Προς το περιεχόμενο

Nintedo ds

jimakos10

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλα τα παιδιά.

Μου εχει σπάσει η πάνω οθόνη του ds και συγκεκριμένα η δεξιά μεριά εχει ξεχαρβαλωθεί και κρατιέται απο την μία πλευρά. Επίσης μετά το σπάσιμο δεν δουλεύει.

Μήπως ξέρει κανένας φίλος εαν φτιάχνεται η υπάρχει ανταλακτική.

Με μικρό κόστος. Ευχαριστώ!!!!:-)

Δημοσ.

Μπορείς να παραγγείλεις ανταλλακτικό μέσω ebay. Κι όταν λες η οθόνη εννοείς η ίδια η οθόνη ή το case; Όποιο κι απ' τα δυο κι αν έχει σπάσει πάντως υπάρχουν ανταλλακτικά.

Δημοσ.

νομιζω πως η πολιτικη της Nintendo ειναι αμεση αντικατασταση εαν ειναι εντος εγγυησης.φυσικα μονο αν ειναι απο φυσιολογικη φθορα του ανοιξε-κλεισε της οθονης και οχι απο καποια τουμπα.

μιλατε για το γνωστο προβλημα των "μεντεσεδων" του DS lite ετσι?

Δημοσ.

Αν μιλάτε γι αυτό και είναι όντως απο φυσιολογική φθορά τότε θα σας το αντικαταστήσει άνετα η nortec.

Αν σας έχει πέσει κτλ και είναι προφανές οτι έχει γίνει απο δική σας απροσεξία.. τότε υπάρχουν τα πάντα απο ανταλλακτικά στο ebay.. απλά ότι και να πάρετε φροτν΄σιτε να πάρετε και ένα triwing κατσαβίδι για να μπορείτε να ασχοληθείτε και με τις βίδες..

Δημοσ.

Δυστυχώς ο γιόκας μου το κατάφερε μέσα σε ένα 6μηνο να το φέρει σε αυτή την κατάσταση αρα καπούτ εγγύηση.

Απλά εάν φτιάχνεται και το κόστος δεν φτάνει την αγορά καινούργιου λέω να το φτιάξω.

Δημοσ.

Μήπως λέω εγώ χωρίς να ξέρω και πολλά για τέτοια εξαρτήματα να έβγαζα τον μέσα ηλεκτρονικό μηχανισμό και να το έβαζα σε άλλο κουτάκι.Παίζει τέτοιο πράγμα ή έχω μεγάλη φαντασία!!

Δημοσ.

Πήρα τηλέφωνο στα κεντρικά στην Αθήνα εταιρεία NORTEC και μου είπαν να το στείλω με κούριελ η ταχυδρομικώς (με δικά μου έξοδα)και θα στοιχίσει περίπου 50 ευρώ.Θα μου αλλάξει το κουτί και την πάνω οθόνη με τα καλώδια.

Το site που μου έστειλε ο φίλος Socratis_g εχει τα πάντα μέσα και οι τιμές πολύ χαμηλές.

Πήρα και έναν φίλο που τσιπάρι ps2 και μου είπε εάν του πάω τα ανταλλακτικά τα περνάει.

Το μόνο που δεν κατάλαβα και εάν μπορεί να με βοηθήσει ο φίλος Socratis_g είναι πώς παραγγέλνουμε και που φαίνεται το κόστος της αποστολής γιατί όσο και να δουλεύει το μεταφραστικό πάλι μπερδεύομαι.Ευχαριστώ!!!!

Δημοσ.
Πήρα τηλέφωνο στα κεντρικά στην Αθήνα εταιρεία NORTEC και μου είπαν να το στείλω με κούριελ η ταχυδρομικώς (με δικά μου έξοδα)και θα στοιχίσει περίπου 50 ευρώ.Θα μου αλλάξει το κουτί και την πάνω οθόνη με τα καλώδια.

Το site που μου έστειλε ο φίλος Socratis_g εχει τα πάντα μέσα και οι τιμές πολύ χαμηλές.

Πήρα και έναν φίλο που τσιπάρι ps2 και μου είπε εάν του πάω τα ανταλλακτικά τα περνάει.

Το μόνο που δεν κατάλαβα και εάν μπορεί να με βοηθήσει ο φίλος Socratis_g είναι πώς παραγγέλνουμε και που φαίνεται το κόστος της αποστολής γιατί όσο και να δουλεύει το μεταφραστικό πάλι μπερδεύομαι.Ευχαριστώ!!!!

μεταφορικά δεν χρεώνουνε αν παραγγείλεις κατι με ταχυδρομίο. εγώ αυτό κάνω. για να αγοράσεις κάτι πρέπει να πληρώσεις μέσω paypal.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...