xaniamike Δημοσ. 30 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2008 ψαχνω ανθεκτικο κινητο... εκτος απο το Samsung M110 κυκλοφορει κανενα αλλο;
arxaggelos Δημοσ. 30 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2008 όταν λες ενισχυμένο εννοείς heavy duty, με ενίσχυση για εξωτερικές δουλειές κλπ, ή απλώς να μη χαλάσει τον πρώτο μήνα? γιατί στη δεύτερη περίπτωση νομίζω ότι δεν υπάρχει πιό αξιόπιστη εταιρία από Sony Ericsson.
Lemuria Δημοσ. 30 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2008 ξερει κανεις; ξερω εγω....αν θες εχω ενα samsung ολοκαινουριο με λαστιχο αδιαβροχο....μου το εφεραν δωρο και το πουλαω...Δεν το χρησιμοποιησα , ειναι αγορασμενο την Τριτη που μας περασε....ειναι το sgm m110...το χω με αποδειξη Πλαισιου...τιμη αγορας 130 ευρω..στο δινω 90 ...ειν αι αχρησιμοποιητο και συνοδευεται απο αποδειξη αγορας και ολα τα παρελκωμενα..Αν ενδιαφερεσαι post me.. Θελω να το διωξω..μου τρωει χωρο το κουτι ... Δεν κυκλοφορει αλλο εκτος απο αυτο..τουλαχιστον εγω που εψαχνα δεν βρηκα..οποτε πηρα αλλο κινητο και μετα μου εφεραν αυτο δωρο..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.