Προς το περιεχόμενο

Βοήθεια για καινούριο PC

Vambeer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πολύ όμορφα...από βδομάδα λοιπόν θα έχω και εγώ ένα αξιοπρεπές μηχάνημα. Για δες! Η δουλειά αποδίδει! Και μία τελευταία σκέψη.Τονίζοντας ότι ΔΕΝ είμαι εντελώς άσχετος, πιστεύετε οτι είναι πολύ ριψοκίνδυνη διαδικασία να συναρμολογήσω μόνος τον υπολογιστή; Απο ότι έχω ακούσει μόνο το κούμπωμα του επεξεργαστή είναι δύσκολη υπόθεση. Αλλά όλοι λένε οτι με προσοχή δεν θα έχω κανένα πρόβλημα.

Δημοσ.
Και πιστευεις οτι του λυνεις το προβλημα βαζοντας στη θεση ενος δισκου 65? εναν με 245 και μικροτερο κιολας?

Πιστεύω αξίζει να κόψει κάτι από κάρτα γραφικών. Έχω το assasins creed. Και πρόσφατα πήρα κάρτα γραφικών. Το pc mou :

C2D 8400, P5KC , 2 GB RAM @ 800MHz,9800GTX 512MB , 2x 320 WD 16MB cache.

Είχα μια Sparkle 8600 GT 256MB την έδωσα σε ένα φίλο μου με ακριβώς το ίδιο pc (εκτός από τον σκληρό 500GB 32MB cache) μου και πήρα Assus 9800 GTX! Η διαφορά που είδα στο assasins σε σχέση με το pc του φίλου μου....έπρεπε προσπαθίσω πολύ για να την βρoύμε!!! Πεταμένα λεφτά αν σκεφτείς ότι θα μπορούσα να πάρω μια καινούρια φθηνή σε 1-2 χρόνια που πρακτικά θα κάνει την ίδια δουλειά (θα παίζει τα τότε mainstream games). Το μόνο παραπάνω που μπορεί να κάνει η GTX είναι να παίζω σε 42άρα οθόνη με τρελή ανάλυση πχ και να είναι κομπλέ...κατά τα άλλα αισθητικά διαφορά δεν κατάλαβα.

Ο σκληρός αντέχει πιο πολύ στο χρόνο και είναι το μόνο κομμάτι του pc που αν το αλλάξεις είναι ολόκληρη ιστορία, backup...format...install ενώ η αλλαγη κάρτας είναι 10' υπόθεση.

Δεν είναι κακό νομίζω να το έχει κι αυτό υπόψη του απο τη στιγμή που παίρνει καινούριο pc.

Εννοώ μπορεί να πάρει μια κάρτα των 60? ναα κάνει τη δουλεία της και την αλλάζει σε 2 ή και 1 χρόνια.

• Super Moderators
Δημοσ.
Είχα μια Sparkle 8600 GT 256MB την έδωσα σε ένα φίλο μου με ακριβώς το ίδιο pc (εκτός από τον σκληρό 500GB 32MB cache) μου και πήρα Assus 9800 GTX! Η διαφορά που είδα στο assasins σε σχέση με το pc του φίλου μου....έπρεπε προσπαθίσω πολύ για να την βρoύμε!!! Πεταμένα λεφτά αν σκεφτείς ότι θα μπορούσα να πάρω μια καινούρια φθηνή σε 1-2 χρόνια που πρακτικά θα κάνει την ίδια δουλειά (θα παίζει τα τότε mainstream games). Το μόνο παραπάνω που μπορεί να κάνει η GTX είναι να παίζω σε 42άρα οθόνη με τρελή ανάλυση πχ και να είναι κομπλέ...κατά τα άλλα αισθητικά διαφορά δεν κατάλαβα.

αναλόγως με τι settings παίζατε, σε τι ανάλυση και με τι φίλτρα...πχ 640χ480...

Δημοσ.
[...] Ο υπολογιστής θα απασχολείται κυρίως με games και σειρές/ταινίες.[...]
[...]Εννοώ μπορεί να πάρει μια κάρτα των 60? ναα κάνει τη δουλεία της και την αλλάζει σε 2 ή και 1 χρόνια.

Δυστυχώς δεν υπάρχει τέτοια κάρτα.

Και σίγουρα η 8600GT δεν κάνει για gamers.

Δημοσ.

Παίζαμε σε 19" οθόνη με 1048χ1024 και 2χAnti Aliasing και τις ρυθμίσεις του γαμε στο normal. Απλα ανέφερα την 8600 γιατι είχα εμπειρία με αυτην και κάνει 60 ? τώρα. Πιστεύω οτι η διαφορά είναι τόσο μικρη που δεν αξίζει.Εγώ (κανω γενική χρήση του pc) αν είχα την ευκαιρία να πάω πισω στο χρόνο θα έπερνα τον raptora αντί την 9800GTX.

• Super Moderators
Δημοσ.
Παίζαμε σε 19" οθόνη με 1048χ1024 και 2χAnti Aliasing και τις ρυθμίσεις του γαμε στο normal. Απλα ανέφερα την 8600 γιατι είχα εμπειρία με αυτην και κάνει 60 ? τώρα. Πιστεύω οτι η διαφορά είναι τόσο μικρη που δεν αξίζει.Εγώ (κανω γενική χρήση του pc) αν είχα την ευκαιρία να πάω πισω στο χρόνο θα έπερνα τον raptora αντί την 9800GTX.

για βάλτο στο high με ΑΑ 8χ και AF 16X και σε μεγαλύτερη ανάλυση πχ 1680χ1050 που είναι πλέον η "normal" λόγω των φτηνών 22'' οθονών και τα λέμε μετά αν τραβάει τπτ η 8600gt...

sorry αλλά έχει άδικο η 9800GTX δεν είναι "κοντά" σε επιδόσεις με την 8600gt, απλά το παίζατε με χαμηλότερη λεπτομέρεια και δεν σας φαινόταν η διαφορά επειδή και οι 2 έπαιζαν οκ...

Δημοσ.

ΑΝ και τονίζω το αν έπαιρνα ποτέ ράπτορα αυτός θα ήταν ο 36άρης μόνο και μόνο για να φορτώσω λειτουργικό και εφαρμογές πάνω του. Το να δώσω 250 ευρώ για σκληρό (και επιμένω οτι είναι προσωπική μου άποψη για να μην πέσετε να με φάτε) το θεωρώ βλακεία. Δλδ θέλεις να μου πεις οτι θα δω μεγαλύτερη διαφορά στις επιδόσεις αν βάλω τον ράπτορα απο το αν βάλω την 4870; ΠΛΛΑΚΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙΣ;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...