pappous_soulis Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Όταν λες ότι δεν έγινε τίποτα,εννοείς ότι δεν είδες δυο μαύρες γραμμές να εμφανίζονται πάνω-κάτω? Εμένα η οθόνη μου έχει built-in σύστημα για scaling,και πιστεύω το ίδιο συμβαίνει και με την δικιά σου μιας και είναι Eizo. Έχεις ψάξει καθόλου στο πανελ της οθόνης σου για λειτουργία aspect?
darknemus01 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Όταν λες ότι δεν έγινε τίποτα,εννοείς ότι δεν είδες δυο μαύρες γραμμές να εμφανίζονται πάνω-κάτω?Εμένα η οθόνη μου έχει built-in σύστημα για scaling,και πιστεύω το ίδιο συμβαίνει και με την δικιά σου μιας και είναι Eizo. Έχεις ψάξει καθόλου στο πανελ της οθόνης σου για λειτουργία aspect? Ναι αυτο εννοω κ επισης το περιεργο ειναι οτι μου βγαζει κ λιγοτερες επιλογες στις ρυθμισεις της eizo σχετικα με την παλια καρτα... Εντωμεταξει τι να κανω για να μεγαλωσω λιγο γραμματα κ χαρακτηρες?πολυ μικρα ολα ρε παιδια με την 1280χ1024,λες κ διαβαζω μηνυμα στο κινητο μου...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 πολύ μικρά σε 1280χ1024 σε 19αρα? η 19αρα non wide έχει ένα από τα μεγαλύτερα dot pitch της αγοράς...0.294 mm θέμα συνήθειας είναι...
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Moderators Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Ναι αυτο εννοω κ επισης το περιεργο ειναι οτι μου βγαζει κ λιγοτερες επιλογες στις ρυθμισεις της eizo σχετικα με την παλια καρτα...Εντωμεταξει τι να κανω για να μεγαλωσω λιγο γραμματα κ χαρακτηρες?πολυ μικρα ολα ρε παιδια με την 1280χ1024,λες κ διαβαζω μηνυμα στο κινητο μου... (Που να διαβαζες και σε 17'' με 1280x1024 ή 20''wide...)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.