Προς το περιεχόμενο

πρόβλημα με Γλώσσα

sukalas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας.. Αντιμετωπίζω εδω και καιρό το εξής πρόβλημα:

Πατώντας shift + Alt δεν μου αλάζει η γλώσσα απο eng σε gr στο firefox kai στο σημιωματάριο.Να πω πως στον explorer γίνεται κανονικά καθώς και στο office.

Επίσης βρήκα ένα τρόπο να διορθωθεί για "λίγο" το πρόβλημα..Αν πάω control panel -> regional & language options->languages ->details ->preferences ->key settings ->change key sequence (switch between input languages)-> και το αλάξω απο alt +shift σε ctrl + shift λειτουργει σαν refresh για καμοια ώρα αν δεν κλίσω τον firefox και μετα πάλι σκαλώνει και δεν αλάζει.Εχω firefox 3(και με το 2 τα ίδια έκανε) windows xp pro sp 3 ,explorer 7 ,office 07

Αν μπορεί να φανταστεί κάποιος τι φταίει θα του είμουν ευγνώμων

Δημοσ.

Για κοίτα στο task manager στο process tab αν τρέχει το ctfmon.exe

Επίσης αν πας στο control panel ---> Regional and language options ---> στο language tab έχει μια υποκατηγορία που λέει "text services and input languages".Πάτα στο κουμπάκι "Details" και πήγαινε στο "advanced" tab..Εκεί η επιλογή "turn off advanced text services" είναι επιλεγμένη??Αν ναι, απενεργοποίησέ τη..

Δε μου ρχεται κάτι άλλο στο μυαλό αυτή τη στιγμή..

Δημοσ.

1o ναι το τρέχει

2ο οχι δεν ηταν τσεκαρισμένο

3ο Το πρόβλημα λύθηκε ckekαροντας την επιλογή στο compatibility configuration ---> extend support of advanced services to all programs

Ευχαριστώ πολύ!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...