Προς το περιεχόμενο

8800gts 512,επιλογές ανάλυσης

darknemus01

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όταν λες ότι δεν έγινε τίποτα,εννοείς ότι δεν είδες δυο μαύρες γραμμές να εμφανίζονται πάνω-κάτω?

Εμένα η οθόνη μου έχει built-in σύστημα για scaling,και πιστεύω το ίδιο συμβαίνει και με την δικιά σου μιας και είναι Eizo.

Έχεις ψάξει καθόλου στο πανελ της οθόνης σου για λειτουργία aspect?

Δημοσ.
Όταν λες ότι δεν έγινε τίποτα,εννοείς ότι δεν είδες δυο μαύρες γραμμές να εμφανίζονται πάνω-κάτω?

Εμένα η οθόνη μου έχει built-in σύστημα για scaling,και πιστεύω το ίδιο συμβαίνει και με την δικιά σου μιας και είναι Eizo.

Έχεις ψάξει καθόλου στο πανελ της οθόνης σου για λειτουργία aspect?

Ναι αυτο εννοω κ επισης το περιεργο ειναι οτι μου βγαζει κ λιγοτερες επιλογες στις ρυθμισεις της eizo σχετικα με την παλια καρτα...

Εντωμεταξει τι να κανω για να μεγαλωσω λιγο γραμματα κ χαρακτηρες?πολυ μικρα ολα ρε παιδια με την 1280χ1024,λες κ διαβαζω μηνυμα στο κινητο μου...:rolleyes:

• Super Moderators
Δημοσ.

πολύ μικρά σε 1280χ1024 σε 19αρα? η 19αρα non wide έχει ένα από τα μεγαλύτερα dot pitch της αγοράς...0.294 mm

θέμα συνήθειας είναι...

• Moderators
Δημοσ.
Ναι αυτο εννοω κ επισης το περιεργο ειναι οτι μου βγαζει κ λιγοτερες επιλογες στις ρυθμισεις της eizo σχετικα με την παλια καρτα...

Εντωμεταξει τι να κανω για να μεγαλωσω λιγο γραμματα κ χαρακτηρες?πολυ μικρα ολα ρε παιδια με την 1280χ1024,λες κ διαβαζω μηνυμα στο κινητο μου...:rolleyes:

(Που να διαβαζες και σε 17'' με 1280x1024 ή 20''wide...)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...