mike-intosh Δημοσ. 30 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2008 Έχω εδώ και περίπου έναν μήνα τα windows vista ultimate. Όλα ήταν καλά μέχρι σήμερα που κυριολεκτικά απο το πουθενά εμφανίστηκε ένα πρόβλημα με τα γραφικά. Φαντάζομαι οτι θα είναι κάποιο πρόβλημα με τα drivers της κάρτας μου. Σε κάθε κίνηση (παραθύρου και όχι μόνο) εμφανίζονται κάτι περίεργες γραμμές και παράσιτα. Στην αρχή ήταν λίγα αλλά σταδιακά έγινε πιό χοντρό το πρόβλημα. Ύστερα απο επαναφορά συστήματος το σύστημα δεν επισκευάστηκε, συνεχίζω να έχω το ίδιο πρόβλημα. Παρακαλώ όποιος έχει αντιμετωπίσει τέτοιου είδους πρόβλημα να κάνει post. Ευχαριστώ προκαταβολικά. OS: Windows Vista Ultimate - 32bit SP1 Graphics C.: Nvidia GeForce 7300 GT Display: Samsung SyncMaster 910N
dimitris_p Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Έχω εδώ και περίπου έναν μήνα τα windows vista ultimate. Όλα ήταν καλά μέχρι σήμερα που κυριολεκτικά απο το πουθενά εμφανίστηκε ένα πρόβλημα με τα γραφικά. Φαντάζομαι οτι θα είναι κάποιο πρόβλημα με τα drivers της κάρτας μου. Σε κάθε κίνηση (παραθύρου και όχι μόνο) εμφανίζονται κάτι περίεργες γραμμές και παράσιτα. Στην αρχή ήταν λίγα αλλά σταδιακά έγινε πιό χοντρό το πρόβλημα. Ύστερα απο επαναφορά συστήματος το σύστημα δεν επισκευάστηκε, συνεχίζω να έχω το ίδιο πρόβλημα. Παρακαλώ όποιος έχει αντιμετωπίσει τέτοιου είδους πρόβλημα να κάνει post. Ευχαριστώ προκαταβολικά. OS: Windows Vista Ultimate - 32bit SP1 Graphics C.: Nvidia GeForce 7300 GT Display: Samsung SyncMaster 910N Φιλε μου οι αιτίες μπορεί να ειναι πολλές.θα σου πω μερικές. 1 πρόβλημα με driver οπως ανέφερες και εσει. εδω κάνεις unistal τους παλιούς και κάνεις setup τους νέους και βλέπεις τι γίνετε. 2 πρόβλημα με την ίδια την κάρτα 3 ίσως η κάρτα να μην πατάει καλά στο slot 4 πρόβλημα στο καλώδιο vga η το φις να μην πατάει καλά. 5 και τέλος να εχει πρόβλημα η οθόνη σου.. Α και κάτι αλλο.απο θερμοκρασίες πως πας? το εχεις τσεκαρι μια και είναι καλοκαίρι και ανεβαίνει?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.