papasofs1 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2008 Παιδιά καλησπέρα. Αγόρασα ένα ζευγάρι ακουστικά με ενσωματωμένο μικρόφωνο. ειναι αυτά εδώ: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.501707 Ενώ τα έβαλα κανονικά στις υποδοχές πισω ο ήχοσ είναι τέλειος, αλλά δεν μπορώ να μλήσω απο το μικρόφωνο.οταν κάνω τεστ μικροφώνου τίποτα.Ηκάρτα ήχου είναι on board.Είναι η SoundMAX. Τι στο καλό μπορεί ναφταίει;Τι δεν ρυθμίζω καλά;Αν και θάπρεπε αυτά να δουλεύουν χωρίσ ρύθμισει.Σας παρακαλώ, πορώ να έχω τη βοήθειά σας; Ευχαριστώ...
elvisjedi Δημοσ. 30 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2008 δες στις ρυθμισεις του sound mixer (το εικονιδιο διπλα απο την ωρα) αν εχεις ανοιχτο το καναλι του μικροφωνου κ δυναμωμενο
papasofs1 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2008 Μόλις το έκανα.Τίποτα ρε γαμώτο.Και στο recorder το έκανα και στο master.Βέβαια ότν ενεργοποίησα το μικροφωνο στο master μου έβγαλε ,πάνω στην κονσόλα,δίπλα απο εκει που εναι το κουμπί που ανεβοκατεβαίνει για δυναμωμα κλείσιμο του μικροφωνου,ενα τριγωνάκι κίτρινο,αλλα δεν μπορω να εξηγήσω γιατι και όσο αν το πατάω δεν μου επεξηγεί κάτι.Μόλις το πατάω κοκκινίζει και δείχνει οτι δεν υπάρχει μικρόφωνο.Μόλις πατάω για να ενεργοποιήσω το μικρόφωνο,πρασινίζει,αλλά όπως σου ξανάπα,βγάζει αυτό το κίτρινο τριγωνο που είναι ομως πολύ μικρό.Τί αλλο να κάνω ρε γαμώτο;
papasofs1 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΚΑΠΟΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ;;;ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΥΘΕΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ... ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
thanasis00 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 windows xp ή vista εχεις? και εγω στα vista αντιμετωπιζα προβληματα με το μικροφωνο που ειχα αλλα στα χp μια χαρα...
papasofs1 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Windows XP, έχω..Τα δοκίμασα όλα μα τίποτα, μα τίποτα..Πως στο καλό θα κάνω τεστ να καταλάβω ότι το μικρόφωνο,μιλάει; Πρέπει να το ακούω στα αυτιά μου; Δοκίμασα διαφορα...τι άλλο να πω; Μια βοήθεια ρε παιδια δεν το αντέχω άλλο... Και πάλι σας ευχαριστώ...
MixalisX Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 έχεις 5.1 ενεργοποιημένο? πόσα βύσματα έχει πίσω η κάρτα ήχου? είδες τι γίνεται στην σελίδα του κατασκευαστή?
papasofs1 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 ΠΑΙΔΙΑ 1000 ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ...Το πρόβλημα λύθηκε αφου,πήρα όλες τις παραμέτρους απο και τις έβαλα κατω μια προς μια...Τελικά οταν μπήκα μεσα στα sounds κ.λπ, μου έβγαλε μια καρτελα ήχου πήγα για προχωρημενους απο το μικρόφωνο και ξετσεκάρισα, μια επιλογή που είχε και Ήταν τσεκαρισμένη και έλεγε fron panel headset enable!!! Με το που το ξετσεκαρισε,ως δια μαγείας εφτιαξαν όλα!!!Μπορώ και ακούω τη φωνή μου απο τα ακουστικά και όταν βάζω να ακούσω ένα τραγουδάκι,μπορω και το τραγουδάω και είναι τέλεια....Κατι σαν καραοκε δηλαδή...αν δεν θέλω να ακουστεί η φωνή μου κάνω σίγαση στο μικροφωνο!!!! 1000 ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΣΑς ΝΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.