geoato555 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2008 Kαλησπερα παιδιά.. εχετε ιδεα πότε θα βγεί το get smart σε dvd; βασικα με ενδιαφέρει ποτε θα ανέβει σε καμία σελίδα στο internet.. ευχαριστω.. :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: :shock::shock::shock::shock::shock: :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: :shifty::shifty::shifty::shifty::shifty:
Sellers Δημοσ. 30 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2008 Για το δεύτερο που ρωτάς έχει ήδη ανέβει, αλλά δεν μπορώ να σου πω που... Ωστόσο σχετικά με την ταινία. Είναι καλούτσικη. Βλέπεται δηλαδή ευχάριστα και γελάς που και που αλλά όχι όσο γελάς με άλλες ταινίες του είδους. Αυτά.
theoritikos Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Για summer release αξίζει η ταινία? Θέλω να την δω αλλά φοβάμαι ότι θα κλαίω τα λεφτά που θα δώσω..
disqualified Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Για summer release αξίζει η ταινία?Θέλω να την δω αλλά φοβάμαι ότι θα κλαίω τα λεφτά που θα δώσω.. δες τη σε ενα θερινο σινεμα να περασεις ενα χαλαρο δροσερο βραδακι και δεν προκειται να κλαψεις τα λεφτα σου
-WISE- Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 μια χαρα ταινια φιλε μου!εμενα μαρεσε παρα πολυ.εχει καποιες πολυ καλες και εξυπνες σκηνες!επισης οι σκηνες δρασης ειναι ωραιες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.