνω από ΚΑΘΕ reply box. Μία συμβουλή στον φίλο λοιπόν είναι να γράφει ελληνικά.

Μία δεύτερη συμβουλή είναι να χρησιμοποιεί περιγραφικούς τίτλους στα topics. Ο τίτλος "help" ή "Βοήθειαααααα!!!" ή ο τίτλος "λιπον ?" που χρησιμοποίησε εν προκειμένω, δεν είναι αποδεκτός τίτλος για το παρόν forum. Topics που φέρουν τέτοιους τίτλους έχουν την κακή συνήθεια να εξαφανίζονται.

Mία τρίτη και τελική συμβουλή είναι να γίνεται χρήση της ελληνικής γλώσσας. Δεν ξέρω σε ποιά γλώσσα υπάρχουν οι λέξεις "λιπόν", "εξαφανιστι", "παλη" και "αναπψα" αλλά σίγουρα δεν είναι η ελληνική γλώσσα.

Αυτά.

ΥΓ: Μία άλλη χρήσιμη συμβουλή είναι να μην ανοίγουμε θέμα για κλειδώματα θεμάτων ή διαγραφή μηνυμάτων. Στέλνουμε pm στον αρμόδιο moderator ή σε κάποιον supermoderator. Το αναφέρουν κι οι ρημαδο-Όροι Χρήσης του forum αλλά ή τους αγνοούμε ή τους έχουμε "γραμμένους" κανονικά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...