jkate997 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2008 Καλησπερα σε ολους Κοιταξα τα υπολοιπα θεματα,δεν βρηκα κατι που να μοιαζει με την περιπτωση μου,γι αυτο θα το αναφερω εδω. Τα τελευταια βραδια σε ωρες πολυ προχωρημενες(μετα τις 02.00)δεχομαι κλησεις στο σταθερο μου απο τους εξης αριθμους : 6477-242618,6477-235731.Ειμαι σιγουρος πως το 2ο ψηφιο ειναι 4 ,και επισης η οθονη της συσκευης μου δεν εχει κανενα απολυτως προβλημα.Οταν σηκωνω το τηλεφωνο δεν παιρνω καμια απαντηση.Δοκιμαζοντας να καλεσω πισω παιρνω το μυνημα πως "ο αριθμος δεν υπαρχει".Εχω ρωτησει σε ολους τους παροχους και στον ΟΤΕ φυσικα,ακρη δεν εβγαλα. Συν τοις αλλοις,ξεχασα να αναφερω πως δεχομαι κλησεις και απο το .... "0"(ετσι βγαζει η οθονη του τηλεφωνου μου) Εννοειται πως μιλαω ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΑ.Καμια ιδεα κανεις?Poltergeist μηπως?? Περα απο την πλακα παιδια μπορειτε να φανταστειτε πως ειναι αρκετα εκνευριστικο(περα απο την αναστατωση που δημιουργει μεσα στο βραδυ)
Sellers Δημοσ. 30 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2008 Ουυυυ... Scary!!! Ρε συ μήπως είναι απο εξωτερικό και απλά φαινομενικά μοιάζει με κινητό? Έτσι εξηγείται το ότι δεν μπορείς εσύ να τους καλέσεις (ίσως), το ότι σε πάιρνουν βράδυ (γιατί μπορεί εκεί να είναι πρωί, ή και... ... ... ... Τέλος πάντων, ποιον κοροιδεύω. Εξορκισμός.
mandal Δημοσ. 30 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2008 με μια γρηγορη αναζητηση στο google μου εβγαλε το παρακατω http://www.reversephonedetective.com/searchresults.php?p=647-724-2618 εντιτ: και αυτο!! http://reversephonenumbers.ca/647-723-5731 εκτος και αν ενοεις οτι το δευτερο ψηφιο ειναι 9 και επομενως σε παιρνουν απο καποιο κινητο.
cosmos000 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Αν ήταν από εξωτερικό θα είχε και το πρόθεμα μπροστά της χώρας απ την οποία γίνεται η κλήση.Μήπως αυτά τα νούμερα αντιστοιχούν σε κάποιο voice-ip τηλέφωνο, skype ,....κάποιος σου κάνει πλάκα μου μυρίζει!!!
path1983 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 και εμενα με εχει καλεσει το 0!!! το ειπα στην forthnet και η απαντηση της κοπελας στην τηλεφωνικη εξυπηρετηση ήταν... έλα παναγιά μου!!!! αυτα... οπότε όπως καταλαβαίνετε δεν ασχολήθηκα άλλο με το θέμα!
-WISE- Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 με μια γρηγορη αναζητηση στο google μου εβγαλε το παρακατω http://www.reversephonedetective.com/searchresults.php?p=647-724-2618 εντιτ: και αυτο!! http://reversephonenumbers.ca/647-723-5731 εκτος και αν ενοεις οτι το δευτερο ψηφιο ειναι 9 και επομενως σε παιρνουν απο καποιο κινητο. oριστε...οι συγγενεις σου απο το τοροντο ειναι...
clevercitizen Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Το 0 είναι όταν σε καλεί κάποιος με απόκρυψη, απο καρτοτηλέφωνα του ΟΤΕ κτλ. Δοκίμασε να καλέσεις απο το κιν σου στο σταθ με απόκρυψη και θα το δεις The Truth Is Out There....Αρκεί να ξέρεις που να ψάξεις.
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Δεν βγαζει 0 οταν σε παιρνει καποιος με αποκρυψη, απλα βγαζει μηνυμα "αποκρυψη αριθμου" συνηθως για κινητα. Το σταθερο μου π.χ. γραφει "απορρητη κληση".
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Moderators Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Εμενα παντως εχει τυχει να με παιρνουν οι 4 παυλες χαχαχα! Οταν με παιρνει καποιος συγκεκριμενος εμφανιζεται το εξης στην οθονη του ασυρματου: "----" Οταν με κανει στο κινητο εμφανιζεται κανονικα ο αριθμος του...
nick#18 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2008 skype μου μυριζει....η καπιο voip....αλλα απο τοροντο τι να σε θελει η ταδε telecoms που λεει εκεινο το site...
Berolinezos Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Η καλύτερη λύση είναι όταν πέφτεις να κοιμηθείς να κατεβάζεις το ακουστικό.
nick#18 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 αν εχει (Π)ΟΤΕ δεν ειναι η καλυτερη λυση καλυτερα να βγαζει το καλωδιο απο κατω γιατι ειναι κωλοκλεφτες εκει μεσα....αν συκωσεις το ακουστικο ετσι απλα σε χρεωνει το ιδιο και για λαθος νουμερα δηλδη αν εχεις γραψει το μησο νουμερο και ειναι λαθος καπιο νουμερο....κλεφτες κλεφτες κλεφτες τελευτεα φορα που πληρωσα (Π)ΟΤΕ τους εσκασα 8,50ε για αυτες τις βλακειες και κατι offtopic : το σημα του ευρω πως το βαζω??? το πληκτρολογιο μου ειναι ενα turbo-x
mihalakis Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 και κατι offtopic : το σημα του ευρω πως το βαζω??? το πληκτρολογιο μου ειναι ενα turbo-x off topic II, the sequel... ctrl+alt+ε στα ελληνικά γυρισμένο όμως. Εγώ αρκετές φορές βλέπω στο σταθερό να με παίρνω ο ίδιος (μην παει ο νους σας στο πονηρό)....
xmperop1 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 αν εχει (Π)ΟΤΕ δεν ειναι η καλυτερη λυση καλυτερα να βγαζει το καλωδιο απο κατω γιατι ειναι κωλοκλεφτες εκει μεσα....αν συκωσεις το ακουστικο ετσι απλα σε χρεωνει το ιδιο και για λαθος νουμερα δηλδη αν εχεις γραψει το μησο νουμερο και ειναι λαθος καπιο νουμερο....κλεφτες κλεφτες κλεφτες τελευτεα φορα που πληρωσα (Π)ΟΤΕ τους εσκασα 8,50ε για αυτες τις βλακειες και κατι offtopic : το σημα του ευρω πως το βαζω??? το πληκτρολογιο μου ειναι ενα turbo-x Μη γράφουμε ότι θέλουμε, αν σηκώσεις απλά το ακουστικό του τηλ. χωρίς να κάνεις κληση αριθμού δεν μπορείς να χρεωθείς γιατί για να υπάρξει χρέωση πρέπει να υπάρχει ολοκληρωμένη κλήση και να απαντήσει ο καλούμενος. Αν με σηκωμένο το ακουστικό δεν κάνεις κάποια κλήση απλά μετά απο λίγι θα σου διακοπεί το σήμα,ο υπολογιστής του αστ.κέντρου θα σε παρκάρει να μην ασχολείται μαζί σου και όποιος σε καλεί θα ακούει το μήνυμα "η τηλ.σύνεση που καλείτε βρίσκεται προσωρινά εκτός λειτουργίας για τεχνικούς λόγους" Μη ξαναγράψουμε τις τηλεπικοινωνίες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.