w4tt4n4b3 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Το clove φαντάστηκα και εγώ αλλά είχα δει ότι θα το έφερναν και άλλα 1-2 καταστήματα, για αυτό σε ρώτησα. Και μια ερώτηση κρίσεως. Πώς και το επέλεξες και όχι π.χ. το Asus 900; Σε ρωτάω γιατί στην Ελλάδα και στην Ευρώπη το Asus έχει πολύ ρεύμα.
alexzzz Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Είχα το eee 701 4g surf. Ε, με την ανακοίνωση των διαφόρων 9" το έδωσα και ήθελα στην αρχή να πάρω το 901 (για το wind δεν το πολύ σκέφτηκα ειδικά αφού πήγαινε από αναβολή σε αναβολή). Το hp το διάλεξα λόγο ονόματος και λόγο τιμής/απόδοσης αφού το 901 μου φαινόταν ακριβό για αυτά που προσφέρει σε σχέση με το 2133. Εσύ;
w4tt4n4b3 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Εγώ νομίζω είχα γράψει στο αρχικό post ότι είχα το Αsus 900. Χρησιμοποιώ πολύ το πληκτρολόγιο και το Asus ήταν κουραστικό μετά από κάποια ώρα. Επίσης υπήρχαν αντικρουόμενες απόψεις για τον επεξεργαστή του HP 2133. Αυτοί που τον είχαν έλεγαν ότι είναι μια χαρά, όσοι δεν το είχαν και ειδικά οι Asus φανς τον κατακεραύνωναν. Και έτσι μπήκα στον πειρασμό να το δοκιμάσω... Το Wind δεν είναι μόνο η αναβολή αλλά και τα πρώτα μοντέλα θα έχουν μπαταρία 3-cell. Εγώ για να πω την αλήθεια το όνομα HP ήταν μάλλον απωθητικός παράγοντας. Να σημειώσω ότι επικοινώνησα με HP Αμερικής μέσω του online chat που λειτουργεί 24 ώρες το 24ωρο και θα μου στείλουν Vista Business recovery disks και XP Pro disks. Από τη βιασύνη της η HP -προκειμένου να προλάβει την Asus- έστειλε τα πρώτα μοντέλα χωρίς recovery cd. Με τα XP το HP 2133 δουλεύει πολύ καλύτερα από ό,τι με τα Vista.
ktsolkas Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Λοιπόν φίλε μου ktsolkas... το έβαλα το πρόγραμμα και φόρτωσα και 2 τραγούδια όπως μου είπες. Τα έβαλα να παίζουν, έπαιξα με την ταχύτητα αναπαραγωγής και των 2, με την ένταση αλλά και με τα εφέ που έχει το πρόγραμμα και δεν κόλλησε πουθενά. Ούτε όταν κουνούσα όπως να ναι τους δίσκους κάνοντας scratching (έμαθα και ορολογία!!!) Το μόνο ψιλό πρόβλημα που είδα είναι όταν πάτησα εγγραφή (για να αποθηκεύσω αυτό το σπάνιας ομορφιάς κομμάτι που έφτιαξα) οι 2 δίσκοι που γυρίζουν αλλά και ο μετρητής δεκάτων των δευτερολέπτων είχαν ένα μικρό "σπασιματάκι" (δεν ξέρω αν με καταλαβαίνεις). Αυτό οπτικά όμως γιατί ακουστικά δεν υπήρχε απώλεια. Το ότι το πρόγραμμα φορτώνει σφαίρα είναι περιττό να το πω. Ελπίζω να βοήθησα. Αν θες να δοκιμάσω και κάτι άλλο πες το μου τώρα κοντά γιατί δεν βλέπω να κάνω άλλη απόπειρα για dj και μάλλον θα το βγάλω. Σε ευχαριστω για τον χρονο σου.Ησουν κατατοπιστικοτατος.Ακομα ψαχνομαι για το αν θα παρω το eeepc η το mininote.Δεν ξερω ποιο απο τα 2 θα ειναι το καταλληλοτερο.
w4tt4n4b3 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Διάβασε τα reviews και εδώ και στο adslgr αλλά μπες και στα ξένα φόρουμ. Αν δε σε ενδιαφέρει το πληκτρολόγιο και δε θέλεις να το ρισκάρεις με τον επεξεργαστή του Μιninote και αν σε ενδιαφέρει η υπερ-φορητότητα, παίρνεις το Asus. Αλλά αν χρειάζεσαι το πληκτρολόγιο και αποθηκευτικό χώρο και αν επίσης δε θέλεις να χρησιμοποιείς προγράμματα τύπου nlite για να εξοικονομήσεις χώρο για τα windows τότε παίρνεις το HP. Εκτός αν θέλεις να περιμένεις για το MSI Wind.
alexzzz Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Τελικά το μόνο που με χαλάει είναι που δεν έχει φωτισμό το πληκτρολόγιο. Τώρα κάθομαι στο μπαλκόνι χωρίς φώτα και είναι λίγο ενοχλητικό.
w4tt4n4b3 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Αυτό είναι αλήθεια και δυστυχώς και να στρέψεις την οθόνη προς το πληκτρολόγιο τότε πρέπει να καμπυριάζεις για να τη βλέπεις...
demolition23 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Αυτό είναι αλήθεια και δυστυχώς και να στρέψεις την οθόνη προς το πληκτρολόγιο τότε πρέπει να καμπυριάζεις για να τη βλέπεις... Εγω παντως πηρα αυτο USB LIGHT
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.