Προς το περιεχόμενο

Συγκατοίκηση, ποιος πληρώνει τι

DIMITRISG

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ε βεβαια χαλαλι, και γω οταν εμενα στης γυναικας μου το παιζα κουβαρντας

αλλα αν αισθανοσουν αδικημενος δεν θα τα ελεγες αυτά. Τεσπα μια χαρα εισαι.

Προτιμω το με τα λεφτα μου γ*μω και την κυρα μου. Σιγουρη ελληνική συνταγή που οταν δεν την ακολουθησα δεν πηγαν καλα τα πραγματα.

* Καλα ενταξει το καταλαβα οτι ειμαι μαλακας μην το επαναλαμβανεις

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
καλησπερα

μητσαρα στο ειπα και στο προηγουμενο νημα οτι εισαι μ....ς γιατι πας να βαλεις καρφια ποτισμενα με νεφτι στο βρακι σου και θα τρεχεις και δεν θα προλαβαινεις! αδερφε να σε προστατεψω θελω δεν θελω το κακο σου...αυτα με τους κουμπαραδες 4-5 ενα για το σπιτι αλλο για τη γυναικα τριτο για τη πεθερα και παει λεγοντας ειναι σαχλαμαρες...στο δικο μας σπιτι με τη γυναικα μου (δικο της σπιτι) ,το αμαξι ειναι δικο της ( εγω πουλησα το δικο μου σαν πιο παλιο και οδηγω της γυναικας για τωρα) το οποιο οδηγαω εγω το 99 τοις εκατο του χρονου (εχει εταιρικο αυτοκινητο) και τα λεφτα οτι μπαινει ,μπαινει σε μια καβατζα σπιτι και απο εκει πληρωνουμε νερα,φωτα,φαγητα κλπ...οτι περισευει μπαινει στην ακρη κοκ...τωρα κουμπαραδες εγω κονομαω 1000 ο αλλος 700 επομενως αυτος θα βαλει πιο πολλα κλπ τα θεωρω χαζομαρες..εφ'οσον αποφασισατε να κανετε σπιτι μαζι τα λεφτα τα βαζετε μαζι και οτι φατε και οτι πιειτε..εχω δωσει στη γυναικα μου λεφτα οσο 2 μηνιατικα να κανει τα ψωνια της τα καλυντικα της κλπ διοτι ετσι μου κανει κεφι ειναι η γυναικα μου...αν δεν τα φαει η γυναικα μου και το παιδι μου ποιος θα τα φαει...επομενως λιγο ακυρο να της πω "α ξερεις?εφ'οσον βγαζεις 500 το μηνα και κανεις αποταμιευση τα 100 δεν θα φας παραπανω απο 100" κατσε ρε φιλε! η δεν το εξηγησες σωστα και δεν το καταλαβα η οντως ετσι σκευτεσαι...

επισης αγαπητοι μοντερατορες οταν δινετε ban χωρις κανενα εμφανη λογο τουλαχιστον καντε ενα κοπο και στειλτε ενα ρημαδι προσωπικο μυνημα και πειτε το λογο

Δε μας λες και σε ποιά τράπεζα καταθέτεις να μη νιώθουμε οι υπόλοιποι μαλάκες?

• Super Moderators
Δημοσ.
Δε μας λες και σε ποιά τράπεζα καταθέτεις να μη νιώθουμε οι υπόλοιποι μαλάκες?

Εγώ τώρα μπερδεύτικα λίγο! Σας φάνηκε παράλογο το κείμενο του "nikos" (ok σε άλλα θέματα μας έλεγε κάτι παλαβά, αλλά εδώ τον βρίσκω σωστό!)?

B)

Δημοσ.

Δε ξέρω, μόνο εμένα με πείραξε το " μη λέτε μαλακίες ο δικός μου τρόπος κατέχει την απόλυτη αλήθεια, όλα τα υπόλοιπα είναι σαχλαμάρες" attitude?

• Super Moderators
Δημοσ.
Δε ξέρω, μόνο εμένα με πείραξε το " μη λέτε μαλακίες ο δικός μου τρόπος κατέχει την απόλυτη αλήθεια, όλα τα υπόλοιπα είναι σαχλαμάρες" attitude?

Όχι προφανώς δεν μιλάω για αυτό αλλά για την άποψη γενικότερα πως είναι λίγο "κάπως" το να χωρίζεις τα έξοδα μέσα σε μια οικογένεια ανάλογα με τα εισοδήματα του καθενός!

B)

Δημοσ.
Εγώ τώρα μπερδεύτικα λίγο! Σας φάνηκε παράλογο το κείμενο του "nikos" (ok σε άλλα θέματα μας έλεγε κάτι παλαβά, αλλά εδώ τον βρίσκω σωστό!)?

χωρίς να τον/την ξέρει προτείνει συμπεριφορά ζευγαριών που είναι χρονια παντρεμένοι, με παιδιά,κτλ

• Super Moderators
Δημοσ.
χωρίς να τον/την ξέρει προτείνει συμπεριφορά ζευγαριών που είναι χρονια παντρεμένοι, με παιδιά,κτλ

Σε forum είμαστε οπότε μπορεί να προτείνει ο καθένας ότι θέλει!

B)

Δημοσ.

Από τη στιγμή που τίθεται θέμα συγκατοίκησης και διαμοιρασμού εξόδων και αντίστοιχων ευθυνών, μια χαρά τα λέει, είτε το ζευγάρι είναι 2 μήνες μαζί, είτε έχουνε εγγόνια.

Το αν θα υπάρχει εγκράτεια είναι εντελώς άσχετο ηθικά, σε τέτοια θέματα κανείς δεν βγήκε μαλάκας χωρίς να είναι τίμιος πρώτα.

Δημοσ.

καλα, εγω που νομιζα οτι αυτα γινονται σταδιακα.

imho, συγκατοικηση σημαινει κοινη στεγη, οχι κοινο ταμειο. Ακομη και αν τηρειτε ισορροπια, τα εξοδα σου καλυτερα να τα κρατας για τον εαυτο σου.

Δημοσ.

βασικα να εξηγησω κατι...

ειμαι ανθρωπος που καθομαι και τα λεω και τα γραφω τα πραγματα ως εχουν...οταν ενα θεμα ειναι μ@λ@κια στο λεω χωρις να με νιαζουν οι συνεπειες σ΄αρεσει δεν σ'αρεσει αυτη ειναι η αληθεια...ομολογω οτι ωρες ωρες ειμαι υπερβολικος και αυτο οχι απο κακια αλλα απο ενδιαφερον διοτι οπως θα μιλαγα σε ενα κολλητο ετσι θα εγραφα και στο μητσο τωρα γραπτως δεν βγαινει καλα εξω αλλα πιστευω με ενα φραπογαλο face2face θα με καταλαβαινε και αυτος και οι περισσοτεροι απο εσας :-) :o

επι του θεματος τωρα οταν ξεκινας να κανεις οικογενεια δεν εχει "τα δικα μου δικα μου και τα δικα σου δικα σου" εχεις ενα λογαριασμο και ενα τετραδιο...γραφεις εξοδα και εσοδα...συζητας με το συζηγο τι μπορει να κοπει απο τα εξοδα και αυτο ειναι...η οικογενεια δεν ειναι ανωνυμος εταιρεια οσα λεφτα βαζεις τοσα να κανεις εξοδα..ελεος δλδ

Δημοσ.
Το βρηκα ενδιαφερον θεμα και πιστευα οτι θα απασχολει και αλλους. και ανταλλασωντας σκεψεις και αποψεις ωριμαζει και η δικη μου και του αναγνωστη.

Αν θελετε κλειδωστε το δεν υπαρχει προβλημα

*Δεν βλέπω το λόγω να εχω ταμπου στις συζητησεις επειδη ειναι φορουμ. ισα ισα προκειται για προβληματισμους της καθημερηνοτητας. Μας εφαγε αυτο το σφιξιμο πια, cool

Προφανώς αν θέλαμε να το κλειδώσουμε θα ήταν ήδη κλειδωμένο, δεν νομίζεις;

Ρίξε μια ματιά πίσω από τις λέξεις. ;)

καλησπερα

μητσαρα στο ειπα και στο προηγουμενο νημα οτι εισαι μ....ς γιατι πας να βαλεις καρφια ποτισμενα με νεφτι στο βρακι σου και θα τρεχεις και δεν θα προλαβαινεις! αδερφε να σε προστατεψω θελω δεν θελω το κακο σου...αυτα με τους κουμπαραδες 4-5 ενα για το σπιτι αλλο για τη γυναικα τριτο για τη πεθερα και παει λεγοντας ειναι σαχλαμαρες...στο δικο μας σπιτι με τη γυναικα μου (δικο της σπιτι) ,το αμαξι ειναι δικο της ( εγω πουλησα το δικο μου σαν πιο παλιο και οδηγω της γυναικας για τωρα) το οποιο οδηγαω εγω το 99 τοις εκατο του χρονου (εχει εταιρικο αυτοκινητο) και τα λεφτα οτι μπαινει ,μπαινει σε μια καβατζα σπιτι και απο εκει πληρωνουμε νερα,φωτα,φαγητα κλπ...οτι περισευει μπαινει στην ακρη κοκ...τωρα κουμπαραδες εγω κονομαω 1000 ο αλλος 700 επομενως αυτος θα βαλει πιο πολλα κλπ τα θεωρω χαζομαρες..εφ'οσον αποφασισατε να κανετε σπιτι μαζι τα λεφτα τα βαζετε μαζι και οτι φατε και οτι πιειτε..εχω δωσει στη γυναικα μου λεφτα οσο 2 μηνιατικα να κανει τα ψωνια της τα καλυντικα της κλπ διοτι ετσι μου κανει κεφι ειναι η γυναικα μου...αν δεν τα φαει η γυναικα μου και το παιδι μου ποιος θα τα φαει...επομενως λιγο ακυρο να της πω "α ξερεις?εφ'οσον βγαζεις 500 το μηνα και κανεις αποταμιευση τα 100 δεν θα φας παραπανω απο 100" κατσε ρε φιλε! η δεν το εξηγησες σωστα και δεν το καταλαβα η οντως ετσι σκευτεσαι...

Να και κάποιος που ξεκινάει και μιλάει σωστά. ;)

Dimitrisg όταν είσαι μέσα σε ερωτική σχέση καλό είναι να σε προβληματίζουν άλλα θέματα. Αυτά που αναφέρεις με τα ποσοστά και τους αριθμούς στα χρήμματα είναι προβληματισμοί *εμπορικής* σχέσης όχι ερωτικής.

Για αυτό βλέπεις και απαντάνε "κάπως" αρκετοί στις ερωτήσεις σου.

Πάρε και άλλη μια γνώμη.

Προσωπικά καμία κοπέλα που έχουμε συζήσει σπίτι μου δεν έχει πληρώσει το παραμικρό από λογαριασμούς, κοινά έξοδα, κοινές εξόδους, αγορές για το σπίτι ή οτιδήποτε άλλο. Το πράττεις, δεν το κοπανάς, δεν το αναφέρεις καν.

Το βασικό είναι να πράττει έκαστος το κατά δύναμην για να κάνει τον άλλο χαρούμενο.

Πάρτε το σαν αρχή αυτό.

Αυτό είναι μαγκιά. Οι άλλοι είναι οι φλούφληδες.

Αν την δει "Hilton" τώρα την υπόθεση και δεν προσφέρει και εκείνη από τη μεριά της το κατά δύναμην, τρώει check out, so simple.

Εσύ με όλα αυτά που μας έχεις πεις μέχρι στιγμής απλά φοβάσαι μην χάσεις κανά ευρό, μην βρεθείς "αδικημένος", ή μην τυχόν χάσεις face.

Και στο τέλος τί θα έχεις κερδίσει; 100-200-300 γιούρια, ψευτοπερηφάνια; Μικρότητες.

Δεν τα γράφω όλα αυτά για να μου απαντήσεις ή για να μπούμε σε διάλογο επί του θέματος. Δεν χρειάζεται. Εγώ τις σκέψεις μου τις έχω κάνει.

Τα γράφω ώστε εσύ και όσοι δεν τα έχουν σκεφτεί να καθήσουν να το κάνουν.

/sc

Δημοσ.

σεβαστη η αποψη σου , και πολυ ρομαντικη. Ειλικρινα σας ζηλευω γιατι και γω ετσι εβλεπα τα πραγματα οταν παντρευτικα (23χρ) και σιγα σιγα αλλαξα και τα βλέπω τελειως διαφορετικά. Στη ζωη μπορεις να βρεθεις εξ απροοπτου εκει που νομιζεις οτι ολα ειναι καλα και ωραια. Μην ειμαστε αφελεις. Πρεπει να κρατας την πισινη σου και ειδικα οταν μενεις στην γυναικα μπορεις να βρεθεις στον δρομο απο την μια στιγμη στην άλλη.

Σας καταλαβαινω παντως, αλλα αποκλειεται να εχετε την δικη μου εμπειρια (απο τα λεγομενα σας οι αναγνωστες καταλαβαινουν και ειδικα αυτοι που ζουν μεσα στην ζωη και οχι απο τον περιφερειακό)

Η ζωη ειναι ροδα που γυριζει, σημερα εισαι μια χαρα αυριο οχι , πληρωνε τα ολα συμφωνω μαζι σου αλλα την πισινη σου να την εχεις εξασφαλισει. Εγω δεν εχω αυτη την πολυτελεια οποτε σε περιπτωση λαθους θα κοιμαμαι στο αυτοκινητο. Δεν εχω την λυση να παω στους γονεις μου στη δυσκολη, και εχω και ενα παιδι αποκλειστικα εγω.

Η μαγκια δεν ειναι αυτο που λες αλλα να βλεπεις χλμ μακρια και να εισαι ικανος να προβλέπεις καταστασεις.

Αν δεν ειχα αισθηματα δεν υπηρχε περιπτωση να κανω τετοια σχεδια με την κοπέλα, αλλα ας ειναι αρχη που δεν υπάρχει ψεγαδι μελλοντικού χωρισμου και συν οτι ο ερωτας μπορει να σε τυφλωσει και να μην βλέπεις καθαρα, δεν παιρνω χαμπαρι, εχω ενα παιδι, στην δυσκολη δεν προκειται να με βοηθησει κανεις.

Ο μαλακας

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...