nikos_e34 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 ρε μητσο το "μαλακας" κρατησες απο ολα οσα ειπαμε?ελεος δλδ!
Super Moderators Snoob Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Έγραψα κάτι σύντομο στο thread με το γατί, ας το αναπτύξω λίγο περισσότερο εδώ: Συμφωνώ με τον madsc ότι η εντύπωση που δίνεις (και ενδεχομένως γι' αυτό να είναι κάπως -ή πολύ- δηκτικά κάποια από τα σχόλια) είναι πως το θέτεις το θέμα σε πολύ εμπορική βάση. Παντρεμένος είμαι, με παιδί, και συγκατοίκησα ένα σημαντικό διάστημα με τη γυναίκα μου. Ποτέ δεν τα χειρίστηκα έτσι τα πράγματα (αν στάθηκα τυχερός ή όχι είναι άλλη, όχι της παρούσης, κουβέντα) όμως σέβομαι το σκεπτικό σου. Η αντίρρησή μου (όπως και στο θέμα του γατιού) είναι πως, ενώ έχεις μια άλφα αντίληψη για το πώς πρέπει να γίνονται τα πράγματα, αφήνεις τέτοια θέματα να κυλήσουν πολύ, προτού τα αντιμετωπίσεις. Θέλω να πω, το πώς μοιράζονται τα έξοδα, εφόσον θεωρείς πως πρέπει να κρατάς πισινή, είναι ζήτημα που τακτοποιείται ΠΡΙΝ σου εγκατασταθεί ο άλλος στο σπίτι, όχι μετά. Ομοίως, όταν αυτός που έρχεται να εγκατασταθεί έχει κατοικίδιο, οφείλει να σε ενημερώσει εγκαίρως. Αλλά κι εσύ, αν έχεις αντίρρηση (ας πούμε πως το γατί δεν ήταν εγχειρισμένο αλλά είχε νύχια) για τα έπιπλα, τις τρίχες κτλ. Με άλλα λόγια, στην περίπτωση της συγκατοίκησής σου με αυτή τη γυναίκα, βλέπω έναν πολύ περίεργο συνδυασμό "υπολογισμού" και "χαλαρότητας". Καλή τύχη εύχομαι και να δείξετε όλοι καλή θέληση.
nikos_e34 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Για λέγε ρε Νικόλα, για συνέχισε...(παιδί! ...κέρνα μια παγωμένη Μαλάμω το φίλο, σε παρακαλώ!) :Ρ "φιλε φερνεις διο μπιρες σε παρακαλω? " "οχι διο!τρεις!"
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.