suser Δημοσ. 30 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2008 Παιδιά έχω μια εγκατάσταση suse στο laptop μου αλλά δεν έχω το home σε ξεχωριστό partition!! Τώρα λοιπόν θέλω να φτιάξω ένα partition για το /home αλλά έχω κάποιες απορίες: 1)Να το κάνω μέσω yast? 2)Θα μου σβήσει τα αρχεία που έχω στο /home μου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
suser Δημοσ. 30 Ιουνίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2008 Τίποτα ρε παιδιά!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NullScan Δημοσ. 30 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2008 Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να κάνεις τώρα ένα partition bootάροντας από live-cd και χρησιμοποιώντας εργαλεία σαν το qtparted. Υπάρχουν πολλές live διανομές που να το έχουν. Μόλις φτιάξεις το partition μπές στο λειτουργικό σου και κάντο mount. Μετέφερε εκεί το /home σου και άλλαξε το /etc/fstab ώστε να λέει για /home το νέο partition που δημιούργησες. Στο επόμενο reboot θα είναι όπως το θές. Και φυσικά μπορείς να κάνεις format χωρίς να πειράξεις αυτό το partition και απλώς το νέο σου λειτουργικό να το κάνει mount στο /home. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
suser Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Ευτυχώς που υπάρχουν live cd σαν το gparted να μας σώζουν.Έφτιαξα το partition,το έκανα mount μέσω yast και δούλεψε τέλεια!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtroza Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 ευτυχώς που υπάρχει και NullScan ! οι δυό διάβολοι εκτός απο πολυμαθέστατοι είναι και ευγενείς . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
suser Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Ναι ευχαριστώ NullScan!1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NullScan Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Παρακαλώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtroza Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 τώρα όλα οκ ! . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.